Περισσότερα για το προχθεσινό παιχνίδι από αυτά που έγραψα εχθές δεν μπορείς να πεις. Θα κλείσω την αναφορά μου λοιπόν σε αυτό το ματς με τούτο.Δεν πίστευα ότι θα υπήρχε ομάδα σε αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή που θα μπορούσε να παίξει χειρότερα από την ΑΕΚ. Γελάστηκα!
Υπάρχει αυτή η ομάδα και είναι ο "παναθηναϊκός".
Αλλά και αυτός ο βάζελος ρε παιδί μου, έχει μια μανία να αντιγράφει όλες τις μαλακίες που κάνει η ΑΕΚ. Μα αφού το βλέπετε ρε άνθρωποι του Θεού ότι από την στιγμή που μαζεύτηκαν πολύ εκεί στην ΑΕΚ άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους, τι σε βάζει ο διάολος και πας και κάνεις και εσύ τις ίδιες παπαριές;

Τελικά ο βάζελος πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγήν, πως μπορείς να έχεις λεφτά και να τα κάνεις σκατά κάθε χρόνο.
Το ένα τρίτο από τα χρήματα που επένδυσε το καλοκαίρι ή από αυτά που θα επενδύσει να είχαμε θα έφτιαχνε ομάδα που θα χαιρόσουνα να την βλέπεις ο Ντούσαν.
Έχουν μπλέξει και με αυτό το λαμόγιο τον Βγενόπουλο και έδεσε το πράγμα.
Τώρα πως μας προέκυψε λεφτάς ο δικηγοράκος εγώ δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Ένα δικηγορικό γραφείο είχε και έβγαζε διαζύγια, και ξαφνικά έκανε μερικά ντίλ για τους άραβες, πήρε την προμήθεια του και όλα ok!
Την άλλη μέρα παρουσιάστηκε από όλους σαν μεγιστάνας.
Από την μια μεριά λοιπόν έχουμε έναν άνθρωπο που έχει δικά του λεφτά στην τσέπη (Γιανακόπουλος) και τα κάνει ότι θέλει, και από την άλλη ένα απατεώνα που κάνει τον μάγκα με ξένα κόλλυβα.

Εμένα τώρα κάτι μου θυμίζει αυτό για έναν πρόεδρο που πέρασε πρόσφατα από την ΑΕΚ αλλά τέλος πάντων ας μην λέω κακίες πρωί πρωί.
Ας μην μπερδεύομε όμως τόσο πολύ με τον παναθηναϊκό, υπάρχουν άλλοι (gatti) που τα ξέρουν, και τα λένε και καλύτερα από εμένα για τον βάζελο.
Σταμάτησα για λίγο να μιλάω για την ΑΕΚ, και τώρα που πρέπει να επιστρέψω στα προβλήματα της ομάδας, με έπιασε πάλι αυτό το παράπονο που το έχουμε μόνιμα τα τελευταία 3-4 χρόνια, και δεν λέει να φύγει ρε παιδί μου.
Άρχισε από τότε που ο Ντέμης σταμάτησε να συμπεριφέρεται σαν Ντέμης, και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν ένα μίγμα από Κόκκαλη και νεόπλουτου εγωιστή.

Τώρα θα μου πείτε τι σου φταίει ο Ντέμης αφού έφυγε από την ΑΕΚ.

