Πιστεύετε ότι η ομάδα είναι ικανή να αντέξει να πρωταγωνιστήσει και στους τρεις στόχους ή θα τους ιεραρχήσετε;

«Οχι. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έστω κι αν αυτό ακούγεται κοινότοπο. Εχουμε τρεις θεσμούς και θα τους διεκδικήσουμε και τους τρεις. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε, ούτε να βάλουμε προτεραιότητες».

Ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ποια είναι τα συμπεράσματά σας;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση απ' όλους. Είναι πολύ σημαντικό που τους βλέπω να προσπαθούν να περάσουν τα όριά τους. Ετσι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα. Εχω ολοκληρωμένη άποψη για όλους, αλλά θα παίξουν μεγάλο ρόλο και τα φιλικά. Μέσω αυτών θα τελειοποιήσουμε την τακτική μας, αμυντικά και επιθετικά.

Εχει μιλήσει για δύο ακόμα μεταγραφές. Εχει αλλάξει κάτι;

«Οχι, συνεχίζουμε στο ίδιο πλαίσιο».

Είστε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησαν τη δουλειά τα πέντε νέα αποκτήματα;

«Ναι. Οσον αφορά τον Σκόκο, η προσαρμογή του στην τακτική είναι πολύ υψηλή σε σχέση με άλλους Αργεντινούς».

Το πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλάζει τον προγραμματισμό σας στην προετοιμασία;

«Καθόλου. Δεν είμαι αυτής της λογικής. Προετοιμάζω πάντα την ομάδα μου ώστε να είναι σταθερή σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Πέντε έμπειροι στόπερ που θεωρούνται «βασικοί» και διεκδικούν τη θέση δεν είναι πολλοί; Δεν σας απασχολεί πώς θα εξελιχθεί αυτός ο συναγωνισμός;

«Συνηθίζεται να υπάρχουν τέσσερις στόπερ. Εμείς έχουμε πέντε ικανούς, ο συναγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό θα βγει προς όφελός μας».

Φοβάστε σε ενδεχόμενη κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα μη μεταφερθεί πίεση από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας των διοικητικών σεναρίων;

«Δεν είναι όλα προβλέψιμα στο ποδόσφαιρο. Μπορεί, για παράδειγμα, να παίξεις καταπληκτικό παιχνίδι και να χάσεις. Ειλικρινά εγώ δεν ασχολούμαι μ’ αυτά».

Το 4-3-3 που δουλεύετε θεωρείτε ότι εξυπηρετεί καλύτερα τον πρωταθλητισμό ή είναι απλώς ένα σύστημα που σας αρέσει;

«Δεν παίζει ρόλο πάντα το σύστημα. Βλέποντας, ωστόσο, τα χαρακτηριστικά των παικτών που υπήρχαν και αυτούς που ήρθαν, με τις πέντε γρήγορες μεταγραφές που κάναμε, είναι σαφές ότι αυτό θέλουμε να παίξουμε. Μου αρέσει πάρα πολύ το 4-3-3 και θεωρώ ότι μπορεί να λειτουργήσει καλά και αμυντικά και επιθετικά».

Το 4-4-2, που είναι το εναλλακτικό σας σύστημα, δεν θα δουλευτεί αυτή την περίοδο;

«Θα περιμένω πρώτα να δω τα φιλικά και πώς πηγαίνουν τα πράγματα στην τακτική μας. Σκεφτείτε ότι οι παίκτες έχουν μεγάλη κούραση τώρα και δεν θέλω να βάλω επιπλέον πράγματα στο κεφάλι τους».

Πόσο έτοιμη θα είναι η ομάδα για τα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ τον Αύγουστο;

«Δουλεύουμε με στόχο να είμαστε δυνατοί στο 100%. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση και μας ενδιαφέρει πολύ να προχωρήσουμε μακριά στο ΟΥΕΦΑ».

Υπάρχει περίπτωση να διαπιστώσετε στη συνέχεια ότι η ΑΕΚ χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση;

«Δεν συνηθίζω να κρύβω αυτά τα πράγματα κι αν δω κάτι τέτοιο, θα πω την άποψή μου εκεί που πρέπει».

Είστε κοντά στο να ολοκληρώσετε τις δύο μεταγραφικές κινήσεις;

«Εχουμε στόχους και βιαζόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τον χρόνο».

