Στις 9:00 το βράδυ τέλειωσε η σύσκεψη που είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε εστιατόριο που διατηρεί στη Νέα Ερυθραία, με τους Δημήτρη Μπουρουτζίκα, Στέλιο Μανωλά, Χριστόφορο Κόλα, Αντώνη Κέζο και τον Λάκη Νικολάου, ο οποίος προστέθηκε στην παρέα λίγο αργότερα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά την έξοδό του από το εστιατόριο τόνισε: "Λυπάμαι που περιμένετε τόση ώρα και δεν μπορώ να σας πω κάτι. Δεν έχω να κάνω κάποια δήλωση τώρα από τη στιγμή που δεν έχουν τελειώσει όλα (σ.σ. τις υπογραφές). Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά περιμένετε λίγο ακόμα. Αύριο (Πέμπτη) θα είναι όλα εντάξει. Θα τα πούμε όλα αύριο".

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις του κόσμου απάντησε: "Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα", ενώ στην ερώτηση αν είναι έτοιμος για την επιστροφή είπε: "Μη με ρωτάτε...".

Μισή ώρα νωρίτερα είχε αποχωρήσει από το εστιατόριο ο Στέλιος Μανωλάς ο οποίος υποστήριξε: "Την Πέμπτη αναμένεται να τελειώσει το θέμα Μπάγεβιτς. Έγινε μια συνάντηση σε θετικό κλίμα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για τις εγγυήσεις που με ρωτάτε", απάντησε σε ερώτηση σχετική με τις ασφαλιστικές δικλείδες που έχει ζητήσει και λάβει ο Μπάγεβιτς.

top