Εμένα τώρα όλα μου φταίνε και όλοι θα τα ακούσουν.
Ήρθε και αυτός στην ΑΕΚ σαν σωτήρας, τον πιστέψαμε όλοι, τον ακολουθήσαμε όλοι, και τι καταφέραμε στο τέλος, μια από τα ίδια.
Την έβαλε στο 44, την καθάρισε υποτίθεται από τα χρέη, και μετά από 4.5 χρόνια προεδρίας του, η ομάδα είναι πάλι χρεωμένη μέχρι τον λαιμό.
Τι κάναμε τελικά αυτά τα 5 χρόνια;
Μια τρύπα στο νερό.
Πήγανε τόσα χρόνια χαμένα για το τίποτα.
Λάθη, λάθη, λάθη, λάθη, αυτό έκαναν.
Βγήκε και είπε ότι θα φτιάξουμε μια νεανική ομάδα γιατί δεν υπάρχουν λεφτά, την έφτιαξε για έναν χρόνο, και μετά την χάλασε, πρέπει λέει να κάνουμε σωστές και προγραμματισμένες κινήσεις, γιατί δεν έχουμε πολλά λεφτά, τι έκανε; 75 παίκτες σε 4 χρόνια.
Αν είναι δυνατόν, άνθρωπος που είναι μέσα στα γήπεδα τόσα χρόνια, και δεν έμαθε ότι έτσι δεν φτιάχνεις ποτέ ομάδα. Θυμάμαι μας έλεγε ότι μην φοβάστε, αν κάναμε λάθος εμείς οι μέτοχοι θα το πληρώσουμε, όπως κάνουμε από τότε που αναλάβαμε, που είσαι τώρα κύριε Ντέμη να τα πληρώσεις; Εμείς εσένα εμπιστευτήκαμε, εμείς δεν τους ξέραμε όλους αυτούς που κουβάλησες στην ομάδα, εσένα ξέραμε και εσένα εμπιστευόμασταν. Και εσύ ένα πρωινό
τα παράτησες όλα, και εμάς που σε στηρίζαμε, και αυτούς που έφερες στην ομάδα για να την σώσουν (υποτίθεται), και πήγες να φτιάξεις εταιρία να διοργανώνεις συναυλίες.
Δεν μας τα λες καλά ρε Ντέμη, και εμείς τι θα τους κάνουμε όλους αυτούς που μας κουβάλησες;
Λεφτά δεν θέλουν να βάλουν, την ομάδα δεν θέλουν να την δώσουν, τι σκατά κάνουν τώρα εκεί πάνω δεν ξέρω.
Αν κύριοι δεν θέλετε να βάλετε λεφτά, και να επενδύσετε στην ομάδα, αφήστε την να την πάρει κανένας άλλος.
Πληρώστε τις μαλακίες που κάνατε, και αφήστε την.
Εσείς πήρατε τον Φερέρ του κάνατε 5 χρόνια συμβόλαιο, και μετά τον διώξατε, εσείς φέρατε τον Δώνη του κάνατε 3 χρόνια συμβόλαιο και μετά τον διώξατε, εσείς νοικιάσατε 3 ορόφους στην Κηφισίας και πληρώνετε τα μαλλιά της κεφαλής μας για να έχετε θέα όταν πηγαίνετε στο γραφείο, και τώρα δεν έχετε να δώσετε 700 ευρώ στον Ενσαμπαφούμου (αν το λέω και σωστά το όνομα του) και τον κερνάνε οι συμπαίκτες του κανένα σάντουιτς, μην μας πεθάνει και από την πείνα το παλικάρι.

Ποιος θα τα πληρώσει ρε αυτά;

ΕΓΩ;

Αρκετά δεν πληρώσαμε αυτά τα χρόνια για να σας στηρίξουμε;
Δεν είναι καιρός να βάλετε και εσείς τίποτα;
Τον διαχειριστή τον κάνω και εγώ, δεν πήρατε την ΑΕΚ για να μην επενδύεται τίποτα, απλά να διαχειρίζεστε τα έσοδα-έξοδα.
Αν είναι έτσι αφήστε το, θα στείλω εγώ τον λογιστή μου, κάτι καλύτερο θα κάνει από τις μαλακίες που έχετε κάνει εσείς τα τελευταία 5 χρόνια.
Άκου να ρίξουμε λέει το μπάτζετ 5 εκ.
Τι είναι ρε "μαλάκες" η ΑΕΚ;
Καλαμαριά;
Εκεί θέλετε να την φτάσετε;
Αντί να ανεβαίνουμε, εμείς θα πηγαίνουμε προς τα πίσω;
Τώρα που έχουμε και εμείς έναν άνθρωπο να μας φτιάξει μια ομάδα, να βλέπουμε λίγο μπάλα (γιατί για πρωτάθλημα δεν το συζητώ αυτά τα παίρνει ο χόχος με το έτσι θέλω) τώρα θέλετε να διώξετε και αυτούς τους λίγους παίκτες που μας απέμειναν;
Αν είναι έτσι καλύτερα να βάλω μια διοίκηση από το πρωτοδικείο να μην σας έχω και ανάγκη.
Με δάνεια κύριοι διοικώ και εγώ, όχι μόνο την ΑΕΚ, αλλά και την Μπαρτσελόνα.
Τα πράγματα είναι απλά.
Θέλετε να έχετε την ΑΕΚ;
ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ!
Δεν θέλετε να βάλετε λεφτά; Άντε μου στο διάολο τότε.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

8 σχόλια:

Stel είπε...

γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια....

