ΤΡΕΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ

Τελικά είναι φοβερός αυτός ο Ρεχάγκελ, ότι και να κάνει του πιάνει ρε παιδί μου, είναι να έχεις το κοκαλάκι της νυκτεριδας, και οι τακτικές πάνε περίπατο.
Ειναι μεγάλη τύχη για την Ελλάδα που έχει αυτόν τον άνθρωπο για προπονητή.
Μπορεί να διαφωνούμε για το ποιους παίκτες βάζει, μπορεί να διαφωνούμε για την τακτική, μπορεί να διαφωνούμε για το ποιους παίκτες καλεί, η ομάδα όμως πάει τρένο.
Η Εθνική εχθές ήταν καλύτερη και το πήρε δίκαια το ματς, θα μπορούσε με βάσει τις ευκαιρίες που έκανε να πάρει και το πρώτο ματς, που και εκεί ήμασταν καλύτεροι, αν εξαιρέσεις 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.
Και τώρα να ήμασταν στο άλογο καβάλα.
Και όμως είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα πάρουν αποτέλεσμα και στην Ελβετία.
Ειναι κρίμα όμως να υπάρχει κόσμος, και δημοσιογράφοι που να στεναχωριούνται επειδή κέρδισε η Εθνική, και τους έκανε (για ακόμα μια φορά) ρεζίλη ο Οτο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής υπάρχει αξιοκρατία, και δεν μπορεί κανένας πρόεδρος ΠΑΕ, και κανένας πρόεδρος της ΕΠΟ να δώσει χαρτάκι με το ποιος θα παίξει βασικός στον ομάδα.
Για πρώτη φορά υπάρχει τέτοιο δέσιμο μεταξύ των παικτών.
Και όλα αυτά είναι έργο Ρεχαγκελ.
Θα είναι η τρίτη φορά (αν δεν κάνω λάθος) που θα πάμε σε τελική φάση, κάτι που ούτε στα όνειρα μας δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε στην προ Ρεχαγκελ εποχή.
Και παρόλα αυτά υπάρχουν δημοσιογράφοι που τρελαίνονται γιατί δεν παίρνει τους παίκτες που του υποδεικνύουν αυτοί.
Βλέπεις δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν της εντολές που πήραν από τα αφεντικά τους, αισθάνονται τόσο μικροί που δεν μπορούν να περάσουν τίποτα μέσα από αυτά που λένε και γράφουν, και αυτό τους τρελαίνει.
Μακάρι να τους στείλει στο Δαφνί ο Οτο και να ησυχάσουμε μια και καλή από αυτούς.
Το πόσο τυχερή είμαστε θα το καταλάβουμε όταν θα φύγει ο Ρεχαγκελ από την Εθνική, και καταλήξουμε να έχουμε πάλι προπονητή στην Εθνική τον "μπάρμπα Γιάννη"
τον "μπάρμπα Γιώργο" και τον κάθε "μπάρμπα".



top