Ότι δεν θέλει να την πάρει μόνος του την ομάδα, αλλά θέλει να χρηματοδοτήσουν όλοι μαζί την ΑΕΚ.

Αυτό τώρα είναι κάτι που εκ πρώτης όψεως ακούγεται καλά στα αυτιά των φιλάθλων, αλλά όταν κάθεσαι και το δουλεύεις λίγο στο μυαλό σου, λες ότι πρέπει να υπάρχει και ένα πλαίσιο πάνω σε αυτήν την χρηματοδότηση. Πως θα γίνει; Ο Μελισσανιδης θέλει μετοχές για τα λεφτά που θα βάλει; Θέλει το μάνατζμεντ της ομάδας; Ποιος θα διοικήσει και ποιος θα αναλάβει να διαχειρισθεί όλο αυτό το πακέτο;

Αυτό το βάζω εγώ τόσα βάλτε και εσείς αλλά τόσα ακούγεται ωραίο, αλλά ρε παιδί μου δεν πάμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό της ταβέρνας που καθόμασταν και πίναμε το κρασάκι μας, αλλά εδώ πρόκειται για πολλά εκ. ευρώ, δεν είναι παίξε γέλασε.

Το ποιο πιθανό είναι ότι κάπου εκεί τα χάλασαν, και νομίζω ότι για να μπορούμε και εμείς να βγάλουμε ένα συμπέρασμα της προκοπής, πρέπει να ξέρουμε πάνω σε τι πλαίσιο ήθελε να κινηθεί ο τίγρης, και πάνω σε τι πλαίσιο ήθελαν να κινηθούν οι σημερινοί μέτοχοι.

Με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα εγώ δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα, στο ποιος φταίει και δεν γίνετε αυτή η συγχώνευση. Και το κακό είναι ότι ο καθένας θα το πλασάρει όπως θέλει αυτό, και θα βγάζει φταίχτη οποίον αυτός θέλει, αναλόγως τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, ή αναλόγως ποιον γουστάρει να βλέπει πρόεδρο στην ομάδα. Εγώ δεν απογοητεύομαι, και περιμένω να πάρει το 51% ο Νοτιάς στα χέρια του, και ύστερα θα έχουμε να δούμε νέες διαπραγματεύσεις πάνω σε αυτό, είτε με τον τίγρη είτε με κάποιους άλλους που ίσως θελήσουν να μπουν στην ομάδα. Το δήλωσε άλλωστε και ο Νοτιάς ότι μόνος του δεν μπορεί να την πάει για πάντα έτσι όπως πρέπει να πάει η ομάδα. Από την πλευρά του ο Μελισσανίδης έκανε ότι μπορούσε με τα τσιράκια του τους δημοσιογράφους για να βγάλει ανίκανη αυτήν την διοίκηση, πέρασε προς τα έξω ακόμα και ότι την ομάδα την διοικεί ο Ντέμης, ότι η ομάδα είναι σε χειρότερη μοίρα από ότι ήταν πριν το άρθρο 44, ότι θα φύγουν όλοι οι παίκτες, θα φύγει ο Μπαγεβιτς, και διάφορα άλλα τέτοια ωραία. Ήθελε να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις για να την πάρει όπως αυτός ήθελε, αλλά φαίνεται ότι το αμερικανάκι δεν ήταν τόσο εύκολος αντίπαλος όσο νόμιζε ο τίγρης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να μείνει ήσυχος, δεν είναι στο χαρακτήρα του αυτό. Θα δούμε και άλλα ωραία από τον τίγρη και τα τσιράκια του τους δημοσιογράφους δηλαδή.

Ελπίζω να μην ανακατευτεί ο Μπαγεβιτς σε αυτό.

Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει τελικά με αυτήν την ιστορία, που σίγουρα δεν τελείωσε εδώ αλλά τώρα ξεκινάει.

56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα θα κριθούν από τα αποτελέσματα.

stelios kazantzidis είπε...

αν πάρει ο Νοτιάς το 51% έχω ένα προαίσθημα ότι τότε θα την δώσει στο τίγρη

stelios kazantzidis είπε...

γενικά είσαι από τους πιο συζητήσιμους ΑΕΚτζήδες και γι αυτό μου αρέσει να σου γράφω

Ανώνυμος είπε...

Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

-billys- είπε...

Και εγώ έτσι νομίζω ότι όταν το πάρει στα χέρια του το 51% θα κάνει σίγουρα κάποια κίνηση ο Νοτιάς. Και δεν αποκλείεται τελικά να γίνει αυτή η συνεργασία με τον τίγρη.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εύχομαι και εγώ να είσαι για πολύ καιρό κοντά στο blog, γιατί να σου πω την αλήθεια, όταν το έφτιαχνα ανθρώπους σαν και εσένα είχα στο μυαλό μου να μπαίνουν εδώ, να μπορείς να πεις και δύο κουβέντες ρε αδερφέ, να διαφωνήσεις, να ακούσεις την γνώμη τους, και να μπορούν και αυτή να ακούσουν την δική σου.

GarageFuzz21 είπε...

Συμφωνώ στα περισσότερα.
Είναι σίγουρο ότι δεν θα μάθουμε ποτέ το παρασκήνιο των επαφών που έγιναν και γι αυτό είναι δύσκολο να έχουμε ολοκληρωμένη και σωστή άποψη.
Πάντως ο Μελισσανίδης δεν έχει αποσυρθεί οριστικά από την αγορά της ΠΑΕ.
Γίνονται κινήσεις τακτικής και από τις δύο πλευρές.

-billys- είπε...

Βασίλη δεν κάνουμε και τίποτα αλλο τα τελευταία χρόνια......

-billys- είπε...

Όλα ήταν ένα παιχνίδι τακτικής νομίζω. Ο καθένας πάλευε με τα όπλα που διέθετε.
Ο Μελισσανίδης έχει τα ΜΜΕ, και κάνει από εκεί το παιχνίδι του, σήμερα στην ερασπορ είχαν ξεσελώσει όλοι υπέρ του τίγρη, ο Νοτιάς απλά έχει τις μετοχές
και ξέρει από επιχειρήσεις, δεν θα έστηνε τέτοια περιουσία αν δεν ήταν καλός σε αυτά. Δύσκολα θα του την πάρει τζάμπα του αμερικάνου ο τίγρης.
Βρήκε τον δάσκαλο του μάλλον.
Καλό μεσημέρι Γιάννη......

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να "ξυπνήσει" ο κ.Νοτιάς. Το κατάλαβε από τότε που αγόρασε σχεδόν στην τριπλάσια τιμή τα οικόπεδα των Σπάτων. Και ενδιάμεσος του κ.Νοτιά και του μεσίτη ήταν ο κ.Θεμιστοκλής βεβαίως-βεβαίως. Θα έρθει η ώρα που με αυτά που θα μάθουμε θα πάρουμε τα βουνά και τα λαγκάδια. Αλλά τέλος πάντων τώρα προέχουν άλλα.
Ευχαριστώ billy για τα καλά σου λόγια.

