Ας πούμε λοιπόν την αλήθεια για την ένσταση, και τι σχέση έχει η ΕΠΟ με αυτήν.
Η ΕΠΟ ήξερε από την πρώτη στιγμή την αλήθεια για τον ποδοσφαιριστή,ότι δηλαδή είχε αλλάξει 2 ομάδες και θα έπαιζε και σε τρίτη(το αν βέβαια είναι παράνομος ο δανεισμός για 4 αγώνες σε μη μεταγραφικη περίοδο της UEFA και αν θεωρείται μεταγραφή αυτό θα το λύσει το CAS)αλλά το κράτησε κρυφό γιατί είχε τον σκοπό τις.
Ο Γκαγκατσης περίμενε πότε η Καλαμαριά θα χρησιμοποιούσε τον παίκτη και μετά θα το σφύριζε στους 2 κουμπάρους του (στον Λεβαδιακο και στον Εργοτελη) με σκοπό η Καλαμαριά να είναι η δεύτερη ομάδα μετά την Βέροια που θα έπεφτε.
Το ότι τελικά τον έβαλε στο ματς με τον γαύρο το οποίο και κέρδισε η Καλαμαριά ήταν ένα λαχείο για τον Γκαγκατση και τους κουμπάρους του γιατί την ένσταση θα την αναλάμβανε μια μεγάλη ομάδα που θα είχε και την δύναμη να την κερδίσει στην Ελλάδα.
Έτσι και έγινε ο γαύρος την κέρδισε την ένσταση στον δεύτερο βαθμό εκεί όπου δικάζουν τρεις δικηγόροι φίλοι και συνεργάτες του Γκαγκατση.
Αυτο που μένει τώρα είναι να δούμε αν όλα αυτά που έγιναν ήταν νόμιμα.
Έχω την εντύπωση ότι για να ασχοληθούν ο βαζελος και η ΑΕΚ με αυτό δεν πρέπει να είναι χαμένη υπόθεση, αποκλείεται να έπαιρναν ένα τέτοιο ρίσκο και η δυο να ανακατευθούν σε κατι που δεν εχουν ελπιδες να κερδισουν.
Υπομονή λοιπόν μέχρι το Σάββατο για να δούμε αν θα πάρει ακόμα έναν πέτσινο τίτλο ο γαύρος στους τόσους που έχει μαζέψει τα τελευταία χρόνια.
top