ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕΚ

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, κάνοντας πράξη αυτά που έχει πει και στις δηλώσεις του: 4-3-3 με το «καλημέρα» (για την ακρίβεια σε 10 εναντίον 10, ήταν... 3-3-3). Ο Σκόκο, γρήγορος από δεξιά, με υψηλό δείκτη τεχνικής κατάρτισης, έπαιξε αρχικά με σέντερ φορ τον Μπλάνκο και ακολούθως (στην κορυφή) τον Εντίνιο (δύο γκολ χθες). Την αριστερή πτέρυγα κάλυψε ο Λαγός που πέτυχε και δύο γκολ. Το πρώτο το έβαλε ο περσινός πρώτος σκόρερ, Ισμαέλ Μπλάνκο, που εισέπραξε θερμό χειροκρότημα. Κορυφαίο περιστατικό στο δίτερμα, εκεί γύρω στο πρώτο εικοσάλεπτο. Ο Δώνης το διακόπτει, κάνει έντονες παρατηρήσεις στον Ράμος και του δίνει εντολή επί τόπου να πάρει καμιά δεκαριά κάμψεις! Αναψοκοκκίνισε πρώτα ο νεαρός Βραζιλιάνος και στη συνέχεια υπάκουσε στην εντολή.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν παρέλειψαν να επευφημήσουν τον Ριβάλντο και να μιλάνε για την... «παικτούρα» τον Σκόκο, όταν έσκασε κάποιες ντρίμπλες. Ο Αργεντινός θα πάρει τη φανέλα με το νο 32 το αγαπημένο του νούμερο που φορούσε και στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Στην Πούμας είχε το 10, αλλά αυτό είναι «ρεζερβέ» στην ΑΕΚ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.

Ανώνυμος είπε...

The nice thing with this blog is, its very awsome when it comes to there topic.

Ανώνυμος είπε...

The nice thing with this blog is, its very awsome when it comes to there topic.

Ανώνυμος είπε...

that's way too cool.

Ανώνυμος είπε...

Yugs, daw nabasahan ko naman ni sa iban nga blog?

Μπλέκ είπε...

ΦΙΛΕ KAHI ME RIMPO KAI LYMPE ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ 4-3-3 ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ..
Η ΑΕΚ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΧΕΙ ..ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ..

top