-billys- είπε...

Βασίλη έχω μείνει άφωνος με όλα αυτά που βγαίνουν προς τα έξω για τον Ντέμη. Τα μισά από αυτά να είναι αλήθεια ρε παιδιά τότε δεν πρέπει αυτός ο άνθρωπος να περνάει ούτε έξω από το γήπεδο.
Διάβασα από τον Νικολάου ότι τους έβαζε λέει να υπογράφουν ένα χαρτί οι μέτοχοι ότι θα πάρει τα λεφτά τους και το όνομα τους και θα κάνει ότι θέλει αυτός για τα επόμενα 5 χρόνια στην ομάδα. Μα καλά τόσο μα…….ες ήταν επιχειρηματίες άνθρωποι και υπέγραψαν τέτοιο χαρτί; Μετά μαθαίνω ότι ο Ζήκος ήταν ο συνδετικός κρίκος στην υπόθεση Κατσουράνη, αυτός έδωσε λέει τις πληροφορίες στον βάζελο. Τώρα μου λες για τα οικόπεδα. Εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες του τα έχωνα μόνο για τις λάθος αγωνιστικές επιλογές που έκανε όλων αυτών τον καιρό, και δεν δεχόμουν κουβέντα ότι υπήρχε περίπτωση να έχει κλέψει την ομάδα αυτός ο άνθρωπος. Αν έχω πέσει τόσο έξω, και μας έχει ξεγελάσει έτσι, τότε δεν είναι να έχεις τελικά εμπιστοσύνη σε κανέναν. Και να φανταστείς ότι ήταν και ο άνθρωπος μας. Φαντάσου και να μην ήταν δηλαδή…..

stelios kazantzidis είπε...

αυτό είναι που λένε μην κάνεις δουλείες με συγγενείς !!

Ανώνυμος είπε...

billy ότι θέλεις να μάθεις εδώ είμαι χαχαχαχαχαχαχα αλλά καλύτερα άστο γιατί θα αρχίσεις τα φάρμακα

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου ειπε Βασιλη οτι δε θελουμε να αρχισουμε τα φαρμακα;

Εχεις την καλοσυνη να μας εξηγησεις την κατασταση σχετικα με την Group11 και διαφορα που ακουγονται οτι μετεχουν στελεχη της ΠΑΕ ΑΕΚ που εκδιωχθηκαν κλπ;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανώνυμε φαίνεται να ξέρεις περισσότερα

-billys- είπε...

Παιδιά εγώ την βαρέθηκα αυτήν την μυστικοπάθεια (δεν μιλάω για εσάς) και να βγαίνουν όλοι μετά την καταστροφή και να λένε εγώ το ήξερα αλλά για το καλό της ΑΕΚ δεν μίλησα, να μιλήσεις ρε και να τα πεις πριν είναι αργά, μετά την καταστροφή τι βγαίνεις και μου το λες, τι με νοιάζει εμένα τώρα που το λες, πριν την καταστροφή το λένε για να σώσουν την ομάδα και όχι μετά.

-billys- είπε...

Τώρα όποιος έχει πληροφορίες παιδιά καλό είναι να τις πει να μαθαίνουμε και εμείς, γιατί αν περιμένουμε από τους δημοσιογράφους ζήτω που καήκαμε. Άντε βγάλτε τα όλα μην τα κρατάτε μέσα σας, δεν κάνει και καλό για την υγεία σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για πες ρε ανώνυμε ποιού είναι η "ΕΡΜΗΣ" που φύλαγε το γήπεδο . Τι σχέση υπάρχει με τον Θεμιστόκλα ? Σε τσάκωσα.χαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

billy αυτά που σου έγραψα και θα γράφω κατά καιρούς, όπως επίσης κι αυτό που ρώτησε ο "ψαγμένος" φίλος ¨ανώνυμος" τα γνωρίζουν πολύ λίγοι και δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν φόρα-παρτίδα. Σιγά-σιγά

-billys- είπε...

Εσείς οι δυο ξέρετε πολλά.
Εσείς έπρεπε να είχατε και το blog μπας και μάθαινε τίποτα και ο κόσμος της ΑΕΚ που είναι απ’ ότι φαίνεται στο σκοτάδι.
Να υποθέσω ότι η εταιρία που φύλαγε το γήπεδο και πληρώναμε εκ. κάθε χρόνο (μέχρι που άρχισαν να τον κράζουν οι δημοσιογράφοι),
ήταν δικιά του ή μήπως ήταν απλά μέτοχος;

-billys- είπε...

Σκέφτομαι να τα μαζεύω όσα θα γράφεις κατά καιρούς, και να φτιάξω την αυτοβιογραφία του Θεμιστοκλή.

Ανώνυμος είπε...

Η εταιρεία είναι του Μπάμπη του Χριστόγλου που τον σιγοντάρει από τον Σπορfm

-billys- είπε...

Κατάλαβα.
Θυμάμαι Βασίλη ότι ο sporfm στήριζε μετά μανίας τον Ντεμη,
ακόμα και ο Χελάκης που είναι γαύρος, συνέχεια για τον Ντέμη μίλαγε και με τα καλύτερα λόγια μάλιστα.
Θυμάμαι τώρα που το λες τους ρεπόρτερ του sporfm τι έλεγαν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, και μετά έβαζες την ερασπορ, που εκεί είναι όλοι Μελισσανιδικη, και νόμιζες ότι μίλαγαν για άλλη ομάδα.
Σε ευχαριστώ Βασίλη για τις πληροφορίες και ελπίζω να περνάς όσο ποιο συχνά μπορείς να μας ανοίγεις τα μάτια

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου ότι το προϊόν ενδιαφέροντος 3 γαύρων για την ΑΕΚ έστειλε τον Θεμιστοκλή στην ΑΕΚ
Κωστόπουλος εκδότης, Χριστόγλου, Χελάκης.
Αγαπούν την ΑΕΚ όταν είναι τρίτη . Κατάλαβες billy ?

Ανώνυμος είπε...

Στο τελος του τρεχοντος μηνα, η ΑΕΚ θα απεμπλακει απο τη συγκεκριμενη σεκτα στη διοικηση και στο μετοχολογιο της.Ηδη ξεκινησαν οι πρωτες αποχωρησεις και στο δυναμικο της εταιρειας με τον κυριο Καπογιαννη,τεως υπευθυνο ασφαλειας να απομακρυνεται.
Ο κυριος Καπογιαννης ακολουθησε την πορεια των κ.κ. Ζηκου και Ορφανιδη (τεως οικονομικος διευθυντης ΠΑΕ ΑΕΚ) και πλεον ανηκει στο δυναμικο της νεοσυστατης εταιρειας δημοσιων σχεσεων Group Eleven.

