Ο νομικός εκπρόσωπος τις ΑΕΚ Χάρης Γρηγορίου είπε:
«Έγινα πολλές δικονομικές ενστάσεις και για τη διαδικασία και περί των παρεμβάσεων. Τελικά και η ΑΕΚ ακούστηκε και εστίασε την παρέμβαση της στο έννομο συμφέρον της . Σταθήκαμε στο βαθμολογικό συσχετισμό και στην προάσπιση των ίσων όρων διεξαγωγής ενός πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι Καλαμαριάς-Ολυμπιακού προκάλεσε κλυδωνισμούς τόσο στην κορυφή όσο και την ουρά. Η ομάδα μας με αγωνιστικούς όρους την Κυριακή το βράδυ είναι πρωταθλήτρια και πιστεύουμε ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί αγωνιστικά. Παρόμοια στάση κράτησε και ο Παναθηναϊκός.
Δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς το κλίμα για την απόφαση. Ήταν μια αξιόλογη διαδικασία για όλους τους διαδίκους καθώς ακουστήκαν όλες οι πλευρές. Τα πάντα κύλησαν σε αυστηρό πλαίσιο και δεν υπήρχε καμία χαλάρωση. Ήταν μια πάρα πολύ σοβαρή διαδικασία που ξεκίνησε στις δώδεκα το πρωί και ολοκληρώθηκε στις εννέα το βράδυ και παρείχε όλα τα εχέγγυα της πλήρους υγιούς και σωστής ακρόασης.
Υπήρχε ένα άλλο ειδικό και ποσοτικό βάρος από την παρουσία Παναθηναϊκού και ΑΕΚ,. Βοήθησε το δικαστήριο να αντιληφθεί καλύτερα τις συνθήκες. Από τη μία πλευρά ήταν ο τρεις ομάδες και από την άλλη μια που είχε στο πλευρό της την ομοσπονδία»
top