Στόχος σας είναι να συνδυαστεί ο τίτλος με το θέαμα ή θα επικρατήσει ο πρωταθλητισμός αν η ομάδα δεν παίξει καλό ποδόσφαιρο;

«Παίζει ρόλο και η τύχη. Οι τυχεροί όμως δεν αντέχουν στον χρόνο. Αντέχουν οι ικανοί. Παίζοντας κακό ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα. Οπως είπα πολλές φορές, πέρυσι οι τρεις μεγάλες ομάδες δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά κάποια από τις τρεις θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να είμαστε καλοί σε όλα τα επίπεδα. Θα βγούμε χαμένοι σε βάθος χρόνου αν κυνηγάμε μόνο το αποτέλεσμα. Για να αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας, πρέπει να παίζουμε καλή μπάλα σε κάθε ματς».

Ο Νέιθαν Μπερνς μας είπε ότι τον παρακολουθήσατε σε βίντεο. Πώς προέκυψαν τα άλλα μεταγραφικά αποκτήματα;

Για όλους τους μεταγραφικούς στόχους έκανε καλή δουλειά το τμήμα σκάουτινγκ με τους κ. Μάρκο, Τασιόπουλο και Παπαπαναγή. Είχαμε άψογη συνεργασία. Παρακολουθήσαμε τον Μαϊστόροβιτς από κοντά και έδωσα το τελικό Ο.Κ. για να γίνει η μεταγραφή. Είδα παιχνίδια του Μπερνς. Ο Σκόκο προέκυψε καθαρά από εμένα, όταν είδα ότι δεν θα προχωρήσει η μεταγραφή του Κλέιτον. Μου άρεσε και προχωρήσαμε στην επένδυση. Φέραμε στην ομάδα ένα σημαντικό παίκτη που έχει ξεχωρίσει από τα 20 του χρόνια. Είναι πολύ ικανός, με τεχνική και δημιουργικές ικανότητες. Επίσης, παρακολούθησα και τον Σάχα. Αν και δεν είμαι ειδικός στους τερματοφύλακες, προσπαθώ να τους αξιολογώ και να αποκτώ γνώσεις. Εκεί μέτρησε η άποψη του κ. Σούιτσα. Και ο Ρίκκα ήταν επίσης δική μου επιλογή».

Με την απόκτηση του Σκόκο, πάντως, μάλλον δεν μετανιώσατε που χάσατε τον Κλέιτον...

«Κάθε εμπόδιο σε καλό. Είναι εκρηκτικός παίκτης, έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα, αλλά είναι νεαρός και θα ήταν άδικο να τον συγκρίνουμε με κάποιον άλλο».

Θα προτιμούσατε έναν παίκτη για τα αριστερά, αντίστοιχο του Ράμος, με ταχύτητα και τεχνική;

«Δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας. Εμείς δουλεύουμε και για να δημιουργήσουμε τον χώρο που θα επιτρέψει στους μπακ μας να ανεβαίνουν. Για μένα το πρώτο κριτήριο για έναν αμυντικό είναι η αμυντική σκέψη. Να είναι σκληρός, δυνατός και σε αυτό δεν παίζει ρόλο το ύψος. Παίζει ρόλο η τοποθέτηση και είναι σημαντικό ο αντίπαλος του αμυντικού να τον φοβάται. Θέλουμε η τετράδα της άμυνάς μας και οι πλάγιοι να είναι πολύ σκληροί. Ο Ράμος, χαρακτηριστικά, θέλει δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Και είναι φανερό ότι προσπαθεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά αυτή. Οσο πιο πολλές μονομαχίες κερδίζουμε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Και θέλω δυνατές μονομαχίες».

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι παίκτης πρώτης γραμμής ή αντικαταστάτης του Αρουαμπαρένα;

«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

Είδατε από κοντά την ΑΕΚ σε παιχνίδια των πλέι οφ, όταν είχε επέλθει αγωνιστική διάλυση. Σας ανησύχησε αυτό;

«Είναι λάθος να στεκόμαστε σ’ αυτά και δεν με επηρεάζει η εικόνα που είδα στα πλέι οφ. Σε όλο το πρωτάθλημα έγιναν καλά και άσχημα παιχνίδια. Με ενδιαφέρει αυτό που βλέπω εγώ στις προπονήσεις και υπάρχουν οι δυνατότητες για να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα».

