ΣΚΟΚΟ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ

Μετά τους Ρίκκα, Μαϊστόροβιτς, Σάχα και Μπερνς, η «Ένωση» προχώρησε στην απόκτηση του Νάτσο Σκόκο.
Τελείωσε θετικά για την ΑΕΚ το σίριαλ της απόκτησης του Νάτσο Σκόκο. Αργά χθες το βράδυ έπεσαν οι υπογραφές με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Η Πούμας θα βάλει στα ταμεία της από αυτή τη μετακίνηση 1,3 εκατ. ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο η «Ένωση» απέκτησε ένα παίκτη πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά για τη νέα χρονιά, αφού μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Σκόκο είναι η πέμπτη μεταγραφή και προηγήθηκαν αυτές των Ρίκκα, Μαϊστόροβιτς, Σάχα και Μπερνς. Η Πούμας ανακοίνωσε ήδη τη μεταγραφή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη, αφού είχε τονίσει ότι θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Ο Αργεντινός μιλώντας στην «SportDay» τόνισε: «Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ αποτελεί πρόοδο και ένα σημαντικό βήμα για εμένα. Όνειρο μου είναι να παίξω στην Ευρώπη και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Τα έχουν βρει η ΑΕΚ με την Πούμας και απομένει να έρθω στην Αθήνα για να υπογράψω. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω προετοιμασία με την ΑΕΚ και φυσικά τους αγώνες. Θα κάνω το παν για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εκπληρώθηκε ένα όνειρο που είχα από μικρός. Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Και στο Μεξικό προσαρμόστηκα γρήγορα».

Ο Νάτσο Σκόκο ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο Μεξικό με την Πούμας. Την περασμένη περίοδο πέτυχε 12 γκολ σε 34 ματς (28 ως βασικός).

Ημερομηνία Γέννησης: 29.5.1985
Ύψος: 1,75 μ.
Βάρος: 70 κ.

Συμμετοχές-Γκολ

2003-04 Νιούελς Ολντ Μπόις 5, 0
2004-05 Νιούελς Ολντ Μπόις 34, 3
2005-06 Νιούελς Ολντ Μπόις 36, 13
2006-07 Πούμας 32, 11
2007-08 Πούμας 34, 12
top