ΜΕΖΕΨΤΕ ΤΟΝ

ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ!

«Μην στέκεστε σε τέτοια πράγματα που υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να μιλήσει και ο Ολυμπιακός για τη φάση του Γκαλέτι. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε τέτοιες φάσεις. Ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Εξάλλου την είδα κι εγώ τη φάση του οφσάιντ του Παναθηναϊκού και είναι οριακή. Ας τα αφήσουν αυτά. Την προηγούμενη φορά είχαν κάνει μία τεθλασμένη γραμμή για να δουν αν ήταν οφσάιντ. Εμείς δεν μιλάμε για αυτά. Ούτε για τη φάση του Γκαλέτι, ούτε για την αποβολή του Χριστοδουλόπουλου. Πάλι καλά που ο διαιτητής και οι βοηθοί του τελείωσαν το παιχνίδι με την πίεση που είχαν όλη την εβδομάδα. Υπήρξε μεγάλη αμφισβήτηση για τον Σπάθα. Ό,τι ήθελε ο Παναθηναϊκός έγινε. Άλλαξαν τους διαιτητές, άλλαξαν τον έναν, άλλαξαν τον άλλο. Ας σταματήσει πια αυτό το τροπάριο της διαιτησίας, δεν υφίσταται αυτό το πράγμα».
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΛΕΤΗ; ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.
ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΞΑΝΕ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ.
«Ορισμένοι φροντίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα. Εγώ δεν διστάζω να πω ότι αυτοί οι διαιτητές κάνουν τους πατέρες της διαιτησίας και ψάχνουν να βρουν με το μικροσκόπιο ορισμένες φάσεις, μόνο και μόνο για να ξεσηκώσουν τον κόσμο. Όλοι τα είδαν στο γήπεδο. Στέκονται 35 φορές σε κάτι ριπλέι, από τις 1.000 φάσεις που γίνονται σε κάθε παιχνίδι διαλέγουν επιλεκτικά 6-7, και επειδή ξέρω τι οπαδοί είναι και ποια ομάδα υποστηρίζουν, αυτοί δυναμιτίζουν το ποδόσφαιρο. Εγώ έχω δει στο βίντεο δέκα φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά δείξανε αυτή τη μία του Παναθηναϊκού και δεν έδειξαν τις άλλες. Αυτό το πράγμα πρέπει να φύγει από το ποδόσφαιρο, το βλάπτει θανάσιμα η τηλεκριτική από αυτούς τους διαιτητές. Κι επειδή συζήτησα τώρα που ήμουν στο εξωτερικό με επιφανείς ανθρώπους της UEFA, όταν τους είπα τι γίνεται στη χώρα μας τρελάθηκαν. Ορισμένοι από αυτούς έναν χρόνο έχουν διαιτητεύσει στη ζωή τους. Αν βγω και τα πω θα τρέχουν ένα χρόνο…».
ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ RIPLAY ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ.
«Ήταν ένα αναμενόμενο ντέρμπι, ο καθένας έπαιξε όπως νόμιζε και για τη συγκομιδή των βαθμών που ήθελε. Εγώ προσωπικά είδα έναν Παναθηναϊκό που έπαιζε όλος άμυνα. Έχασε καμία ευκαιρία ο Παναθηναϊκός; Όπως παίζουν όλες οι άλλες ομάδες απέναντι στον Ολυμπιακό, έτσι έπαιξε και ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός έχει υποστεί φέτος τα πάνδεινα. Ο Ντιόγο έχει φάει τις κλωτσιές του αιώνα και δεν μπορεί να περπατήσει το παιδί από τα χτυπήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαλέτι. Δεν τους προστατεύει κανένας. Παίζουμε συνεχώς με πέντε παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών. Δεν πάει άλλο. Ο Ολυμπιακός βάζει την μπάλα κάτω και δημιουργεί ευκαιρίες. Χθες έκανε 4-5 ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός ούτε μία. Οι ευκαιρίες δεν γίνονται με τα γεμίσματα», τόνισε, ενώ ερωτηθείς πού αποδίδει τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο τέλος του αγώνα, απάντησε: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν δέχεται τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Το ίδιο θέλω κι εγώ».
ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ.
Ο ΝΤΙΟΓΚΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑΣ, ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΣΚΑΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ;
ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!!! ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ.
«Σημασία έχει ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο σε ήθος, έγινε ένα ντέρμπι-γιορτή και δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτά. Το μεγάλο κέρδος αυτού του ντέρμπι ήταν το φίλαθλο πνεύμα που επικράτησε παρότι δημιουργήθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε να δημιουργηθούν. Για παράδειγμα ήρθε στα αποδυτήρια ένας αθλητικός εισαγγελέας, που δεν είχε καμία θέση. Ρωτήστε και τους Παναθηναϊκούς. Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι σαλόνια και υπήρξε μεγάλη εγκαρδιότητα στο εσωτερικό τους, έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων και μου θύμισαν κάτι από τα παλιά. Αυτό που επιδιώκω εγώ είναι να μη δημιουργείται το παραμικρό στα δικά μας αποδυτήρια».
ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΝΕ!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Αυτή η εικόνα σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή που αρμόζει στον Ολυμπιακό. Οι ασθένειες του τελευταίου διαστήματος εμφανίστηκαν και στο παιχνίδι με τον πολυμετοχικό. Το τελικό 0-0 δεν ικανοποιεί κανέναν γαύρο και πόσο μάλλον η εμφάνιση της ομάδας μας. Ένας Ολυμπιακός χωρίς αρχή και τέλος. Μία ομάδα που ναι μεν ήθελε, αλλά έδειξε και πάλι ότι δεν μπορούσε. Ακόμα και με παίκτη παραπάνω οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπόρεσαν να πατήσουν τον ΠΑΟ και να πάρουν τη νίκη. Έχει πρόβλημα η ομάδα, στην ανάπτυξη, δεν βγάζει φάσεις και μοιραία δεν μπορεί να σκοράρει.

