ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 3-1

Πάλι ένα ημίχρονο παίξαμε.
Τα δυο ημίχρονα τα κρατάμε για τον τελικό με την ομάδα του δημοσίου.





Ο Μπλάνκο είναι η αδυναμία μου. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για τη συντριπτική πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων. Ο Τζεμπούρ είναι μακράν ο πιο προικισμένος επιθετικός (εξαιρουμένου μόνο του Νίκου Λυμπερόπουλου) που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Ο Σκόκο «στάζει» ποιότητα, είναι ο ποιοτικότερος τεχνικά ποδοσφαιριστής που διαθέτει η ΑΕΚ. Κι ο Εντίνιο είναι ένας σκόρερ με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας σε σχέση με τον χρόνο που αγωνίζεται. Η ομάδα όμως είναι πάνω από όλους αυτούς. Οφείλουν επιτέλους να το καταλάβουν και να μην την τραβούν από τη φανέλα όταν πλέον έχει ξεφύγει από τον αντίπαλο και είναι έτοιμη να σκοράρει. Σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Αν όχι, τότε καλό είναι να ρωτήσουν και να μάθουν που βρίσκονται και ποια φανέλα φορούν.

Στην τεταμένη ατμόσφαιρα ήρθε να προστεθεί και το… δημόσιο παράπονο του Εντίνιο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν επέτρεψε στον Πορτογάλο επιθετικό να πάει στην πατρίδα του, αν και είχε προεπιλεγεί για την εθνική του ομάδα, και παρότι αναμενόταν να είναι βασικός, αγωνίστηκε για λίγο στο τέλος. Ο 26χρονος άσος δεν έκρυψε την πικρία του, χωρίς πάντως να φτάσει στα άκρα. «Για να είμαι ειλικρινής, όταν μου είπε ο προπονητής ότι δεν θα πάω να παίξω στην Πορτογαλία, πίστευα ότι θα παίξω περισσότερο. Ήταν εξαιρετική ευκαιρία για μένα, αφού δεν πρόκειται για οποιαδήποτε εθνική ομάδα, η Πορτογαλία είναι όνειρο για μένα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος, αλλά όχι απογοητευμένος. Δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία, αλλά πιστεύω στον Θεό και θα συνεχίσω να προσπαθώ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι όποτε παίζω τα δίνω όλα», είπε με παράπονο ο «Έντι».
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 6 ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 8 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
Το καλοκαίρι ήταν ο Λαγός και ο Κονέ. Ακολούθησε ο Εντίνιο. Σειρά πήραν ο Τζεμπούρ με τον Σκόκο (αλήθεια ποιος δεν πρόσεξε σήμερα ότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έσπευσε να συγχαρεί τον Αλγερινό στα δύο γκολ που σημείωσε ήταν ο Αργεντινός;) και σήμερα ήταν η σειρά του Μπλάνκο! Που άρχισε να κλωτσά με μανία τα μπουκάλια στον πάγκο της ομάδας επειδή έγινε αλλαγή στο 88;
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ (ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.


top