Πληροφοριακα,ο μεγαλομετοχος και υπευθυνος αθλητικων θεματων της εταιρειας Ακης Ζηκος ειναι ο - εξουσιοδοτηθεις απο τον Κωστα Κατσουρανη - διαμεσολαβητης των συζητησεων για τη μεταγραφη στην ομαδα του Παναθηναικου και ο ανθρωπος που επισκεφθηκε το Νικο Πατερα στο σπιτι του, συζητωντας για το οικονομικο μερος της συμφωνιας, απο την οποια η εταιρεια των κ.κ. Νικολαιδη-Ζηκου-Ορφανιδη και Ανδρικοπουλου θα λαβει τη νομιμη προμηθεια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πάνω μου το έδωσε ο "ανώνυμος" να σας το κάνω δωράκι.

-billys- είπε...

Ωραία πράγματα φίλε.
Είχε δεν είχε μας έφτιαξε το βράδυ ο Ντεμάκος
Μου αρέσει που τσαντιζόμουν κιόλας όταν τον έβριζαν κάποιοι και τους θεωρούσα εχθρούς της ΑΕΚ.
Πόσο δίκιο είχαν τελικά.
Και πόσο βαθιά νυχτωμένος ήμουν εγώ.

Ανώνυμος είπε...

billy δυστυχως καποια πραγματα αποκρυπτονται διοτι ο χωρος του ελληνικου ποδοσφαιρου δεν ειναι αγγελικα πλασμενος.
Ο Νικολαιδης που πιστεψες,οντως μεχρι ενα διαστημα λειτουργησε υπερ της ΑΕΚ.Μετα ομως χαθηκε ο προσανατολισμος και κοιταξε κι εκεινος τον εαυτο του.
Εκανε πολυ κακο στην ΑΕΚ αλλα εαν βγει αυτο προς τα εξω τοτε θα εκπεσουν τα παντα και ο κοσμος θα σιχαθει τους παντες.
Μερικοι απο τους ανθρωπους που εμειναν στην ΠΑΕ τα γνωριζουν τα πραγματα αλλα ειναι αδυνατον να τα δημοσιοποιησουν διοτι αγγιζουν τα ορια παρεμβασης της δικαιοσυνης.
Ο Ντεμης εχασε μια τεραστια ευκαιρια να μεινει στην ιστορια της ΑΕΚ οταν ενωσε ολο τον κοσμο το 2004.Μετα κοιταξε την παρτη του και τιποτε αλλο.
Χρησιμοποιησε συγκεκριμενους εκδοτικους ομιλους και συγκεκριμενα μεσα επικοινωνιας που εχτισαν αυτο το τειχος γυρω του ωστε τη στιγμη που πρεπει να ειναι ανεγγιχτος.
Και δεν μιλω μονο για το Χελακη και το Χριστογλου οπως λενε οι περισσοτεροι,αλλα και τον ομιλο ΙΜΑΚΟ που μεχρι προτινος συνεργαζοταν και με την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Το θεμα Κατσουρανη δυστυχως καταδεικνυει και το ποσο «λιγοι» ειναι οι δημοσιογραφοι του ρεπορταζ της ΑΕΚ.Εαν το εγραφε καποιος πρωτοσελιδα τοτε ο κοσμος θα εμπαινε στο νοημα και θα αντιλαμβανοταν ποιος εργαζεται για το συμφερον της ΑΕΚ (θυμιζω οτι ο Ντεμης ειναι ακομα μετοχος) και ποιος εξυπηρετει δικα του συμφεροντα και της εταιρειας του.
Μονο και μονο απο αυτο το ζητημα γινεται αντιληπτο ποσο αγαπαει την ΑΕΚ ο συγκεκριμενος ανθρωπος και ποσο χαλασε στην πορεια.
Και πιανομαι απο το τελευταιο διοτι ειναι ανωφελο να αρχισουμε να απαριθμουμε ολα οσα εκανε στην πενταετια του.
Μην ασχολεισαι πλεον με την ΑΕΚ φιλε μου...Βρωμισε πολυ αυτη η ομαδα και εχει μεινει ενας ανθρωπος απο την Αμερικη που δεν εχει ιδεα και τα βλεπει ολα ρομαντικα ακριβως διοτι ζει στο εξωτερικο και δεν εχει ιδεα.
Ειμαι σιγουρος οτι και αυτος ο ανθρωπος θα αποχωρησει απο την ΑΕΚ ως ανικανος/λαμογιο/κοτα οπως κατηγορουν το Μελισσανιδη ας πουμε.
Ο Μελισσανιδης το 2005 εμφανιστηκε να χτισει το γηπεδο μας και του κλεισαμε εμεις οι ιδιοι την πορτα κατοπιν ενεργειων του Νικολαιδη.Στα δικα μου ματια εκανε τεραστια υπερβαση εγωισμου που ξανασχοληθηκε με την ΑΕΚ.
Τωρα δεν ειχε τη διαθεση να δαπανησει πολλα χρηματα.Επιλογη του.
Μονο και μονο που δεν μου ειπε ψεμματα μου φτανει.
Μονο ενας επιχειρηματιας καταστραφηκε για την ΑΕΚ και αυτος ειναι ο Μπαρλος.
Δεν το εκανε ο Μελισσανιδης και (ευχομαι) να μην το κανει και ο Νοτιας.
Διοτι αυτη η ΑΕΚ εχει τους ηγετες που της αρμοζουν και ενας τετοιος ηταν και ειναι ο Ντεμης.

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

ας δούμε πρώτα αν ο κατσουράνης πάει στο βάζελο π.χ.

όχι ότι ξέρω τίποτα, αλλά ο κόσμος συνήθως κάνει την τρίχα τριχιά

Ανώνυμος είπε...

Ο Κατσουρανης θα φοραει και τον αριθμο «8» στον Παναθηναικο.
Εδω ειμαστε να δουμε τις τρίχες και τις τριχιές

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε ανώνυμε με τα σεντόνια σου. χαχαχαχαχα. Δεν λέμε και στα παιδιά για την υπόθεση "οικόπεδα του ΟΔΔΥ" ? Έτσι για Σαββατιανό.
Μήπως πρέπει να πούμε για το χαρτί με τις υπογραφές που μάζευε ο Κανελλόπουλος το 1999 στα επίσημα της Ν.Φιλαδέλφειας και τι θέμα είχε αυτό ?

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα σας έχω έναν αριθμό για γραφική ύλη που ξόδευε μεγάλη ΠΑΕ του κέντρου : 12000/έτος.
Την άλλη εβδομάδα θα σας πω για τον μάνατζερ του Εστογιάνοφ και τι συνάντησε από 2 Έλληνες παράγοντες πριν πάει ο παίκτης στον Πανιώνιο.

