Τελικά φταίει το επεισόδιο Τζιμπούρ-Σκόκο που οι δύο παίκτες δε συνεργάζονται μεταξύ τους;Μήπως οι Αργεντίνοι έχουν αποφασίσει να απομονώσουν μέσα στο γήπεδο τον Αλγερινό; Θα το πίστευα αν Τζιμπούρ και Σκόκο συνεργάζονταν άψογα πριν πέσουν τα "μπουκέτα".Αν δεν είχαν μέσα στο ποδοσφαιρικό τους DNA την περιττή ενέργεια.Αν έδιναν τη μπάλα με τη μία στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους με τους οποίους δεν είναι τσακωμένοι.Αν το πρόβλημα ήταν μόνο αυτοί οι δύο και οι υπόλοιποι "έκρυβαν" τη μπάλα με περίτεχνα ένα-δύο και τριγωνάκια.Αν δεν ήξερα τόσους και τόσους ποδοσφαιριστές που δε θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον ούτε σε αυτοκόλλητο χαρτάκι της PANINI,αλλά συνεργάζονται αρμόνικα μέσα στο γήπεδο. Επειδή όμως μαζεύτηκαν πολλά "αν",μπορεί να φταίει κάτι άλλο για τη κάκη επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Ένα σενάριο σαπουνόπερας γεμάτο ίντριγκες και δολοπλοκίες μας εξιτάρει περισσότερο απο μια απλή ποδοσφαιρική κουβέντα.Και η κουβέντα που πρέπει να γίνει εδώ είναι ότι φέτος η ΑΕΚ,εκτός απο ένα ελλειπές ρόστερ,παρουσίασε μια απίστευτα ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ ομάδα.Ο Τζιμπούρ και ο Σκόκο σπαταλιούνται σε ατομικές ενέργειες,όχι γιατί δε θέλουν να δώσουν ο ένας τη μπάλα στον άλλον,αλλά γιατί δεν έμαθαν απ'την αρχή της συνύπαρξής τους να το κάνουν. Μου φαίνεται ότι στην περίπτωσή τους έχουμε μπερδέψει την αιτία με το αποτέλεσμα.Δε φταίει ο καυγάς τους που δε "βρίσκονται" μέσα στο γήπεδο.Το ότι δε "βρίσκονται" μέσα στο γήπεδο φταίει για τον καυγά τους,αφού όταν τα πράγματα πάνε στραβά έρχονται η γκρίνια και τα νεύρα. Θα συμφωνήσω πάντως ότι φέτος πολλοί παίκτες της ΑΕΚ είναι τσακωμένοι.Όχι όμως μεταξύ τους.Με το καλό ποδόσφαιρο.

από D-EASY

1 σχόλια:

-billys- είπε...

Πολύ καλό Σάκη.
Με αυτά που έγραψες κτύπησες εκεί που είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ φέτος.
Βλέπουμε τώρα τελευταία 4 με 5 εναλλαγές της μπάλας και τρελαινόμαστε, γιατί δυστυχώς αυτό που λείπει Πολύ φέτος από την ομάδα είναι η ομαδικότητα.
Εγώ στην αρχή της χρονιάς δεν πίστευα με τίποτα ότι ο Δωνης θα έκανε τόσο χάλια την ομάδα.
Θυμάμαι την ΑΕΚ στις πρώτες δέκα αγωνιστικές και δεν μπορώ να βρω μια ευκαιρία η ένα γκολ από συνδυασμό.
Το ότι αυτή την στιγμή καταφέρνουμε και φτιάχνουμε τόσες ευκαιρίες είναι σαν θαύμα για εμένα.
Όσο αφορά τον Σκοκο και τον Τζιμπουρ το ότι είναι καλοί παίκτες για εμένα δεν λέει τίποτα οσο θα παίζουν για την πάρτι τους.

top