Η ΠΑΡΑΓΚΑ


Για μία ακόμη φορά αθωώθηκε στα ελληνικά δικαστήρια ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαίδης που απέκαλυψε το πολύκροτο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο της ''παράγκας''. Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών αποφάσισε ότι ορθώς ο γνωστός αθλητικός συντάκτης μετέδωσε τη συνομιλία που είχε πριν επτά χρόνια με τον πρώην νομικό σύμβουλο του Ολυμπιακού και του Αιγάλεω Αργύρη Λίβα,ο οποίος κατήγγειλε πρόσωπα και πράγματα για το κύκλωμα διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου στην τηλεοπτική ''ΔΙΚΗ''.Μάλιστα το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο δημοσιογράφος προχώρησε στις αποκαλύψεις με τη συναίνεση του κ.Λίβα.
πηγή:dikisports


Τελικά οι μόνοι που δεν τιμωρήθηκαν μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, ήταν αυτοί που έστησαν και εκμεταλλεύτηκα την παράγκα.

Και πραγματικά εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως ξεχάστηκαν όλα μέσα σε μια μέρα.

Ακούστηκαν τόσες κασέτες, τόσες ομολογίες, τόσα ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, τι άλλο ήθελαν δηλαδή.

Η Ιταλοί με πολύ λιγότερα στοιχεία κατάφεραν και έκλεισαν στην φυλακή τους ενόχους, τιμώρησαν τις ομάδες που εκμεταλλεύτηκαν την παράγκα, και έδωσαν ρε παιδί μια εντύπωση στον κόσμο ότι ήθελαν να τιμωρήσουν τους ενόχους.

Εδώ οι δικοί μας κατάφεραν να δώσουν την ακριβώς αντίθετη εντύπωση, πως το μόνο που τους ένοιαζε ήταν πώς να κουκουλωθεί η ιστορία.

Θα μου πεις αν τους είχαν τιμωρήσει
πως θα έπαιρνε ο "θρήνος των γηπέδων"
τόσα χρόνια το πρωτάθλημα,
για να μας κάνει υπερήφανους
και στην Ευρώπη;

2 σχόλια:

D-easy είπε...

Στην Ιταλία υπήρχαν δικαστές και εισαγγελείς που δε μάσησαν όταν τους επικύρηξε η μαφία,θα κολλούσαν στο Μότζι;Οι δικοί μας βέβαια δε χρειάζονται τέτοια ακραία μέσα.Μ'ένα τηλεφωνάκι το νταραβέρι έχει γίνει.

-billys- είπε...

Είναι καταπληκτικό πάντως ρε Σάκη, λες και δεν έγινε τίποτα,
λες και δεν βγήκε τίποτα στην τηλεόραση, όλα μια χαρά, και
αν υπήρχαν κάποιοι που το υπενθύμιζαν, ήθελαν το κακό του
ολυμπιακού μόνο.
Είναι φοβερό αν το σκεφτείς.
Έφτασαν να πουλιούνται στο μοναστηράκι οι κασέτες, και
κανένας εισαγγελέας δεν άκουσε ούτε είδε τίποτα.
ΦΟΒΕΡΟ!!!

top