-billys- είπε...

Φίλε ανώνυμε να πω και εγώ την γνώμη μου, για μερικά από αυτά που γράφτηκαν εδώ από εσένα και τον Βασίλη, που απ’ ότι φαίνεται
είστε και οι μόνοι εδώ μέσα που ξέρετε κάποια πράγματα. Το ότι ο Ντέμης άρχισε να χαλάει από τον δεύτερο χρόνο και μετά νομίζω ότι το κατάλαβαν πολύ, θα ήθελα να τον δικαιολογήσω τον Νικολαίδη, αλλά μαζεύτηκαν παρά πολλά για αυτόν, που δεν αξίζει τελικά. Ίσως σε κάποια από αυτά να έχω τις επιφυλάξεις μου, αλλά σε κάποια άλλα δεν μπορώ να πω τίποτα. Πριν λίγες μέρες έπεσε στα αυτιά μου ότι ο Ντεμης έφυγε από την ΑΕΚ γιατί καταχράστηκε τον οικογενειακό λογαριασμό που είχαν με την Βανδή, ότι κανένας από τους μετόχους δεν έβαζε λεφτά μετά την υπαγωγή στο 44, και ο Ντεμης από την αγάπη του για την ομάδα έπαιρνε τα λεφτά χωρίς να ξέρει τίποτα η Βανδη. Όταν το έμαθε λέει τον απείλησε ότι θα χωρίσουν αν δεν φύγει αμέσως από την ΑΕΚ και για αυτό ο Ντεμης έφυγε, και όλα όσα είπε φεύγοντας ήταν παραμύθια. Θα ήθελα αν κάποιος από εσάς τους δυο ξέρει κάτι να το επιβεβαίωση ή να το διαψεύσει.
Αυτό το έμαθα από γαύρο που είναι στην διοίκηση του ολυμπιακού.

Το ότι είχε πίσω του τον sporfm και την sportday το είχαν καταλάβει σχεδόν όλοι, το ότι είχε πίσω του και τον Κωστόπουλο με την ΙΜΑΚΟ δεν το ήξερα. Η ΙΜΑΚΟ βγάζει νομίζω και την score και αν δεν κάνω λάθος έβγαζε και το περιοδικό της ΑΕΚ. Νομίζω ότι αυτή ελέγχει και τον sporfm και την sportday τουλάχιστον στο μεγαλύτερο ποσοστό.
Επίσης το να είχε πίσω του έναν εκδοτικό οίκο όπως η ΙΜΑΚΟ να το στηρίζει δεν είναι κακό, εκτός και αν υπήρχαν συναλλαγές πέραν των νόμιμων και έτρωγαν τα εκ. του Νοτιά και των άλλων χωρίς αυτοί να παίρνουν χαμπάρι τίποτα.
Ξέρω μια παροιμία που λέει να κλέψεις ξέρεις να κρυφτείς ξέρεις;
Εσείς τι λέτε ο Ντεμης ήξερε να κρυφτεί; γιατί από κλέψιμο μάλλον ήξερε.

Το ποιο σοβαρό για εμένα (μέχρι να μάθω τα σοβαρότερα) είναι η ιστορία του Κατσουρανη. Προσωπικά πιστεύω ότι ο βαζελος δεν ήξερε τίποτα για την ρήτρα και πως αυτή ξεπερνιέται, κάποιος του το σφύριξε. Αν τα πράγματα είναι έτσι, και έρθουν έτσι όπως τα είπες ανώνυμε, τότε δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να καταλάβεις ποιος το σφύριξε στον βάζελο. Και αν είναι έτσι και το ξέρουν οι δημοσιογράφοι και δεν το γράφουν τότε θέλουν πολύ ξύλο και αυτοί, και όλοι η εταιρία Group Eleven.

Αν συνέβη έτσι ρε παιδιά και τον έδωσε στην ουσία στο πιάτο τον Κατσουρανη στον βαζελο, θέλει πολύ ξύλο ο Θεμιστοκλής.

Και να έρθω σε σένα τώρα Βασίλη, είπες για τον Καννελόπουλο ότι μάζευε υπογραφές στα επίσημα το ’99 και για ποιον τις μάζευε,
νομίζω αν θυμάμαι καλά τις μάζευε για τον Μπάγεβιτς. Για τα οικόπεδα κάτι είχα διαβάσει αλλά δεν το θυμάμαι καλά τώρα για να το γράψω με λεπτομέρειες, αλλά νομίζω είχαν πει ότι στο κόλπο ήταν σχεδόν όλοι οι μέτοχοι, αγόρασαν λέει όλοι την διπλανή έκταση και περίμεναν να μπει στο σχέδιο όταν θα είχε φτιαχτεί το γήπεδο και μετά να τα πούλαγαν στην 10πλασια τιμή ή κάτι τέτοιο. Είπα ότι δεν το θυμάμαι ακριβώς πως το είχαν πει, αλλά το νόημα μάλλον αυτό ήταν. Τώρα για τα άλλα δυο με πιάνεις τελείως αδιάβαστο Βασίλη.
Η γραφική ύλη είναι κάτι σαν τους καφέδες του Μάκαρου;
Και μην μου πεις ότι θα μπορούσε να τον πάρει η ΑΕΚ αυτόν τον παικταρά τον Εστογιανοφ και δεν τον πήραμε γιατί δεν τα βρήκαν στις μίζες;
Άντε βρε να το πάρει το ποτάμι……..
Πέστα γιατί με έφαγε η αγωνιά……..

Ανώνυμος είπε...

Το 1999 ο τσιμεντάς μάζευε υπογραφές προειδοποιώντας την Enic ότι πάει μα μπλέξει με άνθρωπο "αμφιβόλου ηθικής". Αυτός ήταν ο Μελισσανίδης ο οποίος είχε κάνει πρόταση αγοράς της ΑΕΚ. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν γιατί τα 2 συνεταιράκια Ντέμης και Κανέλος απάντησαν αρνητικά στην πρόταση των 70 εκ. και παρακαλώ χωρίς να γνωρίζει ο Νοτιάς την πρόταση.
Όσο για τον Εστογιάνοφ ήρθε ο μάνατζέρ του στην Ελλάδα και πλησίασε έναν πρόεδρο ομάδας Α' Εθνικής και ο πρόεδρος του ζήτησε 500.000 για να βάλει την ομάδα του να ενδιαφερθεί για τον παίκτη.
Ο μάνατζερ πήγε και σε δεύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης και άκουσε τα ίδια και από τον πρόεδρό αυτής.
Κατόπιν πήγε στον Τσακίρη και του είπε "θες κι εσύ 500.000 ?" Ο Τσακίρης ακόμα κλαίει απο΄τα γέλια.
Για τα άλλα περί χωρισμών και καταχρασμών δεν ξέρω κάτι. Δεν βλέπω όμως κάποιο λόγο με τόσες εισπράξεις να καταχραστεί κάποιος λογαριασμό.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να σας πω κι εγώ για τον μελισσανίδη.
Σκοπός του μελισανίδη πέρισυ δεν ήταν κάμια ΑΕΚ αλλά το φιλέτο του οδδύ που το είχαν στρώσει ήδη οι άλλοι.
Από τότε όμως που έμαθε ότι πολύ δύσκολα θα ενταχθεί στο σχέδιο πόλεως, ενώ η χωματερή δε πρόκειται να φύγει από κει και δεν θα έχει καμία επενδυτική αξία κάνει τον κινέζο.
Το έμαθα από έμπιστο άνθρωπο που δουλεύει κοντά του και είναι κάπου μέλος, νομίζω στον ερασιτέχνη βάζελο.
Διαδώστε το.

