ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΚΙΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΕΙ Η ΑΕΚ.



Πόσοι χέστ...αν Γιάννη, θα το δεις από τα εισιτήρια στο γήπεδο την Κυριακή. (ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ κ. ΚΙΝΤΗ!) Κι η δήλωσή μου αυτή την έννοια είχε: Ας μην ασχολείται με τους λίγους που του κάνουν αντιπολίτευση, αλλά με τους πολλούς που δεν έρχονται γήπεδο (τα 2/3 των κατόχων διαρκείας).(ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΕΕ;) Ας φέρει αποτελέσματα, κι αν φέρει τον κόσμο στο γήπεδο οι αντίπαλοι θα είναι τόσο λίγοι που δε έχουν σημασία.(ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ κ. ΚΙΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ! ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ.) Ούτε αν είναι η Λίνα ή η Αγγελική στο γραφείο τύπου θα έχει σημασία. Τα ίδια ακριβώς έλεγα και στον Ντέμη. Ο κόσμος θα το φάει μια φορά ότι είμαστε ομαδάρα όταν τρώμε τέσσερα από τη Σεβίλλη, θα τον ψήσουν κι οι δημοσιογράφοι άλλη μία, αλλά τελικά μόνο τα συνεχή αποτελέσματα σε σώζουν. Κι αν αυτό ίσχυε για τον Ντέμη που, καλώς ή κακώς, έβαλε το στηθος του μπροστά για την ΑΕΚ στα δύσκολα, ισχύει πολύ περισσότερο για τον Ντούσαν που καλώς η κακώς, την έκανε και πήγε στο γαύρο.(ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ;) Ο Ντέμης είχε αποδοχή που ο Ντούσαν ούτε να την ονειρευτεί δεν μπορεί. (ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ) Ο Ντούσαν έχει ανοχή, όχι αποδοχή, ως "η μόνη λύση για τίτλους" και δεν πρέπει να τα μπερδεύει αυτά τα δύο. Αν δε φέρει τίτλους, όλοι θα θυμηθούν τον "προδότη", ενώ τον Ντέμη ο μέσος ΑΕΚτζής τον συμπαθεί ακόμη, προσπάθησε και δεν τα κατάφερε λέει (ασχέτως του ποια είναι η αλήθεια και στις δύο περιπτώσεις). Επίσης, ο Ντέμης είχε και καμιά τριανταριά εκατομμύρια να κάψει και διοίκησε σε εποχές παχέων αγελάδων, ενώ ο Ντούσαν; Αν δεν έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, πως θα πληρώσει το Λεονάρντο και τον Πελετιέρι (λέμε τώρα); (ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΕΚΤΖΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
Αν είναι δυνατόν όμως ρε συ Γιάννη, να πανηγυρίζεις που κερδίσαμε τον Πανσερραϊκό.(ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ Ο ΝΤΕΜΗΣ) Ο άλλος πανηγύριζε που φάγαμε τέσσερα στο ΟΑΚΑ από τη Σεβίλλη, εσείς που κερδίσαμε τον πεθαμένο.(ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ κ. ΚΙΝΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΟΤΑΝ ΦΑΓΑΜΕ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΤΕ;) Πόσο θα τη μικρύνουμε την ΑΕΚ για να αποθεώσουμε τους "δικούς μας"; (ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΥΝΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ κ. ΚΙΝΤΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΙ) Τώρα βέβαια γίναμε ομαδάρα, εσύ όμως έγραφες πριν από 20 μέρες ότι ο Μπάγεβιτς έλεγε στους παίκτες: "παίζετε καλά σε ένα παιχνίδι και μετά δεν παίζετε καλά σε δυο-τρία ματς" (μετά το ματς στην Ξάνθη, που το κερδίσαμε με μια διαιτησία που ούτε ο γαύρος στα χρόνια της παράγκας δεν είχε).( ΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΚΙΝΤΗ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ Η ΟΧΙ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ!) Και βέβαια, όπως επί εποχής Ντέμη οι αντίστοιχοι δεν έλεγαν κουβέντα για τη διαιτησία με τους Σκωτσέζους, έτσι κι εσείς τώρα. Εντωμεταξύ, ο γαύρος με τα δεύτερα και παίζοντας με δέκα παίρνει Χ στην Τούμπα και βέβαια δεν τολμάει να πανηγυρίσει κανείς. Ίσως κάτι θα έπρεπε να έχει διδαχθεί τόσα χρόνια ο Ντούσαν από τον Κόκκαλη σε θέματα ψυχολογίας ομάδας. (ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΗ Η ΧΑΡΑ κ. ΚΙΝΤΗ.)Γιάννη μου αυτά τα έλεγα και τότε (ότι κοιμήθηκε ο Θεός με τη Μίλαν, ότι ο Φερέρ είναι αστείος) όταν κι εσύ ακόμη αποθέωνες. Δύο χρόνια και καμιά εικοσαριά εκατομμύρια αργότερα τα λένε κι άλλοι... (ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΕΚ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!)
Θυμάσαι επίσης κάποτε που η ΑΕΚ είχε δώδεκα σερί νίκες, αδιάφορη ούσα για το πρωτάθλημα; Θα θυμάσαι φαντάζομαι και πως πήγε την επόμενη χρονιά. Και τότε δεν υπήρχε ισχυρή διοίκηση, κι ήταν κι ο ίδιος προπονητής, κι ο Μελισσανίδης βοηθούσε απ' έξω, για δες συμπτώσεις...( ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΟΙ ΚΑΚΟΣ ΤΩΡΑ κ. ΚΙΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.)
Ξέρεις τι λένε, έτσι: "Λαός που δε θυμάται την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει". (ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ κ. ΚΙΝΤΗ!)
ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....
top