Τι να πεις τώρα για ένα παιχνίδι που το μόνο που θέλεις, είναι να το ξεχάσεις όσο το δυνατών ποιο γρήγορα. Από την μια πλευρά μια ομάδα που το μόνο που της έχει απομείνει πια είναι ο προπονητής της και οι οπαδοί της, ούτε διοίκηση έχει πλέον,ούτε παίκτες έχει, ούτε λεφτά έχει, ούτε γήπεδο έχει.

Όποιος θέλει να πουλήσει εκδούλευση σε κάποια ομάδα, περιμένει πότε θα παίξει με την ΑΕΚ, που είναι ένα ακυβέρνητο καράβι, για να κάνει ότι θέλει. Πλέον η ΑΕΚ σαν μέγεθος είναι πολύ μικρή και δεν την σέβεται κανείς. Ούτε διαιτητές, ούτε αντίπαλοι.
Για να καταλάβετε τι εννοώ, έπρεπε να παίξει ο παναθηναϊκός με την ΑΕΚ για να πάρει δυο πέναλτι σε έναν αγώνα.
Χωρίς να θέλω να μπω στο τρυπάκι αν ήταν ή δεν ήταν, σημασία έχει ότι σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα (όταν είχε για αντίπαλο τον γαύρο και όχι την ΑΕΚ) είχε πάρει δυο ή τρία πέναλτι και εχθές πήρε δυο σε ενενήντα λεπτά.
Το ίδιο θα γίνει φυσικά και στην τούμπα την Κυριακή.
Το ίδιο θα γίνει και στο Αλκαζάρ την Τετάρτη.
Και το ίδιο θα συνεχίσει να γίνετε όσο η ομάδα θα είναι ξέφραγο αμπέλι.
Φτάνει τέλος κάποιος να προσέξει τον Σπάθα πως σφυρίζει στα τελευταία είκοσι λεπτά και θα καταλάβει πόσο πολύ φοβούνται σέβονται (πάρτε το όπως θέλετε) την ΑΕΚ.
Σαν οπαδός αυτής της ομάδας, η ψυχολογία μου έχει φτάσει στα τάρταρα, όχι γιατί δεν βλέπω μπάλα, αλλά γιατί δεν βλέπω τίποτα για το μέλλον.

Όταν ήρθε ο Μπάγεβιτς το πρώτο που κατάφερε ήταν να φτιάξει την άμυνα, ώστε να μην δέχεται εύκολα γκολ. Κατάφερε έχοντας μια σταθερή άμυνα με (Κυριάκο, Χουαφράν, Γεωργέα, Μαιστόροβιτς) και σε μια καλή κατάσταση τα δυο αμυντικά χάφ (Ενσαλίβα, Καφέ)
να δέχεται δύσκολα το γκολ, και με την τριάδα μπροστά (Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο) να προσπαθεί να σκοράρει και να πάρει το ματς. Ήρθε ο τραυματισμός του Κυριάκου, μετά του Χουαφράν, τώρα του Σκόκο, το ντεφορμάρισμα των Καφέ Ενσαλίβα, και δεν μας έμεινε τίποτα. Τώρα θα μου πεις ποδόσφαιρο είναι και τι θα λες αν τελικά η ΑΕΚ έρθει πρώτη.
Θα λέω ότι ζήσαμε ένα θαύμα, όπως θαύμα θα ήταν αν παίρναμε το κύπελλο, και θαύμα θα ήταν αν ερχόμασταν δεύτερη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Συνεχίζεται……….

4 σχόλια:

D-easy είπε...

Το μύνημα για το που το πάνε στα playoffs δόθηκε απ'το πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα.Όταν σε παίζουν έτσι με τη Λάρισα στην έδρα σου τι περιμένεις να γίνει με τον Παναθηνα'ι'κό;Το κακό είναι ότι η διοίκηση όχι μόνο δε μπορεί να αποτρέψει τέτοιες διαιτησίες,αλλά ούτε καν αντιδρά εκ των υστέρων.Η γενική εντύπωση που έχει περάσει είναι ότι ο Σπάθας έκανε μια άψογη διαιτησία.Τι διάολο ρε γαμώτο,δε χρειάζεται να'χεις δύναμη στο παρασκήνιο για να διαμαρτυρηθείς.Ούτε αυτό δε μπορούν να κάνουν;Ο Πατέρας θυμήθηκε και άρχισε να γκρινιάζει για τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Τριβέλλα παραμονές του αγώνα της Τούμπας και η ομάδα του πέρασε μια χαρά τελικά.Ο ΠΑΟΚ χάλασε τον κόσμο για μία μόνο φάση,στην οποία δεν έχει και δίκιο και τώρα περιμένει να τον καλοπιάσουν.Εμείς όμως είμαστε υπεράνω και δε παίζουμε το παιχνίδι των εντυπώσεων.Αφήνουν την ομάδα να πάει στη Τούμπα σα πρόβατο για σφαγή.

iojik είπε...

Δεν το συζητάμε ότι θα βγάλουν ch.l.το βάζελο με το ζόρι.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι η ΑΕΚ τελείωσε.Δεν είχαν να δώσουν 400 για τον Ζαιρί.Μέχρι και τον Τριποτσέρη χάσανε από τη Λάρισα.Μαύρα χάλια.Είμαστε κάτω από το επίπεδο του Αστέρα Τρίπολης και του πανιωνίου.Και τα πράγματα θα είναι όλο και χειρότερα.Όσο για τίγρηδες κλπ απλά ξεχάστε το.

D-easy είπε...

Για C.L. ούτε έγω το συζητάω.Φαίνεται όμως ότι μας προορίζουν για κάτω κι απ'τον ΠΑΟΚ.Μοναδική παρηγοριά είναι ότι οι παίκτες το παλεύουν πραγματικά,κάτι που δε περίμενα.

-billys- είπε...

Μαραζώνει η καρδιά σου βλέποντας αυτά που γίνονται στη ΑΕΚ.
Αν νομίζει ο Νοτιάς ότι παίρνοντας παίκτες ελεύθερους από τις τελευταίες ομάδες της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας θα φτιάξει
ομάδα που θα μπορεί όχι να κτυπήσει πρωτάθλημα αλλά έστω την δεύτερη θέση είναι γελασμένος.
Οι άλλες ομάδες οργανώνονται στο παρασκήνιο, παίρνουν παίκτες από τώρα, και εμείς δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι θα φύγουν,ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα έρθουν, και το κυριότερο με τι λεφτά θα τους πληρώσουν.
Πίκρα μεγάλη, και όταν τα σκέφτεσαι γίνετε ακόμα μεγαλύτερη.

top