Πως κατάντησες ρε ΠΑΟΚ!!

Υποκατάστημα του Κόκκαλη σε κάνανε!!

μαγαζάκι του γαύρου, που θα παίρνει ότι περισσεύει!!!!





Ραντεβού στο INTERCONTINENTAL
...

Ώρα 17:48. Μια μαύρη Mercedes SL-500 με αριθμό κυκλοφορίας 2304 βγαίνει από το γκαράζ του INTERCONTINENTAL. Πίσω της ακολουθούν 2 άλλες μαύρες Mercedes με φιμέ τζάμια.

Στην πρώτη είναι ο Γκαγκάτσης. Στην δεύτερη ο...

...Σωκράτης Κόκκαλης.

Τί έλεγαν σήμερα στο ραντεβού που είχαν στο INTERCONTINENTAL ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Κόκκαλης;; Τί ετοιμάζουν;; Ποιο κόλπο, μεταγραφικό η άλλο, σχεδιάστηκε σήμερα;;

Συγκεντρώνουμε πληροφορίες και θα επανέλθουμε...

πηγη:

3 σχόλια:

GarageFuzz21 είπε...

OΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ !

-billys- είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ!!!

--------------------------------------------------------------------------------

ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών κατά Γκαγκάτση

«Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση απέναντι σε ένα ζήτημα που απασχόλησε και απασχολεί το μεγαλύτερο κομμάτι του ΠΑΟΚτσήδικου λαού.
Από την 1/6/09 και επίσημα η ΠΑΕ απέκτησε νέο Εκτελεστικό διευθυντή.
Επειδή:
• Όλα τα προηγούμενα χρόνια ως σύλλογος υποφέραμε από την αντιμετώπιση μιας αρρωστημένης κατάστασης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που μας αφαιρούσε τη δυνατότητα να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο
• Με μόνο όπλο την ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή πολεμήσαμε ένα κατεστημένο που στέρησε και από την ομάδα μας αλλά και από όλο το ποδόσφαιρο την οποιαδήποτε έννοια υγιούς και δίκαιου ανταγωνισμού.
• Θεωρούμε πως όποιος ηγείται μιας αρχής η οποία διαμορφώνει αυτό το κατεστημένο ή και απλά επιτρέπει την ύπαρξή του είναι υπεύθυνος για αυτό.
• Ανακόλουθοι δεν υπήρξαμε ποτέ, ούτε πρόκειται να γίνουμε τώρα:
Ανακοινώνουμε πως είμαστε κάθετα αντίθετοι με την παρουσία του εν λόγω ατόμου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ακόμη δε περισσότερο σε επίσημη διοικητική θέση.
Η θωράκιση της ομάδας απέναντι σε όποιες προσπάθειες κακόβουλης αντιμετώπισής της θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την συμμαχία με ανθρώπους που τόσα χρόνια και από θέσεις μεγαλύτερης ισχύος είτε δεν απέτρεψαν τέτοια φαινόμενα, είτε λειτούργησαν βοηθητικά σε αυτά. Και δεν έκαναν κάτι επειδή είτε δεν μπορούσαν είτε δεν ήθελαν…
Και επειδή στη χώρα που ζούμε δυστυχώς πρέπει να τονίζουμε και τα αυτονόητα, ξεκαθαρίζουμε πως η παραπάνω αντίθεσή μας δεν αλλάζει στο ελάχιστο την δεδομένη στήριξή μας στην διοίκηση της ΠΑΕ η οποία θα μας βρει συμπαραστάτες στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.
Ως πρέσβεις της ΠΑΟΚτσήδικης ιδέας στην Αθήνα θα πάρουμε πάλι τη θέση μας στα πέταλα όποιου γηπέδου και αν αγωνίζεται η φανέλα με τον Δικεφάλο με διαρκείας και μετοχές θα είμαστε εκεί για την αναγέννηση του ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στην θέση που ιστορικά του ανήκει.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΗΝΩΝ».

--------------------------------------------------------------------------------

-billys- είπε...

Δεν τρώνε κουτόχορτο όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.
Το ποιο πιθανό είναι να τον έστειλε ο κρόκους εκεί
για ξεκάρφωμα, για να μην του την λένε ότι τον μάζεψε στον ολυμπιακό
αμέσως μόλις έφυγε από την ΕΠΟ.
Ο Κοκκαλης μια χαρά θα την κάνει την δουλεία του και από εκεί που είναι
ο Γκαγκάτσης. έτσι και αλλιώς πρώτα για τον γαύρο θα δουλεύει, και τα
περισσεύματα θα τα δίνει στον ΠΑΟΚ. Ο Κοκκαλης τον αγαπάει τον ΠΑΟΚ
όσο αυτός θα είναι δευτεροτρίτος και δεν τον ενοχλεί.

top