Ρε δεν πάμε καλά. Ότι να 'ναι.

-billys- είπε...

Βασίλη δεν πιστεύω η ομάδα της Αθήνας να ήταν η ΑΕΚ εεεε; Για της Θεσσαλονίκης να μαντέψω ότι ήταν ο Σκορδας; Είχα ακούσει και δει τον Κανελλόπουλο να ωρύεται για τον Μπαγεβιτς ότι είναι μιζαδόρος, και μάπας προπονητής, και ότι έχει στρατιά με δημοσιογράφους να τον προστατεύουν.Και για αυτό ειχα απορήσει όταν ήταν και αυτός μέσα σε αυτούς που είχαν πάει να τον φέρουν τώρα την τελευταία φορά. Αυτο με τον Μελισσάν δεν το ήξερα. Βρε Βασίλη λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία, πως διάολο έγινε εκατομμυριούχος αυτός ο Νοτιάς; όλοι εδώ στην Ελλάδα τον έχουν πιάσει κορόιδο. Την μια ο Ντεμης με τα οικόπεδα για το προπονητικό, την άλλη δεν του είπαν για την πρόταση των 70 εκ., την αλλά πάλι με τα οικόπεδα στον οδδύ, τι σκατά κάνει αυτός ο άνθρωπος πως κρατάει αυτήν την αυτοκρατορία που έχει στην Αμερική; εμένα μου φάνηκε σωστή επιχειρηματική κίνηση αυτή που κάνει με την ΑΕΚ από την στιγμή που έμεινε μόνος του. Και η στάση του στο ραντεβού και στην πρόταση του Μελισσανιδη εμένα μου φάνηκε σωστή. τώρα εσύ μου λες ότι τον είχαν πιάσει κορόιδο όλοι εκεί στην ΑΕΚ, και μου φαίνεται λίγο περίεργο.

-billys- είπε...

Ανώνυμε αυτό που λες είναι ακριβώς ο χαρακτήρας του Μελισσανιδη, έτσι ακριβώς κινείτε αυτός. Γι' αυτό δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση αυτό. Εγώ είχα απορήσει για να πω την αλήθεια τότε που ήθελε να πάρει την ερασιτεχνική για να φτιάξει το γήπεδο. Αποκλείεται να μην δεν ήξερε ότι όλοι οι νόμοι είχαν πέσει και ήταν δύσκολο για να μην πω ακατόρθωτο να κτιστή γήπεδο εκεί. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον σκοπό του τότε, εκτός και αν ήταν μόνο η ΠΑΕ αφού είχε μπει σε δρόμο εξυγίανσης ήδη από τον Ντέμη.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε πες μου σε παρακαλώ τι είχαν στρώσει στον ΟΔΔΥ αυτοί όταν ο Σουφλιάς δεν είχε ιδέα κι όταν δεν είχε μπει στο σχέδιο κι όταν δεν ήταν σίγουρο ότι θα φύγει το σκουπιδαριό ?
Μπορείς να ρωτήσεις τον φίλο σου πόσο είχε στοιχίσει στον Μελισσανίδη η μακέτα της Αγ. Σοφίας ?
ΑΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ εμπεδώστε το.

-billys- είπε...

Πως θα χτιστεί εκεί ρε Βασίλη αφού θα αρχίσουν τις προσφυγές πάλι και θα το σταματήσουν αμέσως.
Μήπως εννοείς ότι εκεί θέλει ο Μελισσανιδης να το χτίσει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρει;
Λοιπόν τώρα που άναψες φωτιές ρίχτω και αυτό με το οδδύ να το επεξεργαστούμε το τριήμερο Βασίλη!

Ανώνυμος είπε...

Ο σουφλιάς γενικά δεν έχει ιδέα τι γίνεται στο υπουργείο του.
Ένα πολιτικό απολίθωμα είναι τοποθετημένο γι' αυτό ακριβώς το λόγο (να μην έχει ιδέα).

-billys- είπε...

Ανώνυμε νομίζω ότι θέλεις να αποφύγεις να δώσεις απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτό ακριβώς ήταν το πλάνο. Να μπει στο σχέδιο και να φύγει η χωματερή, προκειμένου να καταστεί φιλέτο.

Αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Πορχώρησε το θέμα πολύ, αλλά αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο.

Όσο δεν είναι δυνατόν να γίνουν αυτά τα δύο, η περιοχή δεν μπορεί να προσελκύσει επενδυτικό ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Αντρέας Κανελλόπουλος πατέρας του takis έχει αγοράσει γη αξίας 30 περίπου εκ. πέριξ του ΟΔΔΥ με προτροπή του υιού και του κ.Θεμιστοκλή. Η σφαλιάρα που έφαγε με την περιοχή τον έκανε να μαζέψει το γιο του από το project kai thn AEK.
Καλημέρα σας.

-billys- είπε...

Ανώνυμε αφού δεν έκατσε εκεί που ήταν ζεστό, τώρα πέταξε το πουλάκι.
Αν η ΑΕΚ δεν μπει σε σωστό δρόμο, γήπεδο δεν βλέπω να γίνετε.
Μου φαίνεται ότι και ο Νοτιάς δεν καίγεται για γήπεδο.
Μια ΑΕΚ που θα είναι ok στα οικονομικά της, που θα είναι ανταγωνιστική με Μπάγεβιτς,
και περιτύλιγμα το προπονητικό, εύκολα θα την δώσει το Αμερικανάκι

-billys- είπε...

Καλημέρα και σε σένα Βασίλη.
Μου αρέσει η Καλημέρα σου, γιατί ποτέ δεν την λες σκέτη.
Τώρα να σου πω ότι στεναχωρήθηκα για αυτό που έπαθε ο πατήρ Κανελλόπουλος, θα σου πω ψέματα.
Στο τέλος βλέπω τον Θεμιστοκλή να αλλάζει χώρα για να γλιτώσει το ξύλο.
ΕΕΕ ρε μάσες που έχουν ρίξει, στην υγειά του κορόιδου (όπου κορόιδο βάλτε Νοτιάς).

