Έπιασαν δουλειά για τα καλά στα Σπάτα και τα έργα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ προχωράνε με γοργούς ρυθμούς! Επιτέλους και κάτι πολύ ευχάριστο για τον σύλλογο. Γιατί όπως και να το κάνουμε, το προπονητικό κέντρο, είναι μια πολύ σημαντική ιστορία…



Το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, λοιπόν, ότι οι μπουλντόζες, τα γερανοφόρα και τα φορτηγά, πάτησαν γκάζι και δουλεύουν τις μηχανές τους στο φουλ! Βρεθήκαμε στις νέες εγκαταστάσεις της Ένωσης στα Σπάτα κι εκεί μιλήσαμε και με τον αρχιτέκτονα του έργου, κύριο Θανάση Κουρμουλή, ο οποίος ανέφερε, όπως και ο Θανόπουλος, τη βεβαιότητά του, ότι το έργο θα είναι έτοιμο τον Νοέμβριο.


Είναι χαρακτηριστικό, πως από την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν να ρίχνουν και… μπετό καθώς οι χωματουργικές εργασίες ολοκληρώνονται και οι κατασκευαστές θα προχωρήσουν στην ανέγερση των κτηρίων! Όσο για την αρχαιολογική υπηρεσία που βρίσκεται στην περιοχή, όπως όλα δείχνουν, δεν θα χρειαστεί να παραμείνει για περισσότερο από το τέλος του μήνα…


«Βάσει του χρονοδιαγράμματός μας, το προπονητήριο θα είναι έτοιμο τον Νοέμβριο στην πρώτη του φάση, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα μπορεί να μετακομίσει εδώ και να προπονείται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Βέβαια στην Ελλάδα όλα πάνε… αργά, αλλά θεωρούμε πως πλέον δεν θα έχουμε άλλα σοβαρά εμπόδια –κυρίως με την γραφειοκρατία», μας επεσήμανε ο κύριος Κουρμουλής.


Και συμπλήρωσε ο αρχιτέκτονας: «Αυτό το προπονητήριο, θα είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Ελλάδα. Αντίστοιχό του δεν θα υπάρχει στη χώρα μας. Ο κύριος Νοτιάς επιθεωρεί τα έργα κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Το έκανε και αυτή τη φορά και είναι ευχαριστημένος από τα όσα γίνονται. Θέλει πολύ να δημιουργηθεί κάτι όμορφο και εντυπωσιακό στην περιοχή. Θέλει πολύ να συνδυάσει το πέρασμά του από την ΑΕΚ με αυτό το μεγάλο έργο για την ομάδα»!
πηγη: sportdog

top