Δεν φοβάστε το ρίσκο, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ της ΑΕΚ που μπορούν να χαρακτηριστούν «στοιχήματα». Ο ταλαντούχος Μπερνς έρχεται από μία μακρινή ήπειρο, ο Σκόκο επίσης, ο Λαγός δεν έδωσε πέρυσι τα αναμενόμενα. Ο Αλεξόπουλος προέρχεται από τραυματισμό. Πώς το σχολιάζετε;

«Δεν το βλέπω έτσι. Με ενδιαφέρει να βλέπω ποιότητα στην ομάδα κι αυτή είναι η δουλειά μου. Θέλω να εξελιχθούν όλοι οι παίκτες με τη βοήθεια των συνεργατών μου και να έχουμε αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Οι Μπερνς, Σκόκο, Ζορμπάς, Χετεμάι, Κονέ έχουν βρει τον ρόλο που πρέπει, δείχνουν ικανοί να αντέξουν και να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως η ποιότητα των παικτών και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Βγάζω τα συμπεράσματά μου από αυτά που βλέπω και όλοι θα κριθούν από εμένα».

Η ΑΕΚ έχει πολλά νέα παιδιά στο δυναμικό της. Η φράση, «οι αντίπαλοι πρέπει να μας φοβούνται», έρχεται για να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση;

«Η αυτοπεποίθηση είναι κυρίαρχο στοιχείο. Αν μιλάμε για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να πιστεύουν σ’ αυτή ο προπονητής και οι παίκτες. Υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση και σε καμία περίπτωση δεν θα ξεχωρίσουμε τους αντιπάλους. Ολοι είναι ίδιοι και θα έχουμε την ίδια φλόγα. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται μόνο στα ντέρμπι, απαιτείται να έχεις και σταθερή πορεία. Θέλω να κρατήσει αυτή η φλόγα από την αρχή έως το τέλος».

Ολοι οι παίκτες σας τόνισαν στις συνεντεύξεις τους εδώ στο Χοφ ότι η νέα ΑΕΚ θα είναι πιο γρήγορη, επιθετική και συμπαγής. Ποιο είναι το ιδεατό για σας;

«Το πρώτο και κυρίαρχο στοιχείο είναι να επιβάλλουμε εμείς τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ηρεμία και να μη βιαζόμαστε να φτάσουμε γρήγορα την μπάλα στην αντίπαλη εστία, διότι θα κάνουμε λάθη. Χρειάζεται να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από πίσω, να τη βγάζουμε σωστά μπροστά, να εκμεταλλευόμαστε το ταλέντο όλων των παικτών και να είμαστε καλοί τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα. Οπως θα έχετε δει στην προετοιμασία, αμυντικά προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Απομένει να δουλέψουμε στην αντεπίθεση και έτσι ώστε όταν κερδίζουμε την μπάλα να έχουμε στηρίγματα. Αυτό είναι που λέω ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις και να ενώσεις τα κομμάτια κι αυτό δεν είναι πολύ απλό».

Οι μεταγραφές της ΑΕΚ είναι ανταγωνιστικές των άλλων διεκδικητών του τίτλου;

«Δεν θα κάνω σύγκριση και δεν θα κάτσω φυσικά να ασχοληθώ με τις μεταγραφές των άλλων ομάδων. Θα ασχολούμαι μαζί τους μόνο όταν είναι αντίπαλοί μας και θα τους μελετάμε, όταν πρέπει, εν όψει των αγώνων που θα δίνουμε. Είναι πολύ σημαντικό, πάντως, το γεγονός ότι περισσότεροι νέοι παίκτες μας συνδυάζουν ποιότητα και νεαρή ηλικία. Αυτό μπορεί να θεωρείται ως ρίσκο από κάποιους, αλλά θα δούμε ότι αυτή η ομάδα θα μπορεί να κάνει πράγματα που αυτή τη στιγμή φαίνονται δύσκολα για τους άλλους. Θα μπορεί να τρέχει περισσότερο, να μαρκάρει πιεστικά και θα έχει ποιότητα».

Ο περσινός τίτλος χάθηκε πέρυσι σε κάποια κρίσιμα ματς. Εντοπίσατε πρόβλημα με την νοοτροπία των παικτών της ΑΕΚ; Μήπως δεν υπάρχει η απαιτούμενη νοοτροπία νικητή;

«Εγώ βλέπω μια χαρά τα παιδιά και η συνεργασία μου μαζί τους είναι πολύ καλή. Θεωρώ ότι η πειθαρχία δεν κερδίζεται με μαστίγιο, αλλά με σωστή συμπεριφορά. Είναι σημαντικό να κερδίζω την εμπιστοσύνη των παικτών μου και να πιστεύουν σ’ αυτά που λέω. Πέρυσι είχαν καλά και άσχημα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στο τέλος, αλλά είναι δεδομένο ότι όλοι θα κάνουν και άσχημα παιχνίδια. Οι παίκτες μας θα δείξουν πράγματα και θα βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που θέλω».