Ανώνυμος είπε...

Και που είναι το μεμπτό στην αγορά των οικοπέδων; Από την ΑΕΚ τα πήρε;

Δεν υπάρχει επιχειρματίας που θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ χωρίς να κοιτάξει και την πάρτυ του.

Εκτός κι αν μόνο ο μελισσανίδης έχει το αποκλειστικό προνόμιο να πλουτίζει μέσω ΑΕΚ.

Ο μελισανίδης πήρε την ΑΕΚ με 300 εκ. δραχμές και τη πούλησε στον τροχανά με 1,3 δισ. δραχμές (και τα χρέη του αγοραστή).
Τρελά λεφτά τότε.
Από τότε εκτοξεύτηκε η επιχειρματική του καριέρα και έφτασε να είναι αυτός που είναι σήμερα.

Η ειρωνεία είναι ότι ακριβώς αντίθετη ήταν η πορεία της ΑΕΚ. Από τότε δεν μπόρεσε ποτέ να ορθοποδήσει ενώ κατέληξε το 2004, από τη διαχείρηση διάφορων λαμόγιων, να έχει χρέη που φτάνανε στο ποσό των 160 εκ. ευρώ.

Βρέθηκαν λοιπόν κάποιοι μαλάκες τότε, πήρανε ένα επιχειρματικό ρίσκο, τσουλίσανε το μαγαζί και με διάφορες κινήσεις το κάνανε να σταθεί και πάλι. Μόνο επιχειρματικό ρίσκο, δεν βάζω την αγάπη για την ομάδα αφού πολλοί την αμφισβητούν.

Ο μελισσανίδης εντούτοις είναι σήμερα ο διαχρονικός σωστήρας της ΑΕΚ, ενώ οι μαλάκες είναι οι καταστορφείς και εκμεταλλευτές της, που καταχραστήκανε ... άκουσον άκουσον ... το αστρονομικό ποσό των 12000/έτος γραφική ύλη!!!

Τι να πούμε τώρα, η ιστορία θα κρίνει.

-billys- είπε...

Το ότι ο Μελισσανίδης ειναι ένα μεγάλο λαμογιο δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς πλέον. Και στις δυο προσπάθειες (την τελευταία δεν μπαίνω καν στον κόπο να την αναφέρω γιατί φάνηκε ότι δεν ήθελε να μπει στην ΑΕΚ αλλά να φύγει σαν ήρωας) που έκανε να μπει στην ομάδα, το έκανε μόνο και μόνο για να οικονομήσει αυτός και για τίποτε άλλο.
Αν αυτήν την ιστορία με τα οικόπεδα στο οδδύ, την έκαναν μαζί όλοι οι μέτοχοι, εμένα δεν θα μου φαινόταν και πολύ άσχημο, αλλά να την κάνουν μόνο δυο, χωρίς οι υπόλοιποι να ξέρουν τίποτα, και ειδικά αυτός που έχει βάλει και τα περισσότερα χρήματα, όσο να πεις δεν ακούγεται και πολύ καλά στα αυτιά των περισσότερων. Αυτο για την γραφική ύλη
δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πω, δεν έχω ιδέα για τι ποσά ακριβώς μιλάμε ότι φαγώθηκαν και αν φαγώθηκαν, δεν θέλω να πάρουμε φόρα και να λέμε μαλακίες, ούτε για αυτήν την ιστορία με τον Καρβουνιδη ξέρω για τι ποσά μιλάνε. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Εχει διαφορά το να πήγαν να κάνουν 2-3 μεγάλες κομπίνες, από το να αρχίσουμε και να τους φορτώνουμε τα πάντα που έγιναν, που μπορεί κιόλας τα περισσότερα από αυτά να είναι και νόμιμα. Μην το ξεφτιλίσουμε τελείως.

Ανώνυμος είπε...

Με το να λεμε λαμογιο το Μελισσανιδη αγιοποιουμε το Νικολαιδη;
Και γιατι εκανε πισω μονο ο Μελισσανιδης κι οχι και ο Νικολαιδης που οπως ειπε κουραστηκε και ειναι αχαριστος ο κοσμος;
Ποτε ασκησε διοικηση στην ΑΕΚ ο Μελισσανιδης για να κριθει;
Αντιθετα ο Ντεμης 4μιση χρονια διοικησε και το μισο παραιτημενος κιολας.
Σε ποια χωρα του κοσμου γινονται αυτα;
Το κεφαλαιο Μελισσανιδη εκλεισε.
Ας ανοιξουμε και το κεφαλαιο Νικολαιδη και τα ξαναλεμε για τα λαμογια.

-billys- είπε...

Εγώ το έγραψα και ποιο πριν ότι τελικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν. Πρώτα εμπιστευτήκαμε τον Μπαγεβιτς και αυτός πήγε στον γαύρο, μετά εμπιστευτήκαμε τον τίγρη και αυτός πήγε και πούλησε την ΑΕΚ στον Τροχανα, μετά εμπιστευτήκαμε τον Ντεμη και αυτός άρχισε τις μαλακίες μετά τον δεύτερο χρόνο, και στο τέλος πήδησε από το τρένο και μας άφησε στο έλεος του Θεού. Δεν νομίζω ότι αγιοποίησε κανένας τον Ντεμη, απεναντίας τον τελευταίο καιρό γράφονται πολλά και για αυτόν, και για διάφορες λαμογιές που λένε ότι έκανε στην ΑΕΚ όσο ήταν πρόεδρος. Εγώ ήμουν και είμαι της άποψης ότι αυτός που είναι στην ομάδα μου, είτε αυτός είναι παίκτης, είτε προπονητής, είτε πρόεδρος, για μένα είναι ο καλύτερος και τον στηρίζω. Τώρα μετά από τόσα χρόνια αυτοί θα με κάνουν να το αλλάξω και αυτό.

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

ο νικολαίδης έκανε λάθη που στοίχισαν ... αδιαμφισβήτητο

άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι ίσα που δεν κατέστρεψε την ΑΕΚ!