Αλλιώς περιμέναμε τον Ολυμπιακό σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύαμε όλοι ότι τουλάχιστον θα αλλάξει την εικόνα του, αλλά δυστυχώς μία από τα ίδια. Δεν είναι δυνατόν να αγωνιζόμαστε με παίκτη παραπάνω από το 58ο λεπτό και στην ουσία να μην κάνουμε φάση και να κινδυνεύουμε περισσότερο να φάμε γκολ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να μην ρισκάρει μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα σε μια ομάδα που φοβόταν. Είναι άρρωστοι οι Πειραιώτες, δεν είναι στα καλά τους και είναι ικανοί να κάνουν θρίλερ ακόμα και το πρωτάθλημα. Δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη η ομάδα μας. Δεν είχε ψυχή σε ένα ματς που όλοι δήλωναν ότι ήθελαν να κερδίσουν. Δεν υπήρχε κανένα σύστημα, καμία τακτική και με γιόμες δεν μπορείς να πάρεις κανένα ματς.

Δεν μπορούσαν

Περνάμε στο καθαρά αγωνιστικό μέρος με τον Βαλβέρδε να έχει παρατάξει με το γνωστό σχήμα τον Ολυμπιακό. Εκπλήξεις στην ενδεκάδα δεν είχαμε από τον Ισπανό τεχνικός, ο οποίος στην θέση του Λέτο έβαλε τον Τζόρτζεβιτς, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας έπαιξε ο Πάντος. Στην αρχική ενδεκάδα και στην γνώριμη θέση του βρέθηκε ο Μπελούτσι. Από 'κει και πέρα οι υπόλοιποι οχτώ ήταν οι Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Άντζας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι και Ντιόγκο. Η ομάδα, λοιπόν, ξεκίνησε πολύ ορεξάτη το παιχνίδι. Οι παίκτες είχαν πάθος και διάθεση για να πιέσουν ψηλά τους αντιπάλους τους να τους δημιουργήσουν προβλήματα. Έδειχναν ότι ήθελαν, αλλά πάλι κάτι δεν κολλούσε σωστά.

Ούτε φάση

Ο Ολυμπιακός είχε την γνώριμη κατοχή της μπάλας. Οι αμυντικοί, δηλαδή την γύριζαν λίγο έξω από την περιοχή, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να την περάσουν μπροστά με ορθόδοξο τρόπο. Οι χαφ δεν βοήθησαν καθόλου στον δημιουργικό τομέα. Με τον Μπελούτσι να είναι κυριολεκτικά άφαντος και τους Πατσατζόγλου, Ντουντού ναι μεν να τρέχουν, αλλά να μην βοηθούν ουσιαστικά στην ανάπτυξη. Έτσι, μοιραία είδαμε και πάλι πότε τον Άντζα και πότε τον Αβραάμ να σημαδεύουν με μακρινές μπαλιές κυρίως τον Γκαλέτι, αλλά και τον Ντιόγκο. Ο τελευταίος, μάλιστα όπως συνηθίζει έτσι και σε αυτό το παιχνίδι έβγαινε αρκετά έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα να μην τον αισθάνεται η άμυνα του ΠΑΟ. Οι παίκτες μας δεν έβαλαν κάτω την μπάλα κάτω την μπάλα και δεν μπόρεσαν να γίνουν επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία. Η καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού πήγε να δημιουργηθεί στο 22'. Ήταν και η μοναδική φορά που συνείσφερε στο παιχνίδι ο Μπελούτσι, ο οποίος πίεσε τον Σαριέγκι και τον ανάγκασε σε λάθος με αποτέλεσμα να γίνει κάτοχος ο Γκαλέτι, ο οποίος έβγαινε μόνος με την εστία, από πλάγια δεξιά, αλλά ο Βάσκος αμυντικός πρόλαβε να τον κατεδαφίσει.

