Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγνώμη,

για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν

σε όσους φίλους επισκέφτηκαν το blog με τον explorer.

Το πρόβλημα διορθώθηκε και όλα πλέον είναι ένταξη.


Αυτές οι μέρες δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νέο για την ΑΕΚ και έτσι λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα.
Όπως έχω πει από εδώ τα μεγάλα γεγονότα για την ομάδα μάλλον θα γίνουν το καλοκαίρι.


Αυτό το καιρό διαβάζουμε συνεχεία ότι θα φύγει ο ένας θα φύγει ο άλλος για να έρθουν κάποιοι άλλοι, και ο καθένας που του έδωσαν ένα στυλό και μια γωνιά σε κάποια εφημερίδα γράφει ότι παπαριά του έρθει στο κεφάλι, αποφάσισαν δηλαδή να κάνουν τον προγραμματισμό της ομάδας αυτοί.
Εγώ για να είμαι ειλικρινείς δεν πιστεύω τίποτα.
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση όλα αυτά που γράφονται να βγαίνουν από την διοίκηση για να υπενθυμίσει σε όλους ότι το μαγαζί ξεπουλάει το "εμπόρευμα" του σε καλή τιμή.
Αν μια ομάδα θέλει να λέγετε και "μεγάλη" πρέπει να έχει και μεγάλους παίκτες, η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή έχει κάποιους παίκτες που μπορεί να κτίσει επάνω τους μια καλή ομάδα γιατί είναι και καλή παίκτες και έχουν και μεγάλη εμπειρία.
Αν αυτοί οι παίκτες φύγουν και η ομάδα γεμίσει με μικρούς παίκτες τότε θα πάψει να είναι και μεγάλη ομάδα και θα γίνει ένα μεγάλο φυτώριο παικτών που σκοπός του θα είναι να βγάζει παίκτες και να τους πουλάει.
Δεν είμαι αρνητικός σε κάποιες πωλήσεις παικτών, αντιθέτως, αλλά Πρώτα πρέπει να έχεις τον κορμό της ομάδας, να έχεις μεριμνήσει να Υπάρχει ο αντικαταστάτης του παίκτη που θα πουλήσεις, και να επενδύσεις τα χρήματα που θα πάρεις σε κάτι που θα καλυτερέψει την ομάδα.
Αν είναι να πουλάμε παίκτες καλούς σε κάποιες θέσεις που υπερτερούμε έναντι των άλλον, για να πάρουμε κάποιους άλλους σε κάποιες άλλες θέσεις που πονάμε δεν κάνουμε και τίποτα έτσι.
Το να κλείνεις μια τρύπα και να ανοίγεις άλλη η ομάδα δεν προχωράει μπροστά αλλά μένει στάσιμη και ίσως κάνει και βήματα προς τα πίσω.
Τώρα αν ο Μπαγεβιτς πιστεύει ότι μπορεί να δώσει κάποιον από τους λεγόμενους καλούς παίκτες που έχουμε, και με τα χρήματα αυτά να πάρει κάποιον ή κάποιους σε θέσεις που πονάει η ομάδα, τότε θα πρέπει να ξέρει ότι παίρνει και την εύθηνη για όλες αυτες τις αλλαγές, και αν αποτύχει αυτός θα έχει και το μεγάλο μερίδιο ευθύνης απέναντι στους φίλαθλους.
Αν όμως του επιβάλουν να πουλήσει κάποιον ή κάποιους παίκτες (χωρίς αυτός να το θέλει) τότε πρέπει να βγει μπροστά αυτή την φορά και να τα πει, και όχι να σηκωθεί να φύγει πάλι λέγοντας ότι το κάνει για το καλό της ΑΕΚ.
Δεύτερη φορά το ίδιο λάθος δεν συγχωρείται με τίποτα.
Ολα αυτά όμως δεν θα έχουν και μεγάλη άξια αν έρθει κάποιος να πάρει την ομάδα.
Τοτε όλα αλλάζουν και πάμε πάλι από την αρχή.
Και ας μην κοροϊδευόμαστε ο μοναδικός που μπορεί να έρθει είναι ο Μελισσανιδης.
Και Αυτό το καλοκαίρι είναι η τελευταία του ευκαιρία αν θέλει να μπει στην ομάδα.
Αλλιώς δεν τον βλέπω να μπορεί να έρχεται ούτε στο γήπεδο από τα μπινελίκια που θα ακούσει από όλους.






top