είμαστε δηλαδή σε χειρότερη θέση από τη θέση που βρισκόμασταν τότε που ανέλαβε; ... δεν θέλει καν σκέψη

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Ας απαντήσω σε όποια παιδιά έχουν απορίες λοιπόν , όπως και σε κάποια άλλα που ίσως να μην γνωρίζουν όλη την αλήθεια.
Τα οικόπεδα που πήρε ο πατήρ Κανελλόπουλος φυσικά και δεν πρόκειται εγώ να τον κατηγορήσω. Θα τον κατηγορήσω όμως γιατί η "Ομάδα 2004" με πρωτοδεύτερο πιστόλι τον γιο του δεν έκανε όλα όσα έπρεπε για να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο να γίνει γήπεδο στο δικό μας οικόπεδο. Ξεκίνησε από το φιάσκο της Συνέλευσης της ΕΡΑΣ.το 2005 τοποθετώντας εκτός τον Μελισσανίδη κι ενώ τότε υπήρχε νόμος που μας επέτρεπε να χτίσουμε γήπεδο 36000 με ήπιους εμπορικούς χώρους και όχι το έκτρωμα που είχε αρχικά παρουσιάσει ο καταστροφέας Γρανίτσας.
Όσο για τον Μελισσανίδη και τον πλουτισμό του από την ΑΕΚ να θυμήσω σε κάποιους φίλους εδώ, ότι πούλησε μια πρωταθλήτρια με γήπεδο και με ποδοσφαιριστές που αν πουλούσε έναν από αυτούς ξεχρέωνε αυτομάτως. Κάτι τέτοιο δεν νομίζω να μπορεί να συμβεί τώρα παρότι οι αξίες των ποδοσφαιριστών έχουν ανέβει στα ύψη. Να θυμήσω κάποιους από αυτούς σε όσους είναι στην ηλικία που δεν τους θυμούνται : Ατματσίδης,Κασάπης,Μπορμπόκης,
Μανωλάς,Σαμπανάτζοβιτς,Τσιάρτας,
Κετσπάγια,Μπατίστα,Κωστής. Να πω κι άλλους ? Νομίζω φτάνει. Αυτή την ΑΕΚ λοιπόν πούλησε ο Μελισσανίδης κι όχι την ΑΕΚ του Χουανφράν, του Φιλότιμου Γεωργέα, του Κουτρομάνου, του Πλιάτσικα και λοιπών.
Τώρα ας πούμε για την ομάδα 2004 που λένε κάποιοι ότι έσωσε την ΑΕΚ.
Πιστεύω ότι το μόνο που της πρόσφερε είναι συσπείρωση και διαρκείας. Γιατί κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι κανένα κράτος δεν θα μας έβαζε στο 44, αν την αγόραζε ο Λάτσης, ο Ωνάσης, ο Μελισσανίδης, ο Νιάρχος κλπ. Για να μπει στο 44 η ΑΕΚ έπρεπε το 60% των πιστωτών να το δεχτεί. Δεν νομίζω λοιπόν ότι καμιά Enic και καμιά Netmed δεν θα δεχόταν να χαρίσει κατά κάποιο τρόπο στην ΑΕΚ τόσα χρήματα, αν ο επιχειρηματίας που την αγόραζε ήταν τέτοιυ βεληνεκούς . Άρα η καραμέλα του 2004 έχει λιώσει. Αφήστε το λοιπόν το 2004 κι ας δούμε ότι η ομάδα μπαίνοντας στο 44 βγήκε με διακανονισμένα χρέη 18. εκ και έχουμε φτάσει να χρωστάμε περίπου 25 όπως επίσημα είπε ο κ.Θανόπουλος και αυτά χωρίς καμιά ουσιαστική επένδυση, χωρίς τίτλους, χωρίς γήπεδο κλπ κλπ
Γιατί αν είχαμε σηκώσει κανένα φλυτζανάκι κάτι πήγαινε κι ερχόταν . Αλλά δεν ... Το μόνο περιουσιακό της στοιχείο είναι ένα πούλμαν.
Πως λοιπόν μια ομάδα με τόσες εισπράξεις από εισιτήρια και διαρκείας, με τόσους χορηγούς, με διακανονισμένα χρέη, χωρίς μεγάλα ανοίγματα σε μεταγραφές, με 1 χρονιά Τσ.Λιγκ, με 4 πωλήσεις ποδοσφαιριστών (Ριβάλντο,Παπασταθόπουλος,
Τόζερ,Κατσουράνης) έφτασε να χρωστάει όσα χρωστούσε και ακόμα 7 δεν ξέρω.Φυσικά δεν φταίνε μόνο 12000 γραφική ύλη αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι κι αυτό κοντά στα 10000/μήνα της Αλεξίας Μπακογιάννη, τα 15.000 του Γκέραρντ και δεν ξέρω πόσα άλλα σε σκάουτερς Μάρκο, Τσάνα και κάτι άλλους περίεργους που καμία σχέση με την ΑΕΚ δεν είχαν λες και δεν είχαμε παλαίμαχους να βάλουμε που πόνεσαν την φανέλα, έπρεπε να συνεργαστούμε με τον Τσάνα για να βρούμε παίκτες. Μήπως όμως έχουμε μόνο σε αυτά πρωτοτυπία ? Δεν είμαστε και πρωτοπόροι στο να πληρώνουμε 3 προπονητές
ταυτόχρονα ?
Μήπως δεν είμαστε πρωτοπόροι να έχουμε το καλύτερο ιατρικό τημ και να το διώξουμε φέρνοντας τημ που κάθε θλάση παίκτη ήταν και ένας μήνας έξω για να μη θυμηθούμε τον χρόνο του Γεωργέα, τον χρόνο του Αλεξόπουλου, τον χρόνο του Ρίκκα κλπ.
Βλέποντας τώρα τον Κυργιάκο να είναι έτοιμος σε 10 μέρες καταλαβαίνει καποιος τη διαφορά του Λάκη Νικολάου με κάποιον Λεβάκο που ήταν στον Πανιώνιο, εγχείρησε τον Ντέμη στη μέση του και από τότε έλαβε αυτό το τόσο ευαίσθητο πόστο και φυσικά με πληρωμή κάτι που δεν έκανε ο κ. Νικολάου.
Κουράστηκα όμως. Φτάνει για σήμερα. Καλημέρα σας.

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

ποια πρωταθλήτρια βασίλη;
πέμπτη (5η) την έδωσε

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

... και - ξέχασα να το πω προηγουμένως - την είχε αγοράσει πρωταθλήτρια (Γενεράκης πρόεδρος)

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να ξεχνάς το ποδόσφαιρο που είδε όλη η Ελλάδα,3 τίτλους και μια πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών 7 από τους οποίους στελέχωναν την Εθνική.