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η δήλωσή της «πρέπει να μας φοβούνται» προκάλεσε έκπληξη. Και είναι σημαντική για την ψυχολογία μιας ομάδας που δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα εδώ και 14 χρόνια. Θα επιχειρήσετε να της περάσετε τον… τσαμπουκά που χρειάζεται;

«Δεν μου αρέσει να ισοπεδώνω τα πάντα. Πέρυσι η ΑΕΚ έχασε στο νήμα το πρωτάθλημα και συνεχώς τα τελευταία χρόνια διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα, έστω κι αν δεν κατάφερε να το πάρει. Εχει κάνει μεγάλο αριθμό νικών και δεν υπάρχει έλλειψη νοοτροπίας νικητή. Δικός μου στόχος είναι να φτάσουν στα όριά τους και να τα ξεπεράσουν. Οχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και στην ψυχολογία. Ανεξαρτήτως του αντιπάλου που βρίσκουν στο γήπεδο να πιστεύουν "εγώ είμαι ο καλύτερος". Θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις στην εξέλιξη των παικτών και στον τομέα της νοοτροπίας».

Πέρυσι λέγατε ότι αν η Λάρισα δεν είχε αδικηθεί από τη διαιτησία, θα το έπαιρνε αυτή το πρωτάθλημα.

«Ναι, αλλά ευνοηθήκαμε και σε κάποια στο τέλος, για να τα λέμε όλα. Αν έχουμε πολύ καλή ομάδα στη ΑΕΚ -επειδή έχουμε καλούς επιθετικούς-, θα βάζουμε πιο εύκολα την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό δεν γινόταν στη Λάρισα. Θα ήταν λάθος να μπούμε στη νοοτροπία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα μας κάνει κακό. Θέλουμε μια καλή και δυνατή ομάδα που θα ξεπερνά ό,τι κακό τής συμβεί μέσα στο γήπεδο. Αν δημιουργήσουμε μια τέτοια νοοτροπία, δεν θα έχουμε και άλλοθι. Κι εγώ δεν θέλω κανένα άλλοθι στην ομάδα μου».

Η ΑΕΚ δεν ψάχνει για επιθετικό. Οι Μπλάνκο και Εντίνιο θα παίζουν στο κέντρο της επίθεσης, αλλά δεν θεωρείτε ότι θα χρειαστεί ένας ακόμα παίκτης στα άκρα;

«Μην ξεχνάτε και τον Παυλή για το κέντρο της επίθεσης. Θεωρώ ότι στις τρεις θέσεις της επίθεσης είμαστε πολύ γεμάτοι. Από τους Μπλάνκο, Εντίνιο και Παυλή, οι δύο τελευταίοι παίζουν και στα πλάγια. Εχουμε επίσης τον Σκόκο, τον Μπερνς, τον Λαγό, τον Μαντούκα και τον Ζορμπά. Υπάρχουν επομένως πάρα πολλοί παίκτες για τα δεξιά και τα αριστερά».

Αν και έφυγε ο Λυμπερόπουλος, δεν θέλετε να αποκτηθεί άλλος επιθετικός. Θεωρείτε ότι ο Μπλάνκο θα δώσει ξανά τόσα πολλά γκολ στην ΑΕΚ και ότι ο Εντίνιο μπορεί να ανταποκριθεί δεδομένα καλά ως σέντερ φορ;

«Βλέπω ότι και ο Μπλάνκο και ο Εντίνιο είναι πολύ εύκολοι στο γκολ. Θα δημιουργούμε τις φάσεις και ο Μπλάνκο θα έχει και πάλι υψηλό ρυθμό τερμάτων. Ο Εντίνιο, επίσης, είναι πολύ καλός σκόρερ και έχει πολύ καλή λειτουργία ως σέντερ φορ. Με ικανοποιεί περισσότερο ως σέντερ φορ παρά ως δεξί εξτρέμ. Και μην ξεχνάμε και τον Παυλή. Γιατί να έχουμε τέσσερις σέντερ φορ και να παίζει ο ένας; Πιο πολύ πρόβλημα θα είχαμε κι αυτό που λέω δεν έχει φυσικά να κάνει με τον Λυμπερόπουλο, ο οποίος έχει μεγάλη αξία και έχει προσφέρει πολλά».

Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και καθώς δεν έχετε επιλέξει ακόμα βασικό κορμό, όλοι οι παίκτες αισθάνονται πως αν δείξουν πράγματα στις προπονήσεις, θα πάρουν ευκαιρίες. Θα διατηρήσετε αυτό το καθεστώς στις προπονήσεις ή θα επιλέξετε σύντομα βασικό κορμό;

«Κατ' αρχάς, το κλίμα που παρατηρείτε στην ομάδα δεν είναι κάτι προσποιητό. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και έτσι συμπεριφέρομαι στη δουλειά μου και στις προσωπικές μου σχέσεις. Το ψεύτικο δεν μπορεί να κερδίσει. Θα αναζητήσω, όμως, τον βασικό κορμό κι αυτό πρέπει να κάνει κάθε ομάδα. Δεν πρόκειται, όμως, να κλείσω τον δρόμο σε κανέναν που προσπαθεί, παλεύει και αξίζει να πάρει ευκαιρία. Πρέπει όμως να επιλέξουμε βασικό κορμό και θα το κάνουμε».

Ο Ριβάλντο, που δεν έχει ανάγκη να κολακεύσει κανέναν προπονητή, τόνισε ότι οι προπονήσεις που κάνετε είναι επιπέδου Μίλαν και Μπαρτσελόνα, σημειώνοντας ότι σύντομα θα δουλέψετε σε μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού. Φιλοδοξείτε να κάνετε σύντομα κάτι τέτοιο;

«Είναι πολύ κολακευτικό που μίλησε έτσι για μένα ένας παίκτης με τέτοια αξία και χωρίς να έχει καμία ανάγκη. Εχει ζήσει τόσα πολλά και αυτό που είπε σημαίνει ότι ευχαριστιούνται καθημερινά οι παίκτες μου όσα ζουν μέσα στο γήπεδο κι έξω από αυτό. Αν πηγαίνεις στη δουλειά σου με κακή διάθεση, θα είναι δύσκολο να εξελιχθείς. Μπορώ κι εγώ, βέβαια, να καταλάβω μέσα από τις προπονήσεις αν το ευχαριστούνται. Εχω τη φιλοδοξία να δουλέψω στο εξωτερικό, ειδικά στο αγγλικό πρωτάθλημα που έχω αγωνιστεί, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πετύχω στην ομάδα μου και να φτάσω στην κορυφή».

Ο μέσος που θέλετε να προστεθεί στο ρόστερ θα είναι αμυντικός μέσος ή θα έχει δημιουργικά χαρακτηριστικά;

«Εχει παρεξηγηθεί λίγο το θέμα του μέσου. Λέγοντας πως θα πάρουμε αμυντικό μέσο, δεν σημαίνει ότι αυτός που θα αποκτηθεί θα τρέχει για να καλύψει αυτούς που δεν τρέχουν. Δεν είναι αυτή η λογική μας. Πρέπει να τρέχουν όλοι και να ξέρουν τι κάνουν όταν μιλάμε για ομαδική τακτική. Υπάρχουν πολλοί παίκτες όπως ο Χετεμάι, ο Κονέ και ο Καφές που δεν είναι αμυντικά χαφ, αλλά έχουν πολύ καλά τρεξίματα. Ολοι οι μέσοι μας θέλουμε να τρέχουν και να υπάρχει μεγάλη ποιότητα».

Υπάρχει, ωστόσο, και ο Ριβάλντο, ο οποίος φαντάζομαι ότι δεν τρέχει όσο θα θέλατε, άρα θέλετε έναν παίκτη με αντοχές;

«Κάθε παίκτης έχει τα προσόντα του και το ταλέντο του. Και δεν θέλω να χάσω το ταλέντο του παίκτη. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ο Ριβάλντο πρέπει να τρέχει για να καλύπτει χώρους, να έχει πιεστικό μαρκάρισμα, ώστε να μη χαλάσει η τακτική της ομάδας».

Τι επομένως θέλετε να έχει ο μέσος που θα αποκτηθεί;

«Θέλω να έχει και ανασταλτικά και δημιουργικά χαρίσματα. Κι αν δεν είναι εύκολο, προτιμώ να μην πάρουμε κανέναν άλλο μέσο. Δεν θέλω μετριότητα, θέλω καλούς παίκτες. Με τον τρόπο που παίζουμε, άλλωστε, οι αμυντικοί μέσοι έχουν σημαντικό ρόλο, καθώς παίρνουν την πρώτη πάσα και χρειάζεται να έχουν καλή μεταβίβαση».
top