Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ"

Το ματς με τον εργοτελη έδειξε αρκετά πράγματα για την σημερινή ΑΕΚ.
Πράγματα που δεν είναι και τόσο ωραία για την ομάδα.
Πρώτα από όλα έδειξε ότι η ΑΕΚ περισσότερο και από λεφτά, προπονητή,παίκτες, θέλει "ΠΡΟΕΔΡΟ", θέλει έναν άνθρωπο που θα είναι"γνώστης" του ποδοσφαίρου, έναν άνθρωπο που θα κάνει την ΑΕΚ να έχει πάλι φωνή και να ακούγεται εκεί που "πρέπει", έναν άνθρωπο που θα μπορεί να κουμαντάρει προπονητή, παίκτες, και φιλάθλους.
Εναν πρόεδρο που θα κάνει την ΑΕΚ ισότιμη με τους άλλους 2 μεγάλους της Αθήνας, και όχι όπως τώρα, που με όποια μικρή ομάδα παίζει η ΑΕΚ οι διαιτητές να τις παίζουν λες και είναι ο γαύρος, και η ΑΕΚ η μικρή ομάδα. Πως μπορείς να έχεις βλέψεις για κάτι καλό όταν παίζεις παιχνίδια σαν το χθεσινό και η διαιτησία δεν σου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη ομάδα; Για μένα καμία, όσο καλή ομάδα να έχεις δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ τίποτα!
Εδώ λοιπόν χρειάζεσαι τον "ΠΡΟΕΔΡΟ" που λέγαμε ποιο πάνω, που με τον τρόπο που χρειάζεται θα κάνει αυτό που πρέπει για να προστατέψει την ομάδα, όπως διαβάζω σε διάφορα σαιτ κάνει ο Ζαγορακης για τον ΠΑΟΚ, που σε αυτό το πρωτάθλημα πήρε τον γιο του Γκαγκατση, και για το επόμενο σκέφτεται
να πάρει και τον πατέρα. Αυτές είναι κινήσεις που σκοπό έχουν να προστατέψουν την ομάδα, και να παίρνει μέσα στο γήπεδο αυτό που δικαιούται και "ίσως και κάτι παραπάνω".
Εδώ είναι Ελλάδα και αν δεν προστατέψεις την ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις κάτι, και τα παραδείγματα είναι παρά πολλά που το αποδεικνύουν αυτό.
Ένα πράγμα πολύ φανερό επίσης είναι ότι στην ΑΕΚ που βλέπουμε σήμερα στο γήπεδο, ο προπονητής έχει χάσει τα αποδυτήρια, και όχι χωρίς να έχει και αυτός ευθύνη για αυτό το κατάντημα.
Κάποια πράγματα που γίνονται στην ΑΕΚ φέτος δεν γίνονται ούτε σε ομάδες της γειτονιάς. Ο Εντινιο λέει δεν πληρώνει το πρόστιμο γιατί έτσι γουστάρει, ο Τζιμπουρ πλακώνεται κάθε Δευτέρα στην προπόνηση, και κάθε Τρίτη ζητάει συγνώμη. Αν εξαιρέσεις μερικούς Έλληνες παίκτες δεν βλέπω κανέναν να παίζει για την ομάδα, αλλά για το εαυτό του και μόνο.
Ουτε και τον Μπαγεβιτς τον βλέπω να θέλει πραγματικά την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Περισσότερο δείχνει να τον ενδιαφέρει το κύπελλο. Δεν ξέρω αν αυτόν τον στόχο του έχουν υποδείξει από την διοίκηση "σαν πρώτο στόχο της ομάδας για φέτος"
η αν την αξιολόγηση των στόχων της ΑΕΚ για φέτος "την έκανε μόνος του", αλλά ότι και να συμβαίνει από τα δυο είναι "λάθος", η ΑΕΚ πρέπει να έχει στόχο το CL, γιατί μόνο αυτό σου δίνη τα χρήματα που σε ανεβάζουν ενα επίπεδο παραπάνω στην Ελλάδα.
Με όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρω παραπάνω κάποιοι θα πουν ότι θεωρώ το κύπελλο και την δεύτερη θέση χαμένη. ΟΧΙ δεν θεωρώ το κύπελλο χαμένη υπόθεση, και αυτό γιατί στην ουσία μιλάμε για έναν και μόνο αγώνα, και σε έναν αγώνα πολλά μπορούν να συμβούν.
Πιστεύω ότι αυτόν τον αγώνα θα τον παλέψει η ΑΕΚ και έχει τις δικές τις πιθανότητες για να τον πάρει. Και οι πιθανότητες για μένα δεν είναι λίγες, αλλά είναι ίδιες με του γαύρου.
Για αυτό που πιστευω ότι δεν έχει πιθανότητες, είναι η δεύτερη θέση, γιατί εδώ δεν μιλάμε πλέον για έναν αγώνα, αλλά για έξι ματς. Η ΑΕΚ για να έχει τύχη σε αυτά τα παιχνίδια,
πρέπει να κάνει τρεις νίκες στην έδρα της, νίκη εκτός με την Λάρισα, και αν η άλλοι δυο δεν κάνουν καποια γκέλα, πρέπει τουλάχιστον να μην χάσει εκτός με βαζελο και ΠΑΟΚ. Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται πολύ δύσκολα για την φετινή ΑΕΚ έτσι όπως είναι. Αλλα ποδόσφαιρο είναι και πολλά μπορούν να συμβούν.
top