www.sport-fm.gr

Αφού πρώτα επικοινώνησε, μέσω του δικηγόρου του, με τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ, σειρά πήρε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε αυτοπροσώπως στον πρόεδρο της «Ένωσης» και κατέθεσε τις προτάσεις του, που αφορούν την είσοδό του στα κοινά της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «τίγρης» ζήτησε αρχικά από τον Ντέμη να ορίσουν συνάντηση μια από τις επόμενες μέρες. Η απάντηση του ισχυρού άντρα των «κιτρινόμαυρων» ήταν αρνητική, επικαλούμενος φόρτε εργασίας για τα επόμενα 2-3 24ωρα. Με τη σειρά του ο πρόεδρος πρότεινε να συζητήσουν από κοντά την επόμενη εβδομάδα, αλλά ένα ταξίδι του κ. Μελισσανίδη στο εξωτερικό δεν το επέτρεψε.

Τελικά, αμφότεροι προτίμησαν να… τα πουν σήμερα, έστω, από το τηλέφωνο. Ο «τίγρης» κατέθεσε κατευθείαν την πρότασή του, στην οποία η ομάδα επιχειρηματιών του θα καταβάλει 70 εκατ. ευρώ, άλλα τόσα οι μέτοχοι της ΑΕΚ και να αφήσει το μάνατζμεντ στα τωρινά χέρια. Ο Νικολαΐδης, ωστόσο, ζήτησε την τελική πρόταση του Μελισσανίδη γραπτώς, προκειμένου να την μεταφέρει στους υπόλοιπους μετόχους.


----------------------------------------------------------------------------------------
www.sportdog.gr

Την πρώτη του επαφή με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «τίγρης» αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να πάρει τηλέφωνο τον πρόεδρο της Ένωσης για να διερευνήσει τις προθέσεις του τελευταίου σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης μετοχών ή ακόμα και του μάνατζμεντ.


Μάλιστα, ζήτησε να γίνει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ο Νικολαΐδης δεν μπορούσε λόγω υποχρεώσεων και αντιπρότεινε ραντεβού την άλλη βδομάδα. Όμως, ο Μελισσανίδης θα ταξιδέψει την ερχόμενη Τετάρτη για το εξωτερικό και αρνήθηκε με τη σειρά του. Οπότε, τα είπανε τηλεφωνικά.


Τι πρότεινε


Οι πληροφορίες που διαρρέονται για το τι ειπώθηκε είναι συγκεχυμένες. Από την πλευρά της Ένωσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «τίγρης» πρότεινε στον Ντέμη να βάλει αυτός και η ομάδα του 70 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ, αλλά το ίδιο ποσό να μπει και από τους νυν μετόχους, με το μάνατζμεντ να παραμένει σε αυτούς. Από την πλευρά του Μελισσανίδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας πρότεινε να μετέχει αυτός και η ομάδα σε αύξηση του Μ.Κ. κατά 70 εκ. ευρώ, αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ.

Φυσικά, απάντηση δεν πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να του επισημαίνει ότι θα ήταν καλύτερο να καταθέσει γραπτώς την πρότασή του, ώστε να μπορεί να ενημερώσει ο ίδιος τους υπόλοιπους μετόχους για την ακριβή πρόταση που κάνει για την ΠΑΕ ΑΕΚ ο «τίγρης» και η ομάδα του.
top