Κύριοι αποτύχαμε…

Μία από τις χειρότερες χρονιές στην σύγχρονη ιστορία της ολοκλήρωσε χθες (31/05) η ΑΕΚ. Με τρεις προέδρους (Νικολαΐδης, Κιντής, Θανόπουλος), δύο προπονητές (Δώνης, Μπάγεβιτς), εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο κιόλας (για πρώτη φορά!), εκτός πρωταθλήματος από το 1/3 της κανονικής διάρκειας, ηττημένη στον δραματικό τελικό του Κυπέλλου και εκτός προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη σερί σεζόν μέσω των πλέι οφ. Η Ενωση φέτος έπαιξε σε 36 ματς πρωταθλήματος (17 νίκες – 15 ισοπαλίες – 4 ήττες), 7 Κυπέλλου (4 νίκες – 1 ισοπαλία – 2 ήττες) και 2 Ευρώπης (1 ισοπαλία – 1 ήττα). Η γεύση για τους χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ ήταν και πάλι πικρή. Η ΑΕΚ εκτός στόχων από πολύ νωρίς και κυρίως με θολό το τοπίο αναφορικά με το μέλλον της.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ πρέπει να ξεκαθαρίσουν πλήρως τις προθέσεις τους, όπως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το αν θα επενδύσει ή όχι. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία. Όπως και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς… Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός χθες (31/05) έριξε στο ΟΑΚΑ την τελευταία του ζαριά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ρίσκαρε πολύ για πάρει το ματς. Στην αρχή δεν μπήκε το γκολ και αφού συνέχισε η ΑΕΚ να παίζει… στο όριο δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά.

Οι επιλογές των Γκέντσογλου (ενδεκάδα), Ντιούφ και Παυλή πιθανόν να μην είναι και τυχαίες από τον Ντούσκο. Θα μπορούσε να βάλει τους πιο έμπειρους και πιο έτοιμους Πελετιέρι – Εντίνιο, ενώ και ο Χετεμάι που είχε πολύ καλή παρουσία στα πλέι οφ μπήκε ως τελευταία επιλογή. Προφανώς ήθελε να δείξει κάτι σε κάποιους...

Από σήμερα (01/06) κιόλας η ΑΕΚ πρέπει να σταματήσει να ασχολείτε με την φετινή (καταστροφική) χρονιά. Πρέπει να κοιτάξει την νέα σεζόν με άλλο μάτο. Να κοιτάξει πως θα γίνει πιο δυνατή, πως θα καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο και κυρίως πως θα καταφέρει να πείσει τον πικραμένο κόσμο της. Και αυτό πρέπει να γίνει αύριο από τον μεγαλομέτοχο…

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

5 σχόλια:

stelios kazantzidis είπε...

Τελικά και εγώ έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως οι αλλαγές ήταν εσκεμμένες για να φανεί κάτι,αφού όποτε έβλεπα να σηκώνεται κάποιος από τον πάγκο έλεγα τώρα θα βγάλει τον Γκεντζογλου.

stelios kazantzidis είπε...

Πάντως δύσκολα τα πράγματα και θέλει υπομονή,γιατί και λεφτά να βρεθούν και παίχτες να πάρουμε, αν δε γίνει ένα γήπεδο "έδρα" μπουντρούμι που να γίνεται σεισμός, και το προπονητικό ,δύσκολα θα παίρνεις τα ντέρμπι και την Ευρώπη.

stelios kazantzidis είπε...

30000 είμασταν χθές και είμασταν "χαμένοι" μες το OAKA ,καλύτερα του χρόνου σε μικρότερο γήπεδο κι ας χωράει και 15000

-billys- είπε...

Πολύ πιθανών και ο Μπαγεβιτς να παίζει τα δικά του παιχνίδια.
Τώρα αν έχουν σχέση με τον τίγρη ή κάτι άλλο που έχει στο μυαλό του δεν ξέρω.
Εδώ που τα λέμε όμως όταν άρχισε το ματς εμένα δεν μου φάνηκε και πολύ κακή ιδέα να παίξει ο μικρός, ξέρεις ότι κάτι τέτοια τα κάνει ο Μπαγεβιτς, άλλες φορές του βγαίνουν, όπως όταν έβαλε ξαφνικά τον περπαριμ, και άλλες όχι. Ίσως όμως να έπρεπε να τον αλλάξει τον μικρό γιατί εγώ κάποια στιγμή φοβήθηκα μήπως κάνει καμία μεγάλη γκέλα και τον κάψουμε γιατί θα είναι κρίμα, είναι πολύ καλός παίκτης.

-billys- είπε...

Ας βρεθούν τα λεφτά και το προπονητικο, και για γήπεδο υπάρχει και η ριζουπολη αν θέλουμε κάτι σε ποιο ποδοσφαιρικό.

top