11 σχόλια:

stelios kazantzidis είπε...

Να φύγει και ο Κωστής από τη ΝΕΤ,γιατί δεν μπορεί να βάλει στη θέση τους τα λαμόγια με τις μ...κιες που του λένε.

stelios kazantzidis είπε...

Νομίζω όμως ότι ο Ντούσαν εκβιάζει λίγο τα πράγματα και ότι και να γίνει δε φεύγει.

-billys- είπε...

Δεν ξέρω τι έγινε στην ΝΕΤ και τα λες αυτά γιατί εγώ έχω πάψει εδώ και πολύ καιρό να βλέπω αθλητική Κυριακή.Είχα δυο επιλογές, ή θα έσπαζα την τηλεόραση ή θα έβλεπα μόνο τα στιγμιότυπα στην nova.
Προτίμησα το δεύτερο γιατί είναι και ακριβή η τηλεόραση. Ο Κωστής είναι καλό παιδί αλλά δυστυχώς για κάποιους λόγους δεν μπορεί να ορθώσει ανάστημα εκεί μέσα.

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί όλοι τώρα πρέπει να πιέσουν όσο μπορούν μήπως και γίνει κάτι, γιατί αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ

D-easy είπε...

Ο εκπρόσωπός μας στη ΝΕΤ είναι το θέμα τώρα;Εδώ γίνεται χαμός σε ΕΠΟ και SuperLegaue αυτές τις μέρες για τον νέο αρχιδιαιτητή και τη νέα ΚΕΔ και η ΑΕΚ δεν ακούγεται πουθενά.Έστω να κάνει κάποια φασαρία αφού δε μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις.Οι διαιτησίες στα playoffs τις δίνανε ένα καλό πάτημα να κάνει τα συμβούλιά τους μπουρδέλο.Δε κάνει ούτε αυτό όμως,γιατί απλούστατα κανείς απ'αυτούς δεν ενδιαφέρεται ν'ασχοληθεί σοβαρά με την ΑΕΚ τη νέα σεζόν.Και περιμένουμε απ'τον Κωστή να υψώσει φωνή;

D-easy είπε...

Όσο για τον Ντούσαν έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα χθες,αλλά έχει και δικαίωμα να ζητάει κάποιες προυποθέσεις για να μείνει.

-billys- είπε...

Σάκη εδώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει ΑΕΚ όπως την ξέραμε μέχρι τώρα την επόμενη χρονιά, και εσύ μου λες για διαιτησίες τώρα; Πρώτα πρέπει να έχει διοίκηση η ομάδα και μετά να κοιτάξει τι θα κάνει με όλους αυτούς που παίζουν τα παιχνιδάκια τους με τους διαιτητές. Περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει αύριο στην συνέντευξη του Νοτιά. Αν δεν ακούσω αυτά που πρέπει δυστυχώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα για την ΑΕΚ.

-billys- είπε...

Δυστυχώς Σάκη και λυπάμαι που το λέω για όλα όσα μας έχει κάνει και αυτός, αλλά αυτή την στιγμή έτσι και φύγει ο Ντουσαν, η ΑΕΚ τελείωσε όπως είναι τώρα τα πράγματα και με τα χρήματα που έχει η ομάδα....

Anestis Ketsetzidis είπε...

Τι άλλο έχουμε εκτός απο 3 παίχτες που θα φέρουν χρήμα,και τον καλύτερο προπονητή?Μας ρίχνουν το σαράκι του εμφυλίου και μένουμε μια ζωή πίσω.
Ψυχραιμία.

-billys- είπε...

Δεν έχεις και άδικο, όλοι έχουμε βαρεθεί με τους εμφύλιους, δεν αντέχονται άλλο. Αν ακόμα μια χρονιά πάμε έτσι θα το κόψω το ρημάδι δεν αντέχεται.

stelios kazantzidis είπε...

παιδιά ότι και να λέμε ήταν αποφασισμένο να βγει ο Βάζελος,σου λέει η SUPER LEAGUE που να τους στείλουμε αυτούς εδώ δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει.

-billys- είπε...

2 πέναλτι σε όλο το πρωτάθλημα ο βαζελος και 5 σε 6 ματς στα πλέι οφ. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα νομίζω.
Για τρίτους μας είχαν αλλά δεν τους πήγε ο ΠΑΟΚ καθόλου στο ντέρμπι μεταξύ μας. Που να το περιμένουν και αυτοί ότι με τέτοια διαιτησία και με 9 παίκτες δεν θα κατάφερνε να μας νικήσει.
Τους την σπάσαμε λίγο, και στεναχώρησαν και τον Γκάγκα.

top