Μέρος 1


Μέρος 2



Μέρος 3




Το καλοκαίρι του 2009 αποδείχθηκε ιδιαίτερα θερμό για τα διοικητικά της ΑΕΚ.Οι επιφορτισμένοι με το ρεπορτάζ της Ένωσης δημοσιογράφοι έτρεχαν να προλάβουν τις εξελίξεις και δύο εξ'αυτών εισήχθησαν στο νοσοκομείο,ο ένας με συμπτώματα θερμοπληξίας κι ο άλλος με καλπάζουσα τριχόπτωση.Για τον δεύτερο,οι γιατροί είπαν ότι τα αίτια της πάθησής του πρέπει ν'αναζητηθούν στα όσα άκουσε εκείνο το καλοκαίρι,κάνοντας ρεπορτάζ ΑΕΚ.Ο εργοδότης του,ως αναγνώριση της αυταπάρνησης του υπαλλήλου του,τον αντέμειψε με μια πολύχρωμη αποκριάτικη περούκα από τα JUMBO.

Στο μεταξύ,οι υποψήφιοι επενδυτές συνέχιζαν να συρρέουν στα γραφεία της ΑΕΚ και να καταθέτουν προτάσεις.Πρώτος εμφανίστηκε ο Στηβ Λεζάντας,Ελληνοαμερικάνος από το Ντένβερ του Κολοράντο,ο αποκαλούμενος και "βασιλιάς των μπρελόκ",ο οποίος δεσμεύτηκε να εξοφλήσει τα χρέη της ΠΑΕ και να διαθέσει 200 εκ. ευρώ για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.Η συμφωνία χάλασε όταν η Ερασιτεχνική αρνήθηκε να μεταβιβάσει στ'όνομάτου το οικόπεδο της Ν.Φιλαδέλφειας,όπου ο Λεζάντας σχεδίαζε να χτίσει γήπεδο 12ο.οοο θέσεων.
Μετά ήταν ο Ισπανός ατζέντης Χοσέ Μαρία Αλφόνσο Λαμόγιο,ο οποίος εκπροσωπούσε ένα γκρουπ πανίσχυρων επιχειρηματιών.Ο Λαμόγιο έφερε στη διοίκηση προτάσεις για πώληση των Μπλάνκο,Σκόκο και Τζιμπούρ και υποσχέθηκε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες θα τους αντικαθηστούσαν με τους Ιμπρα'ί'μοβιτς,Μέσι και Κακά.Όταν απορρίφθηκε η πρότασή του,κατήγγειλε τους μετόχους ως υπεύθυνους της απώλειας μιας ιστορικής ευκαιρίας για την ομάδα και τους κατέστησε υπόλογους στο λαό της ΑΕΚ.
Ακολούθησαν πολλοί ακόμα και η διοίκηση για να διασφαλίσει τη σοβαρότητα των προτάσεων,όρισε ως ελάχιστη υποχρέωση των υποψήφιων επενδυτών για να συζητήσουν μαζί της,την καταβολή του ποσού των 10 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό υπέρ της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Χανούμια σε απόγνωση".

Έκτοτε κανένας νέος επενδυτής δεν εμφανίστηκε.
Η διοίκηση κάλεσε τότε τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου και ο Νίκος Θανόπουλος δήλωσε ότι οι μέτοχοι θα στηρίξουν την ομάδα και δε θα την αφήσουν στη τύχη της.Ένα επιφώνημα ανακούφισης ακολούθησε τα λόγια του προέδρου,αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι στη πραγματικότητα δεν ήταν "ουφ" αυτό που ακούστηκε απ'το ακροατήριο,αλλά "ωχ".
ΤΕΛΟΣ
από D-EASY

3 σχόλια:

-billys- είπε...

Συνήθως τα παραμύθια έχουν καλό τέλος.
Ένας πρίγκιπας πάνω σε ένα άσπρο άλογο έρχεται και παντρεύετε την πριγκίπισσα.
Και εμείς από πρίγκιπες έχουμε δόξα το θεό πολλούς.
Και σωτήρες (στα λόγια) έχουμε πολλούς.
Δεν μπορούσες να βάλεις ένα καλύτερο τέλος;
Ούτε στα παραμύθια δεν μπορεί να υπάρξει ένα καλό τέλος στην ΑΕΚ;
---------------------------------
Καλή δουλειά έκανες Σάκη,
έχω και τις πρώτες προσφορές από εκδοτικές εταιρίες για να εκδοθεί σε βιβλίο.

D-easy είπε...

Δεν είναι δηλαδή καλό τέλος που οι μέτοχοι στηρίζουν την ομάδα;

-billys- είπε...

Αν έχουν σκοπό να στηρίξουν την επένδυση τους με τον τρόπο που την στήριξαν την προηγούμενη μεταγραφικη περίοδο τότε την πατήσαμε
Στήριξη σημαίνει να δώσεις την δυνατότητα στον προπονητή να πάρει τα "εργαλεία" που χρειάζεται για να κάνει πρωταθλητισμό.
Αν το κάνουν αυτό μαζί τους και εγώ.
Αν όχι πρέπει να μας αδειάσουν την γωνιά, για να έρθει κάποιος που θέλει να επενδύσει στην ομάδα.

top