Φτάσαμε και στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ για την φετινή χρονιά. Αρκετά τα συμπεράσματα από αυτούς τους αγώνες. Συμπέρασμα πρώτον η ΑΕΚ έπαιξε την καλύτερη μπάλα από τις τέσσερις ομάδες, και αν κερδίσει τον βάζελο την Κυριακή θα είναι με την αξία της πρώτη.

Και λέω με την αξία της γιατί για ‘μενα έκανε μια μικρή επανάσταση η ΑΕΚ στα πλέι οφ. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό, και όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος, διοίκηση δεν υπάρχει πουθενά, και αν κοιτάξεις καλά τους αγώνες της θα διαπιστώσεις και μια πρωτοφανή καταδίωξη από την διαιτησία. Τώρα βέβαια οι διαιτητές δεν τρελάθηκαν ξαφνικά και άρχισαν να κυνηγάνε την ΑΕΚ στα πλέι οφ, αλλά νομίζω ότι αυτές τις εντολές είχαν πάρει. Είχαμε να κάνουμε απ’ ότι φαίνεται με ένα σχέδιο που προέβλεπε τον παναθηναϊκό πρώτο τον ΠΑΟΚ δεύτερο και την ΑΕΚ να παλεύει με την Λάρισα για την τρίτη θέση. Το σχέδιο δούλεψε κατά το ήμισυ, και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ φάνηκε ανάξιος να πάρει το παιχνίδι που χρειαζόταν για να βγει δεύτερος. Γιατί αν με τέτοια διαιτησία μέσα στην τούμπα δεν μπορείς να πάρεις την ΑΕΚ, τι άλλο να σου κάνουν δηλαδή!

Ο βάζελος την διαιτησία που συνάντησε στα φετινά πλέι οφ αν την είχε στο πρωτάθλημα θα το είχε πάρει για πλάκα.
Φανταστείτε τώρα τον γαύρο να του έχουν γίνει περίπου 12-13 πέναλτι όλη την χρονιά, και να μην είχε πάρει κανένα και τον παναθηναϊκό να τα παίρνει δυο δυο. Σας λέω ότι για πλάκα θα το έπαιρνε, τώρα γιατί δεν τα έπαιρνε όλη την χρονιά δεν
χρειάζεται να σας το πω νομίζω. Τώρα αυτές τις αηδίες που λένε μερικοί ότι άλλαξαν τα πράγματα στο παρασκήνιο είναι μαλακίες για να περνάει η ώρα.
Όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και θα είναι ο γαύρος μέσα αυτά τα σφυρίγματα να τα ξεχάσει ο βάζελος. Η διαιτησία έδειξε από το πρώτο παιχνίδι με την Λάρισα τι ακριβώς ήθελε για την ΑΕΚ. Γι΄αυτό είπα στην αρχή ότι για ΄μένα έκανε μια μικρή επανάσταση στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, να κτυπήσει την καλύτερη θέση που μπορούσε, άσχετα αν την ήθελε ή όχι.
Ας πάρουμε το καλύτερο σενάριο για την Κυριακή, ότι η ομάδα κερδίζει τον παναθηναϊκό και βγαίνει πρώτη. Ας μου πει κάποιος τι θα αλλάξει, και ποιο είναι το σχέδιο για το καλοκαίρι.
Να σας το πω εγώ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ.
Εκτός και αν εννοούν σχέδιο να πουλήσουν 2-3 παίκτες και να φέρουν ελεύθερους από τίποτα ομάδες της πλάκας από Ρουμανία, Βουλγαρία, και δεν ξέρω εγώ από πού αλλού. Αυτό δεν είναι σχέδιο, είναι η καταστροφή της ομάδας. Όσο καλός και να είναι ο Ντούσαν, δεν είναι και μάγος, να πάρει παίκτες από τα αζήτητα και να τους κάνει ομάδα για να κτυπήσει την είσοδο στο CL. Ούτε στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ δεν μπαίνεις έτσι, όχι στο CL. Εδώ από τότε που έφυγε ο Ντέμης δεν έχει βάλει φράγκο στην ομάδα ΚΑΝΕΝΑΣ, ποιος Νοτιάς, ποιος Γκούμας και ποιος Καννελόπουλος, όλοι είναι άφαντοι όταν είναι να βάλουν λεφτά. Η ομάδα πάει μόνη της με βάρκα την ελπίδα. Το διοικητικό προσωπικό είναι απλήρωτο από τα Χριστούγεννα, οι παίκτες το ίδιο, το τεχνικό επιτελείο το ίδιο, οι δόσεις για τα δάνεια το ίδιο, δεν ξέρω αν πληρώνουν και την δόση για το 44.
Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα. Εγώ αυτό έχω καταλάβει από αυτά που γίνονται των τελευταίο καιρό στην ομάδα.
Δείτε τι έχει κάνει ο Ντέμης στην ομάδα.

