ΑΕΚ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - 0


Δεν πήγαμε καλά εχθές, παίξαμε καλή μπάλα μόνο για ένα ημίχρονο, χωρίς όμως να είμαστε συγκεντρωμένη και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Να πούμε όμως ότι για ακόμα μια φορά ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ της ΑΕΚ.
Πρέπει να έχουμε φτάσει τα 5 κανονικά γκολ νομίζω σε όλο το πρωτάθλημα, αν θυμηθούμε και αυτά του Μπλανκο στην αρχή της χρονιάς που μας έχουν ακυρώσει φέτος.



Καλα τα είπε ο Ντουσαν στην συνέντευξη τύπου, αν συνεχίσουν κάποιοι την κόντρα μεταξύ τους καλύτερα να φύγουν το καλοκαίρι.
Και δεν είναι δυνατόν ένα ματς να παίζουνε καλά και δυο να μαλακίζονται μέσα στο γήπεδο, την στιγμή που έχουν δείξει ότι αν θέλουν
μπορούν να παίξουν καλή μπάλα.

«Το χειρότερο ματς που έχουμε παίξει. Είχαμε ευκαιρίες τρεις – τέσσερις στο πρώτο ημίχρονο δεν λέω, αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν απαράδεκτοι. Θέλω να πιστεύω ότι την Τετάρτη θα είμαστε τελείως διαφορετικοί. Δεν είχαμε την σοβαρότητα που έπρεπε. Ότι υπάρχει κούραση σε μερικούς μπορεί».

-Διαπιστώνω ότι ο Σκόκο δίνει πάσες στον Τζιμπούρ, αλλά ο Τζιμπούρ δεν κάνει το ίδιο. Δεν συνδυάζεται. Είναι εντύπωσή μου ή μια πραγματικότητα;

«Δεν περιμένω να μου το πεις εσύ. Εγώ το ξέρω από πριν. Όχι από σήμερα»

-Είναι θέμα σχέσεων των παικτών ή κάτι διαφορετικό;

«Το έχουμε το πρόβλημα αυτό τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Σήμερα ήταν κοροϊδία. Μην προσπαθείτε κάτι άλλο να με ρωτάτε. Από Σέρρες και σήμερα είμαστε μέρα με τη νύχτα. Είμαι απογοητευμένος από μερικούς. Η κριτική που κάνω δεν είναι μόνο για αυτούς. Για όλους. Έκανα και εγώ λάθος που πίστεψα μερικούς.

Πρέπει δηλαδή να φάω γκολ στο τελευταίο λεπτό; Στην κόντρα; Μπορεί να έχει να παίξει καιρό αλλά να μην μαρκάρει και να μην μπορεί να κάνει σπριντ στα 15 μέτρα; Δεν είναι ο μόνος και άλλοι έπαιξαν λάθος. Από τίποτε δεν είμαι ικανοποιημένος. Μόνο από τη νίκη».




Καλό το μήνυμα από τον Καφέ και τον Σαχα.


Καφές: «Σίγουρα θέλω να ανανεώσω τη συνεργασία μου με την ΑΕΚ, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης».
Σάχα: «Θέλω να παραμείνω. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την ΑΕΚ. Αν η ΑΕΚ θέλει να μείνει ο Σάχα, ο Σάχα θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. Είναι πάρα πολύ καλό για κάποιον να κάνει καλά τη δουλειά του, γιατί αυτό δίνει αυτοπεποίθηση».



Και μακάρι να επιστρέψει ο Κατσουρανης το καλοκαίρι αν και για μένα είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό.


Την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα στο τέλος της περιόδου φέρεται να εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης στη διοίκηση της Μπενφίκα. Το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου λήγει το 2010, αλλά ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους θέλει να επαναπατριστεί και ήδη λέγεται πως ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Παρά τις προσπάθειες του προπονητή Κίκε Φλόρες και του αθλητικού διευθυντή των «αετών», Ρουί Κόστα, να τον μεταπείσουν, ο διεθνής άσος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Η διοίκηση της Μπενφίκα σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο θα αξιώσει περίπου 4 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει, ενώ λέγεται πως στην περίπτωση αυτή θα τον υποχρεώσει να δεχθεί όρο που θα του απαγορεύει να παίξει σε άλλο πορτογαλικό σύλλογο.
Ο Κώστας Κατσουράνης αγωνίζεται στην Μπενφίκα από το 2006 και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας, ενώ αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς για το σύλλογο το 2008. Φέτος έχει 18 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

2 σχόλια:

D-easy είπε...

Το παιχνιδάκι ή ήταν "σουβλιστό" ή έπεσε παρακαλετό.Ειδικά στο τέλος,που τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και ο ΟΦΗ δεν είχε σκοράρει,τους λέγαμε "περάστε κύριοι".Έφυγα απο το ΟΑΚΑ τσαντισμένος γιατί όταν επί μια βδομάδα καλείς τον κόσμο να'ρθει σ'ένα αδιάφορο παιχνίδι και τελικά μαζεύεις έστω 10000,το λιγότερο που'χεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να παίξεις λίγη μπαλίτσα.

-billys- είπε...

Έχεις δίκιο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο εγώ νόμιζα ότι το ματς ήταν αβαβα.
Στο πρώτο ήταν καλή η ομάδα αλλά αυτό το δεύτερο ημίχρονο καλύτερα να μην το έβλεπα.

top