ΑΛΛΑΓΕΣ..........

Σήμερα έχουμε πολλές αλλαγές.
Την πρώτη την βλέπετε ήδη.
Αποφάσισα να αλλάξω λίγο το στυλ του blog γιατί το βαρέθηκα.
Η επόμενη αλλαγή που έχει ήδη γίνει και αυτή είναι ότι από εδώ και πέρα θα είναι μαζί μας και ο φίλος μου ο D-EASY που θα γράφει και αυτός στο blog, γιατί άλλο για την ΑΕΚ.






Ο καθένας μας έχει τις απόψεις του για την ομάδα και καλό θα είναι να ακούγονται όσο το δυνατόν περισσότερες.
Θέλω να τον καλωσορίσω και να του ευχηθώ πολλές και καλές αναρτήσεις.






Να πάμε και στα της ΑΕΚ και να πω ότι όλο και περισσότερο συμφωνώ με τον Καρπετόπουλο που έλεγε ότι όλα αυτά είναι ένα κόλπο του Ντουσαν για να κρατάει
τους παίκτες σε εγρήγορση.
Το πήρανε και τα κοράκια το θέμα και το τράβηξαν λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε, αρχίσαμε και εμείς όπως πάντα να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα και τελικά καταντήσαμε πάλι πρωτοσέλιδο.





Τέλος καλό όλα καλά βέβαια και συνεχίζουμε για τον τελικό και την δεύτερη θέση.
Αυτό όμως που μας βασανίζει όλους μας είναι τι θα γίνει το καλοκαίρι, ένα ερώτημα που δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς μέχρι τώρα.
Επικρατεί και μια ησυχία πάνω σε αυτό το θέμα, δεν ακούγεται τίποτα από κανένα, ούτε και από τα κοράκια, και εμένα αυτό μου φαίνεται λίγο παράξενο.






Προσωπική μου άποψη είναι ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο αυτήν την στιγμή είναι ο Μπαγεβιτς, όχι σαν άνθρωπος, ούτε σαν αεκτζης, αλλά σαν προπονητής.
Ειναι μια τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να φτιάξει μια ομάδα για πολλά χρόνια.
Και αυτήν την ευκαιρία για να την εκμεταλλευτούμε πρέπει να έρθει το καλοκαίρι ένας άνθρωπος που θα επενδύσει κάποια χρήματα και να τον στηρίξει.
Δυστυχώς στην ομάδα ενώ υπάρχουν κάποιοι καλή παίκτες από χαρακτήρα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.



Το καλό είναι ότι τώρα τελευταία βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ και ελπίζω αυτο να συνεχιστή και στα μάτς και στον τελικό του κυπέλλου
με την ομάδα του δημοσίου.
top