Έχει καταφέρει να σπάσει τις μετοχές της ομάδας σε 20 κομμάτια. Ας πούμε ότι αύριο το πρωί έρχεται ο Μελισσανίδης ή ο όποιος Μελισσανίδης, πέστε μου σε ποιον να πάει να πάρει την ομάδα. Από την μια μεριά έχουμε τον Νοτιά με 23.32% συν τον Θανόπουλο με 6.91% η οποίοι φαίνεται να είναι μαζί.
Από την άλλη έχουμε τον Καννελόπουλο με 14.85% και τον Ντέμη με 9.24% και αυτοί έχουν κάνει την δική τους ομάδα. Υπάρχουν και ο Γκούμας με 20.78% και ο Παππάς με 10.11% οι οποίοι στην ουσία δεν υπάρχουν πουθενά, και δεν νομίζω ότι πρόκειται να δώσουν το ποσοστό τους τζάμπα, αλλά ούτε φαίνεται στον ορίζοντα ότι θέλουν και να επενδύσουν στην ομάδα.
Το απόλυτο "μπάχαλο" δηλαδή.
Η κάθε μετοχική ομάδα παίζει το δικό της παιχνίδι για το δικό της όφελος.
Το καλό της ομάδας δεν υπάρχει πουθενά για αυτούς.
Και να υπάρξει κάποιος που να ενδιαφέρετε πραγματικά να πάρει την ΑΕΚ σε ποιον πρέπει να πάει; Ο Νοτιάς είναι στον κόσμο του, τον παρουσιάζουν ως τον μοναδικό χρηματοδότη της ομάδας, αλλά εγώ τα βλέπω όλα απλήρωτα, τώρα τι επενδυτής είναι αυτός μόνο εκείνος το ξέρει. Από την άλλη μεριά έχεις τον Ντέμη με τον Καννελόπουλο και σου λένε ποιο μάγκας είναι αυτός που το παίζει μοναδικός χρηματοδότης χωρίς να βάζει φράγκο; αυτό μπορούμε να το κάνουμε και εμείς. Τώρα θα μου πεις αφού ο Ντέμης πήδησε από το τρένο, τώρα θέλει να ξανανέβει; Αν πιστέψουμε αυτό που λέγετε σε πολύ κλειστούς κύκλους, ότι δηλαδή μετά το αρχικό κεφάλαιο που έβαλαν όλοι οι μέτοχοι για να ξεκινήσει η ομάδα μετά το 44, δεν ξανάβαλε κανένας λεφτά, και ο ντεμης για να τσουλήσει την ομάδα καταχράστηκε τον κοινό οικογενειακό λογαριασμό που είχαν με την Βανδή,

αυτή το έμαθε αυτό και του έδωσε τελεσίγραφο ή αφήνει την ομάδα ή κλείνει η πόρτα του σπιτιού για αυτόν. Εκείνος τότε αποφάσισε να αφήσει την ΑΕΚ για να σώσει το σπίτι
του (και καλά έκανε εδώ που τα λέμε αν ήταν έτσι τα πράγματα).

Αλλά ίσως τώρα να άλλαξαν τα κόζα και να θέλει να εμπλακεί πάλι είτε αυτός είτε βάζοντας κάποιον δικό του μπροστά. Ένα κωλοχανείο δηλαδή.
Και ποιος ξέρει τι παιχνίδια παίζονται ακόμα που το δικό μας μυαλό δεν μπορεί να τα καταλάβει. Και ερχόμαστε πάλι στο ίδιο ερώτημα, αν έρθει ο οποιοσδήποτε Μελισσανίδης να πάρει την ομάδα σε ποιον πρέπει να πάει για να την πάρει;
Τελικά θέλουν να την δώσουν την ομάδα;
Θέλουν να επενδύσουν οι ίδιοι στην ομάδα;
Μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους αν έρθει κάποιος να πάρει την ομάδα;

Μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να επενδύσουν πάλι στην ομάδα;
Και αν δεν γίνει τίποτα από όλα αυτά (το πιθανότερο) και συνεχίσουν να παίζουν τα παιχνίδια τους στην πλάτη της ΑΕΚ, ποιο είναι το μέλλον αυτής της ομάδας; είτε βγει πρώτη στα πλέι οφ είτε δεύτερη;


Απάντηση εγώ δεν έχω.

2 σχόλια:

Σεβάχ είπε...

θλίψη και μόνο θλίψη

-billys- είπε...

Έχεις δίκιο.
Μπορεί να χαίρεσαι όταν νικάς σε κάποιο παιχνίδι αλλά μετά από λίγο τα σκέφτεσαι όλα αυτά και σε πιάνει θλίψη.

top