Γκάλοπ......

Την ώρα που η ΟRIGINAL με τα μηνύματα της και τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της τάσσεται κατά της επιστροφής του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο φίλαθλος κόσμος στην πλειοψηφία του είναι υπέρ του Σερβοέλληνα τεχνικού όπως εκφράστηκε με την ψηφοφορία του gazzetta.gr. Με άκρως αντιπροσωπευτικό δείγμα 2457 (!) ψηφοφόρων σε λιγότερο από ένα 24ωρο, το 69,9% (!!!) που μεταφράζεται σε 1719 ψήφους... χαιρετίζει την επικείμενη πρόσληψη του Ντούσκο!

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίχθηκε το γκάλοπ του gazzetta.gr, το οποίο ζήτησε από τους αναγνώστες του να πάρουν θέση στο θέμα που απασχολεί περισσότερο αυτές τις μέρες, την κοινή -αθλητική- γνώμη. Την πιθανή επιστροφή του Ντούσκο στην ΑΕΚ.

Η πλειοψηφία όσων ψήφισαν, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι οπαδοί της ΑΕΚ, στήριξαν αυτή την κίνηση, καθώς από τους 2457 ψηφοφόρους, οι 1719, σε ποσοστό 69,9% των ψήφων. Το υπόλοιπο 30,1%, που μεταφράζεται σε 738 ψήφους, θεωρεί λάθος την κίνηση της πιθανής επιστροφής.

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι η θετική ύψος είχε πάρει από νωρίς το προβάδισμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Ωστόσο τα νούμερα δεν είχαν τόσο μεγάλη διαφορά. Η απόσταση μεγάλωσε θεαματικά, από την στιγμή που ο Δημήτρης Χατζηχρήστος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, προσπαθώντας να ηρεμήσει λίγο το κλίμα. Και μάλλον τα κατάφερε...

Αριθμός ψηφοφόρων : 2455

Πρώτη ψήφος : 18.11.08

Τελευταία ψήφος : 19.11.08


ΝΑΙ
1719 69,9%

ΟΧΙ
738 30,1%

gazzetta


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ….ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ….ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ….ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΠΑΙΧΤΕΣ…ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΕΔΡΑ….ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ….ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…ΝΑ ΠΑΤΕ


top