Βγαίνουν κάποιοι στα ραδιόφωνα από το πρωί με την ανοχή κάποιων δημοσιογράφων που ξέρουν καλά τη δουλειά τους (να δημιουργούν σύγχυση στους οπαδούς της ΑΕΚ) και λένε ότι ο Ντούσαν δεν είναι ΑΕΚτζής.

Αυτά που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος για την ΑΕΚ είναι πολύ περισσότερα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ας καταλάβουν κάποιοι ότι ο Ντούσαν "τιμωρήθηκε" τη δεύτερη φορά που ήρθε στην ΑΕΚ και αντιμετώπισε όλα τα δεινά και αποχώρησε και κακήν κακώς..!

Τώρα πια, ύστερα από 15 χρόνια, οποιαδήποτε εχθρική αντιμετώπιση στο πρόσωπο του, είναι καθαρά κατευθυνόμενη και αποτελεί εχθρική κίνηση εναντίον της ίδιας της ΑΕΚ και του καλού της.

Θυμάμαι τον Ντούσαν στον Ολυμπιακό ακόμα και να γυρίζει στο σπίτι του, να με φωνάζει για να τα πούμε (είμαστε γείτονες) και να τον βλέπω να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι του με τη φόρμα της ΑΕΚ, όλα μέσα στο σπίτι του μια ζωή ήταν ΑΕΚ, παντού φωτογραφίες με ΑΕΚ και πάντα μια λύπη να βγαίνει από μέσα του για την κατάντια της αγαπημένης του ομάδας.

Και σε αυτούς που λένε γιατί έφυγε από την ΑΕΚ και γιατί πανηγύρισε τα γκολ εναντίον της, ας ψαχτούν λίγο στον καθρέφτη, μόνοι τους, εκείνοι στη θέση του θα έκαναν διαφορετικά πράγματα;

Σταματήστε να βλέπετε τη μισή αλήθεια όλοι σας. Αυτή η ορίτζιναλ έχει κάνει ένα μεγάλο σφάλμα, ασχολείται με όλα υπό την ευγενική ανοχή όλων.

Η θέση της είναι να ακολουθεί την ομάδα μας, όπου μπορεί και να την εμψυχώνει, έτσι κάνουν οι οπαδοί σε όλες τις ομάδες και έτσι πρέπει.

Αυτοί δυστυχώς έχουν πάρει τα πράγματα κάπως αλλιώς και νομίζουν ότι πρέπει να έχουν λόγο για όλα και για όλους.

Επειδή γνωρίζω αρκετούς "σαπόρτερς" θα ήθελα να πω στους οργανωμένους, ότι όσα δίνει σε λεφτά ένας σαπόρτερ στην ΑΕΚ δεν έχει δώσει όλο το πέταλο μαζί. Ας μην μας πρήζουν όλη την ώρα με τη συμβολή τους στην ΑΕΚ. Έχουν κάνει πολλά καλά αλλά κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και τα καλά τους αν συνεχίσουν έτσι.

ΕΔΩ
top