ΝΤΕΜΗΣ:
«Αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια εξυπηρέτηση του Βασίλη Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί θα δουλεύει μετά. Η ΕΠΟ γνώριζε και ενημέρωσε τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Βάλνερ. Το έφεραν έτσι, ώστε, να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης όταν η Καλαμαριά θα είχε ήδη πέσει κατηγορία. Αυτός είναι ένας νέος τρόπος για να καθορίζει τους τίτλους ο Γκαγκάτσης. Καταλαβαίνω πως αισθάνεστε. Εχουν πάρει τίτλους με πολλούς τρόπους, τώρα τον πήραν και με αυτόν. Η ΑΕΚ αφορά πάρα πολύ κόσμο, δεν μπορώ να κάνω αυτό που νιώθω δυστυχώς. Αν ήμουν σε μικρότερη ομάδα, θα προτιμούσα να πέσω κατηγορία, αλλά βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

ΡΙΜΠΟ:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους μας. Αισθάνομαι πως είμαστε πρωταθλητές. .Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό άκουγα για την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων που έπαιρνε και ότι πολλοί υπάλληλοι της Ομοσπονδίας δούλευαν για αυτό. Πλέον, αμφιβάλλω για τα πρωταθλήματα που πήρα. Είναι πραγματικά λυπηρό που δεν ανακηρυχθήκαμε εμείς πρωταθλητές. Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς πολεμήσαμε έντιμα και με αξιοπρέπεια και είμαστε οι αληθινοί πρωταθλητές, δεν είναι αυτοί. Αρχικά είχα πει πως δεν θα αγωνιστώ στα πλέι-οφ, αλλά αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ και θα παίξω».

XOYNTA (EΠΟ):
Η αμετροέπεια του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Θεμιστοκλή Νικολαΐδη, ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο. Τα όσα είπε στη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, αποτελούν ύβρη η οποία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη ενώπιον της οποίας ο κύριος Νικολαϊδης θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του.

Υ.Γ.: Επί των όσων είπε ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ Ριβάλντο, δεν επιθυμούμε να απαντήσουμε όπως θα του άξιζε, σεβόμενοι την ποδοσφαιρική ιστορία του, την οποία ο ίδιος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να απαξιώσει.


XOYNTA (GAYρος):
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. απέστειλε σήμερα στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ κ. Θεμιστοκλή Νικολαΐδη και στον ποδοσφαιριστή της εν λόγω Π.Α.Ε., Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο, εξώδικο διαμαρτυρία - πρόσκληση, με την οποία τους καλεί να διαψεύσουν, εντός 24 ωρών, τα όσα δυσφημιστικά για την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., φέρονται να ανέφεραν σε χθεσινή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και τα οποία δημοσιεύονται σήμερα τόσο στον αθλητικό, όσο και στον πολιτικό Τύπο».
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
''ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ.ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΞΥΠΝΑ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο GAYρος ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ GAYρου ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!''
top