ΑΕΚ - Γκρόιτερ Φιρτ 2-2


Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου ήταν μια σκέτη απογοήτευση.
Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.
Με παίκτες που δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν μέσα στο γήπεδο.
Ας τους πάρουμε έναν έναν να δούμε τι έκαναν.
Ο υπό δοκιμή αριστερός μπακ αμυντικά ήταν καλός κράτησε την θέση του και ήταν αρκετά δυνατός στις μονομαχίες, επιθετικά δεν έκανε πολλά πράγματα, ίσως και να οφείλετε στο ότι ήταν μόλις 48 ώρες με την ομάδα.
Μεγάλη απογοήτευση ο ΚΟΝΕ, ούτε μια σωστή ενέργεια, έκανε πράγματα τρελά μέσα στο γήπεδο με αποκορύφωμα όταν στην αντεπίθεση και ενώ είχε 2 αντιπάλους μπροστά του στα τρία μέτρα πέταξε την μπάλα μπροστά να φύγει και έχασε την μπάλα όπως ένα παιδάκι του δημοτικού. Δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά από τότε που τον πήραμε, απεναντίας νομίζω ότι έχει κάνει βήματα προς τα πίσω και έχει εμφανίσει σημάδια βεντετισμού.Αυτήν την στιγμή δεν κάνει ούτε σαν αλλαγή στη ομάδα, δεν ξέρω αν κάναμε και καλά που τον κρατήσαμε.


Ο ΡΑΜΟΣ απλά δεν κάνει για την ΑΕΚ ούτε σαν μπακ αλλά ούτε και σαν εξτρεμ. Ποτέ δεν ήταν στην θέση του, όσες φορές μας πλαγιοκοπησαν από την πλευρά του πέρασαν ανενόχλητοι, δεν κατάφερε ούτε μια φορά να κόψει έναν αντίπαλο έτσι για τα μάτια του κόσμου. Επιθετικα έκανε μια σέντρα στο δοκάρι του ΚΟΝΕ αλλά αν έχεις ένα μπακ που μπάζει από παντού για να σου κάνει στην επίθεση μια δυο ενέργειες είσαι χαμένος από χέρι.Δεν είναι μπακ για την ΑΕΚ αυτός ο παίκτης και όσο ποιο γρήγορα το καταλάβει ο ΔΩΝΗΣ τόσο το καλύτερο.
Ο ΛΑΓΟΣ με έχει απογοητεύσει εντελώς. Αυτήν την χρονιά περίμενα να επιστρέψει ο παλιός καλός ΛΑΓΟΣ αλλά από ότι φαίνετε δεν επέστρεψε. Τίποτα απολύτως δεν υπάρχει να γράψω για αυτόν όσον αφορά αυτά που έκανε μέσα στο γήπεδο. απλά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!
Ένας άλλος παίκτης που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση είναι ο ΕΝΣΑΛΙΒΑ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτό το παιδί. Τόσες λάθος πάσες ούτε επίτηδες να το έκανε, τόσο άσκοπο τρέξιμο είναι κρίμα ρε παιδί μου! Τίποτα σωστό δεν έκανε και νομίζω ότι τα χάλια που είχε η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό σε αυτόν, επειδή δεν έβγαλε ούτε μια φορά σωστά την ομάδα μπροστά ούτε κάλυψε σωστά τους χώρους μπροστά από τα σεντερ μπακ.
Για τον ΜΠΛΑΝΚΟ δεν θα πω τίποτα γιατί δεν πήρε ούτε μια μπαλιά για να δείξει κάτι και οι δυο ακραίοι ήταν πολύ μακριά του για να μπορέσει να συνεργαστεί με κάποιον.
Ο ΚΑΦΕΣ παραμένει μια σταθερή άξια και ήταν ο μόνος στο πρώτο ημίχρονο που γύρισε τέσσερις πέντε φορές με μέτωπο προς την αντίπαλη εστία και πέρασε κάθετα την μπάλα μπροστά.
Επίσης ήταν ο μόνος που έκανε κίνηση στον κενό χώρο για να πάρει μπάλα. Χωρις βέβαια να είναι κάτι το ιδιαίτερο ήταν και είναι μια σταθερή αξία.
Το αμυντικό δίδυμο και ειδικά ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ είναι καταπληκτικός και θα είναι ότι καλύτερο έχουμε στην άμυνα.


Ευχάριστα μηνύματα είναι τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ όπως ο ΜΠΕΡΝΣ ο ΖΟΡΜΠΑΣ και φυσικά οι ΠΑΥΛΗΣ και ΧΕΤΕΜΑΙ.
Η ΑΕΚ ανέβηκε μια σκάλα στην ταχύτητα βάζοντας τους μέσα και με την βοήθεια του ΡΙΜΠΟ κατάφεραν με αυτά που έδειξαν να γλιτώσω το εγκεφαλικό με αυτά που είχα δει στο πρώτο ημίχρονο.
Η ΑΕΚ χρειάζεται ένα καλό εξάρι και ένα καλό οχτάρι γιατί με το 4-3-3 η τριάδα του κέντρου είναι όλα τα λεφτά. Αν συνεχίσουν με τα ίδια χάλια κάποιοι παίκτες όπως ο ΛΑΓΟΣ είναι καλύτερα να βλέπω τον ΖΟΡΜΠΑ τον ΠΑΥΛΗ τον ΧΕΤΕΜΑΙ και τον ΣΚΟΚΟ στα άκρα της επίθεσης μπας και δούμε λίγο μπάλα φέτος.
Περιμένω να δω και τον ΣΚΟΚΟ μέσα στην ομάδα για να βγάλω κάποια συμπεράσματα όπως επίσης και τον ΕΝΤΙΝΙΟ.
Διάβασα ότι σε δυο μέρες θα πάει στην Αυστρία και ο ΧΟΥΑΦΡΑΝ που έχει ήδη κλείσει στην ομάδα.
Με δεδομένο λοιπόν την απόκτηση αριστερού μπακ και φυσικά να μην φύγει κάποιος άλλος όπως ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ με την απόκτηση δυο καλών παικτών στον άξονα φαίνεται να είμαστε εντάξει και όλο το βάρος θα πέσει στον ΔΩΝΗ για να τους κάνει ομάδα και να δούμε λίγο μπάλα.
Στα επόμενα φιλικά θα έχουμε να πούμε περισοτερα........
top