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

εκείνη η τριάδα των τίτλων δεν ήταν έργο μελισσανίδη μόνο:
1η κούπα: πρόεδρος γενεράκης
2η κούπα: πρόεδρος μελισανίδης
3η κούπα: πρόεδρος καρράς

την 4η χρονιά πρόεδρος μελισσανίδης ---> 5η ---> πώληση στον τροχανά

τη δεύτερη φροά που ξαναήρθε στην ΑΕΚ ως πρόεδρος, όπως θα θυμάσαι, έφυγε από μόνος του με τον αποκλεισμό από την άικ και η χρονιά πήγε χάλια

για την 3η φορά που δοκίμασε να έρθει με την ερασιτεχνική και για την 4η με τα 70 εκ δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί δεν είδα το έργο του

και μου αρέσει να κρίνω με βάση το έργο που βλέπω και όχι με βάση το πιθανό έργο

τέλος την 5η φορά πρόσφατα ... η ανακοίνωσή του ήταν ένα ανέκδοτο

δεν θέλω πάντως ούτε να αναιρώ τη προσφορά του μελισσανίδη, όπως δεν θέλω να ισοπεδώνω και την προσφορά του ντέμη εστιάζοντας στα λάθη του και μόνο

-billys- είπε...

Νομίζω ότι κάνουμε το λάθος να εστιάζουμε μόνο στα λάθη και των δυο, και να ξεχνάμε τα όποια καλά πρόσφεραν στην ΑΕΚ. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να τα δούμε και τα δυο. Ο Ντεμης όταν ανέλαβε την ομάδα, με βάση τον σχεδιασμό που μας ανέλυσε τότε, εμένα με κάλυψε πλήρως. Μια ομάδα όπως ήταν τότε η ΑΕΚ έτσι ακριβώς έπρεπε να κινηθεί. Δίνοντας μεγάλη προτεραιότητα στις υποδομές της, φτιάχνοντας ένα καλό σκάουτινκ στην Ελλάδα πρωτίστως, και δίνοντας προτεραιότητα στους έλληνες παίκτες. Και φτιάχνοντας οπωσδήποτε ένα καλό και μεγάλο προπονητικό κέντρο.Και κάτι ακόμα που είχε πει ο Νικολαιδης είναι ότι για να φτιάξεις μια καλή ομάδα με προοπτική πρώτα πρέπει να πάρεις έναν καλό προπονητή, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα. Τα πρώτα 2 χρόνια πάτησε επάνω σε αυτόν τον σχεδιασμό και όλα πήγαιναν καλά, εκτός του προπονητικου κέντρου, και εκεί που από τον Σαντος και την καλή δουλειά που έκανε με βάση και το υλικό που είχε, πήγαμε στον Φερερ, ένα σκαλοπάτι παραπάνω δηλαδή. Η πρώτη χρονιά του Φερερ μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη της ΑΕΚ σε αυτήν την πενταετία, μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας, έναν από τους μικρότερους στο CL, και με πολύ μέλλον. Και ξαφνικά άρχισαν οι βλακείες, έδιωξε πρώτα απ' όλα τον Ιβιτς, έναν άνθρωπο που έκανε καταπληκτική δουλειά για μένα, άρχισε να παίρνει παίκτες μεγάλης ηλικίας, και γενικά όλες αυτές τις λάθος επιλογές που έκανε και τις ξέρουμε όλοι. Τώρα αν άφησε την ομάδα σε χειρότερη θέση απ' όταν την πήρε, δεν νομιζω, αν την άφησε στην θέση που θα έπρεπε να είναι, όχι την άφησε πολύ πίσω απ' ότι θα έπρεπε να είναι η ΑΕΚ. Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ντεμη, όπως την βλέπω εγώ. Για τα αλλά που λέγονται Τώρα για τις διάφορες λαμογιές που του καταλογίζουν, εγώ θα σταθώ σε μια, τι έγινε στην υπόθεση Κατσουρανη; Αν μάθω τι έγινε σε αυτήν την ιστορία, τότε θα σας πω και τι ακριβώς θα πιστέψω και για όλα τα υπόλοιπα που γράφονται για αυτόν τον τελευταίο καιρό.
Για το Μελισσανιδη πρέπει να πω ότι στην πρώτη του περίοδο στην ΑΕΚ πρόσφερε, και πρόσφερε πολλά και σημαντικά πράγματα, όπως τίτλους, ωραία μπάλα, και όμορφες ιδέες για την λειτουργία της ομάδας. Μεγαλη του επιτυχία ότι κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον Μπαγεβιτς, και επίσης ότι κατάφερε να προστατέψει την ομάδα από το παρασκήνιο.
Όσο αφορά την πώληση, ξέρουμε ότι οι μετοχές ήταν εξ αδιαιρέτου, και με την άρνηση του Καρά να την πουλήσει ή να την αγοράσει, δεν μπορείς να του δώσεις άδικο που τελικά η ομάδα άλλαξε χέρια. Αυτό που του χρεώνουμε όλοι ήταν η επιλογή του αγοραστή, που ήταν η χειρότερη δυνατή. Την πρώτη φορά που αποφάσισε να επιστρέψει βρήκε εμπόδιο τον Νικολαίδη και την ορίτζιναλ. Ηταν όμως μια εποχή που ο Ντεμης ήταν στα πολύ επάνω του, και είχε και την οριτζιναλ μαζί του. Ίσως αν είχε πάρει τότε την ερασιτεχνική ο τίγρης το μέλλον της ΑΕΚ να ήταν διαφορετικό απ' ότι είναι τώρα. Το πόσο καλύτερο ή χειρότερο δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ολες τις υπόλοιπες φορές που προσπάθησε να μπει ήταν με πολύ μπακαλίστικο τρόπο, και μάλλον στην πραγματικότητα δεν ήθελε ούτε να την πάρει ούτε τίποτα, την πλάκα του ήθελε να κάνει και να εκδικηθεί αυτούς που δεν τον άφησαν να πάρει την ερασιτεχνική. Και να πω επίσης ότι τότε που πήρε το μάνατζμεντ της ομάδας, έκανε ένα τσουβάλι μεταγραφές το καλοκαίρι, πήγαμε με ΑΙΚ να παίξουμε για το σεντόνι, αποκλειστήκαμε, και μετά από έναν ή δυο μήνες δεν θυμάμαι ακριβώς, τα παράτησε έφυγε και άφησε την ΑΕΚ μέσα στα χρέη που είχε δημιουργήσει αυτός με τα καλοκαιρινά ανοίγματα που έκανε. Ετσι τα είχα δει εγώ τα πράγματα, και το μόνο που βγάζεις σαν συμπέρασμα είναι ότι τελικά μόνο οι μαλακίες που έκαναν και οι δυο έμειναν προίκα στην ομάδα και τα όποια καλά χάθηκαν στην πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβανω, για ποιο λογο ασχολουμαστε με τον εκτος ΑΕΚ Μελισσανιδη και οχι με τον εντος ΑΕΚ Νικολαιδη;

Εχει μετοχες κανενας Μελισσανιδης στην ΑΕΚ και δεν το ξερω;
Αμα ειναι να μιλησουμε και για το Μπαρλο,το Γιδοπουλο,το Ζαφειροπουλο και τον Τροχανα.Οχι μονο για το Μελισσανιδη.

top