ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ


Δεν πειράζει παιδιά σημασία έχει ότι τα δώσατε όλα ότι είχατε και δεν είχατε αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήτα, και μεγάλη ομάδα είναι αυτή που ξέρει και να χάνει.
Βέβαια οι δημοσιογράφοι (κοράκια) βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν το κόμπλεξ τους πάνω στα παιδιά και στον προπονητή, αλλά δεν πειράζει όπως κάνουν πάντα έτσι και τώρα μετά από μια δυο νίκες θα κάνουν τις γνωστές κολοτουμπες. Το μόνο που κατάφεραν είναι να μας κάνουν να κλείσουμε τις τηλεοράσεις για να μην τους ακούμε, ειδικά αυτόν τον μαλάκα που τον πληρώνουμε εμείς εκεί στην ΝΕΤ έβγαλε όλο το μίσος που έχει από την αρχή που ήρθε ο Ρεχακελ για αυτόν. Όσο κατάφερα να ακούσω (γιατί τελικά μου έσπασε τα νεύρα και την έκλεισα) ήταν τρομερό το μίσος που έχει για αυτόν τον άνθρωπο (λες και του έχει πηδήσει την γυναίκα) που πίεζε όλους όσους έβγαιναν να που ότι ο ρεχακελ έφταιγε για όλα.Κρίμα που είναι και στην κρατική τηλεόραση ο παπάρας.
Είναι άλλο πράγμα να λέμε εμείς μεταξύ μας κάποια πράγματα στην καφετέρια και άλλο να βγαίνει κάποιος μαλάκας στην τηλεόραση και να παρασέρνει τον κόσμο,και να μην σέβεται ότι αυτά τα παιδιά και αυτός ο προπονητής μας έδωσαν τόσο μεγάλη χαρά οσο δεν μας έχει δώσει τίποτα άλλο τα τελευταία χρόνια. Εγώ νομίζω ότι τελικά καλός έπραξε και κατέβασε την εθνική έτσι όπως την κατέβασε γιατί οι Σουηδοί έπαιζαν με σέντρες και χρειαζόμασταν τρεις κεντρικούς αμυντικούς ενώ με τους Ρώσους έπρεπε να τους πρεσάρουμε στο κέντρο γιατί έπαιζαν με την μπάλα κάτω.
Δυστυχώς οι παίχτες μας δεν είναι σε τόσο καλή φόρμα Όσο ήταν το 2004 και πολύ περισσότερο κουρασμένοι ειδικά κάποιοι παίχτες κλειδιά στην ομάδα που παίζουν στα χαφ.
Βέβαια εμείς προπονητές δεν είμαστε και λέμε την γνώμη μόνο για να έχουμε κάτι να λέμε μεταξύ μας να περνάει η ώρα και πάντα μετά το παιχνίδι, ενώ το δύσκολο είναι να τα λες πριν το ματς.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛI ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
top