γιατί τόση γκρίνια, ρε γαμώτο, πρωινιάτικα...

-billys- είπε...

Υπάρχει περίπτωση να μιλήσεις για την ΑΕΚ και να μην γκρινιάξεις;
Τα είχα καιρό μέσα μου όλα αυτά, και με αυτά που βλέπω τώρα τελευταία βγήκαν στην επιφάνεια.
Πόσο να αντέξουμε και εμείς οι οπαδοί.

Stel είπε...

Εντάξει, όλοι συμφωνούμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και σε πολλά που γράφεις δεν έχεις άδικο. Είσαι όμως τελείως ισοπεδωτικός για την περίοδο Ντέμη και την παρούσα διοίκηση.

Ψυχραιμία θέλει, σωστή κρίση των καταστάσεων και υπομονή. Τί άλλο να κάνουμε? Η ΑΕΚ μας «έλαχε»... αυτήν θα έχουμε για πάντα και θα την αγαπάμε με τα στραβά της...

να είσαι καλά και να μην γκρινιάζεις πολύ γιατί είναι μεταδοτικό!

-billys- είπε...

Ίσως να έχεις δίκιο και να είμαι λίγο ισοπεδωτικός αλλά τον στήριζα όσο δεν μπορείς να φανταστείς και το ευχαριστώ ήταν να την κάνει.
Και αυτό με έχει κάνει να τα έχω πάρει μαζί του περισσότερο και απ’ ότι θα έπρεπε

abalos είπε...

Αντε και φευγουν ρε billy, βλεπεις να 'ρχεται κανεις φραγκατος;
Να κανει τι;
Να βαλει τα ωραια του λεφτα και στην πρωτη στραβη να τον βριζουν 100 μαλακες που ολα αυτα τα χρονια εχουν κανει την ΑΕΚ τσιφλικι τους; Τα ξερεις, τα ξερω, τα 'χουμε ξαναπει και θα τα πουμε πολλες φορες ακομα! ! !
Μακαρι να κανω λαθος αλλα οχι ο Μελισανιδης, ουτε καν λαμογια τυπου Ψωμιαδη δεν ενδιαφερονται πλεον ετσι που εχουν τα πραγματα. . .

Καλησπερα σε ολους:(

-billys- είπε...

Την απάντηση σε αυτό που ρωτάς δεν θα ήθελα να στην δώσω εγώ, αλλά ένας φίλος αεκτζής που το έγραψε
και στο blog του. Στο μεταφέρω και περιμένω την γνώμη σου πάνω σε αυτό που έγραψε ο φίλος.
(οι σημερινοί μέτοχοι της ΑΕΚ σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα έχουν βάλει στην ΠΑΕ περίπου 15 εκατ. ευρώ. Απ’ αυτό το ποσό όμως τα 8 εκατ. ήταν ομολογιακό δάνειο και τα 2,7 έξτρα δάνειο από την ΑΣΠΙΣ. Έχουμε λοιπόν 15 μείον 8 μας μένουν 7 έξω τα 2,7 από την ΑΣΠΙΣ μας μένουν 4,3 εκατ. ευρώ, χρήματα που έχουν επενδύσει οι φερόμενοι ως σωτήρες της ΑΕΚ σε 5 χρόνια, δηλ 4,3 εκατ. διά 5 μας κάνει 860 χιλιάρικα. ΠΡΟΣΕΞΤΕ το ποσό αυτό το μοιράζονται 10 άνθρωποι. Με λίγα λόγια οι μέτοχοι της ΑΕΚ επενδύουν το αστρονομικό ποσό των 86 χιλ. ευρώ το χρόνο.)

Ανώνυμος είπε...

εγώ απλά δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατι ο "τίγρης" δεν έρχεται να τους πετάξει όλους έξω να τελειώνει το πανηγυράκι. τι φοβάται? είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει αυτήν την στιγμή....... μήπως και αυτός είναι μούφα η κατάσταση?

-billys- είπε...

Λέγετε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει αποφασίσει αν θα μπει στην ομάδα ή όχι. Το καλό θα ήταν να βγει δημόσια και να τοποθετηθεί ποιοι είναι οι λόγοι που δεν μπήκε τόσο καιρό, και πιθανών που δεν θα μπει καθόλου. Υπάρχει και μια βρώμα ότι και ο Ντέμης ψάχνει να βρει κάποιον να μπει μαζί με τον Νοτιά και να χώσει λίγα φράγκα. Από φήμες όμως χορτάσαμε.

top