Κατά τα άλλα όσες φορές ο Ολυμπιακός κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα, αυτό το πέτυχε μόνο από στημένες μπάλες. Οι πράσινοι από την άλλη ήταν ξεκάθαρο ότι φοβόντουσαν τον αγώνα. Δεν έδειχναν διάθεση να κάνουν αυτοί παιχνίδι, αλλά περίμεναν κάποιο λάθος για να χτυπήσουν στην κόντρα. Αυτό έγινε στο 43' και ο Σαλπιγγίδης βγήκε επικίνδυνα στην επίθεση από δεξιά και ο Άντζας ηρωικά κατάφερε να τον κόψει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να δώσει την θέση του στον Ζεβλάκοφ. Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου μέρους και μοιραία το σκορ δεν άνοιξε ποτέ.

Ακόμα χειρότερος

Στην επανάληψη το σκηνικό όχι μόνο δεν άλλαξε, αλλά έγινε και χειρότερο για τον Ολυμπιακό. Στο 58' ο ΠΑΟ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαριέγκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σε εκείνο το σημείο κι ενώ έχουμε το αριθμητικό πλεονέκτημα πάλι δεν είδαμε τους παίκτες να τρώνε σίδερα για να πάρουν τη νίκη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός περισσότερο κινδύνεψε να χάσει το ματς παρά να το πάρει. Αν είναι δυνατόν, δηλαδή, μέσα στο Καραϊσκάκη, με παίκτη παραπάνω και κόντρα στον πολυμετοχικό να μην λυσσάς να πάρεις το ματς. Κι όμως αυτό συνέβη και πάλι καλά να λέμε που δεν συνέβησαν και χειρότερα. Στο 70' η τύχη ήταν με το μέρος μας όταν το φάουλ του Καραγκούνη σταμάτησε στο δοκάρι του Νικοπολίδη και εκεί την γλιτώσαμε.

Τίποτα δεν ξυπνούσε τους παίκτες μας. Ένα συνονθύλευμα συνεχίσαμε να βλέπουμε μέσα στο Φάληρο. Μία άναρχη ομάδα, η οποία δεν είχε καμία απολύτως τακτική για να πάρει το ματς. Δεν υπήρχε ανάπτυξη ούτε από τα άκρα, ενώ ο Μπελούτσι ήταν εκτός ρυθμού. Δεν πήρε και μπάλες ο Αργεντίνος, αλλά δεν έδειξε και να τις ζητάει κιόλας. Δεν πέρασε από τα πόδια του το παιχνίδι και ο Ολυμπιακός προσπαθούσε με έναν ανορθόδοξο τρόπο να βγει μπροστά. Γιόμες από την άμυνα και άντε πάλι το ίδιο. Και μέσα σε όλα αυτά οι "πράσινοι" έβλεπαν ότι μπορούν να κλέψουν τον αγώνα και έβγαιναν επικίνδυνα στην επίθεση. Το μόνο που μας μένει είναι μία κεφαλιά του Μπελούτσι στο 87' που ο Γκαλίνοβιτς την έβγαλε κόρνερ.

Ξυπνήστε…

Έτσι φθάσαμε στο φινάλε και σε αυτό το άγευστο 0-0. Η ομάδα όπως προαναφέραμε είναι άρρωστη, έχει πρόβλημα, δεν έχει σύστημα και είναι προβλέψιμη. Κλείνεις τον Γκαλέτι και ο Ολυμπιακός τελείωσε. Ο Ντιόγκο δεν είναι σέντερ φορ. Ελάχιστες φορές πατάει την περιοχή, ο Μπελούτσι συνεχίζει να βρίσκεται εκτός κλίματος και ο Ντουντού όσο και να μην θέλει να το παραδεχτεί είναι πτώμα. Πρέπει επειγόντως να ξυπνήσετε γιατί έχουμε την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ και εκεί θέλουμε δύο γκολ. Πως θα τα βάλουμε; Την επόμενη Κυριακή πάμε στην Τούμπα και σας έχουμε ικανούς να βάλετε φωτιά στο πρωτάθλημα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Δεν αντέχουμε άλλο.
top