Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ



Τελικά είναι μεγάλη σκατοφάρα αυτοί οι γαύροι, τους βλέπω τις τελευταίες ημέρες να έχουν λυσσάξει στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες για να αποδείξουν ότι καλά έκαναν την ένσταση και ότι όποια ομάδα να ήταν στην θέση τους το ίδιο θα έκανε.
Τους πόνεσε που η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση με τον Αστέρα Τρίπολης και προσπαθούν να το υποβαθμίσουν λέγοντας τόσα ψέματα που είναι να γελάει κανείς μαζί τους.
Άκουσα εχθές στην ΕΡΑΣΠΟΡ να λένε ότι τα ίδια κάναμε και εμείς όταν σβήναμε τα φώτα στο γήπεδο για να πάρουμε το πρωταθλημα (το ότι εκείνη την χρονιά δεν το πήραμε εμείς το πρωταθλημα αλλά ο βαζελος είναι μια μικρή λεπτομέρεια για αυτούς που ξεχνάνε να την πουν) ότι και εμείς στην θέση τους θα κάναμε ένσταση (το ότι βρεθήκαμε στην θέση τους και δεν κάναμε ένσταση είναι μια μικρή λεπτομέρεια που για αυτούς δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία) ότι δεν δώσανε ένα πέναλτι στην Λάρισα (ξεχνάνε βέβαια να πουν για αυτά που δεν μας δώσανε φέτος όπως με τον Πανιώνιο τον Αστέρα και ξεχνάνε βέβαια να πουν και πόσα πήρανε αυτοί φέτος) και διάφορα άλλα που είναι για γέλια.
Αυτό που μου την έδωσε ήταν το πάθος των δημοσιογράφων της ΕΡΑΣΠΟΡ να συμφωνούν μαζί τους και να μην λένε μια κουβέντα για όλα αυτά που γράφω πιο πάνω.
Τέτοιο μίσος για την ΑΕΚ που βγάζει αυτο το ραδιόφωνο δεν έχω ξαναδεί για άλλη ομάδα.
Αυτός βέβαια που έχει το μεγαλύτερο μίσος για την ΑΕΚ και ειδικά για τον Ντεμη είναι ο διευθυντής που βγαίνει κάθε μεσημέρι και λέει ότι μαλακία μπορεί να φανταστεί κανείς, όπως την επόμενη μέρα του ντέρμπι που από τις 11π.μ. που βγήκε στο μικρόφωνο θυμήθηκε να πει κάτι για την ΑΕΚ στις 13:45 και αυτο που είπε ήταν να τα χώσει στον Ντεμη γιατί ασχολήθηκε με την διαιτησία μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και όχι με την ομάδα του.
Το ότι η ΑΕΚ την προηγούμενη μέρα είχε βάλει τέσσερα γκολ στον γαύρο (και θα έπρεπε να είχε βάλει άλλα τόσα) το ξέχασε να το πει.
Μάλλον αυτοί νομίζουν ότι απευθύνονται σε μαλάκες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Aσημακοπουλος ειναι γνωστος γαυρος
αυτο το καταλαβαινεις μονο κ μονο απο τον τροπο που μιλαει για τον γαυρο κ τον κοκκαλη,συνεχεια τους γλυφει.

Η μηπως κατι παπανικολαου και σια γαυροι υπαλληλοι του θειου ειναι καλυτεροι.Απλα μην ασχολειστε..

-billys- είπε...

Από τον Παπανικολαου τον Κοντο και τον Σαρελακο δεν περιμένω τίποτα καλύτερο γιατί είναι δηλωμένοι τι είναι.
Αυτοί που μου την δίνουν είναι οι δήθεν αντικειμενικοί όπως ο Ασημακοπουλος που περνάνε αυτά που τους λένε απο την
γαυροπαε και νομίζουν ότι όλοι εμείς τρώμε κουτόχορτο και τους πιστεύουμε.
είναι μέχρι να τους την πέσουν τίποτα οργανωμένοι και μετά θα κάνουν τις κότες.

top