Εγώ θέλω να πάω λίγο κόντρα στο ρεύμα και να πω ότι η ομάδα εκτός από 2 μπακ δεν νομίζω ότι θέλει κάτι άλλο για να παίξει μπάλα.
Εγώ βλέπω ότι το ράστερ από την μέση και μπροστά είναι μια χαρά όπως και το κέντρο της άμυνας, εκεί που φαίνεται να είναι άλυτο το
πρόβλημα είναι στα μπακ.
Μια καλή λύση στα δεξιά είναι ο Ενσαλιβα που είναι ένα δυνατό παιδί αμυντικά και από ότι φάνηκε αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα του και στην επίθεση.
Απο τα αριστερά καλό θα ήταν να δοκιμάζαμε λίγο και τον Λαγό, τουλάχιστον επιθετικά κάτι έχει να προσφέρει αυτό το παιδί, όσο για την άμυνα χειρότερος
από τον Χουαφραν αποκλείεται να είναι.
Και να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Γεωργεας για κάθε ενδεχόμενο αν κάτι δεν πάει καλά με κάποιον από τους δυο.
Επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι η αντιδράσεις για τον ερχομό του Ντουσαν είναι πολύ μικρές πλέον και αυτό είναι πολύ καλό για να φανεί όσο το
δυνατόν ποιο γρήγορα η δουλειά του.
Δεν θέλω τώρα να αρχίσω τα μπράβο για την οριτζιναλ που στην Κρήτη άφησε την ομάδα και τον προπονητή να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να τους βρίζουν.
Ας μην αρχίσουμε να λέμε μπράβο επειδή έκαναν το αυτονόητο.
Πολυ σύντομα ο Ντουσαν θα φτιάξει την ομάδα ώστε να παίζει ένα υποφερτό ποδόσφαιρο, όσο τώρα για την φετινή χρονιά νομίζω ότι την δεύτερη θέση είμαστε σε θέση να την διεκδικήσουμε και να την πάρουμε.

1 σχόλια:

stelios kazantzidis είπε...

Η γνώμη μου είναι ότι θέλει και κάποιο μέσο έξτρα για να ξεκουράζετε ο Πελετιέρι,γιατί ο Μπασινάς δε πάει φέτος κι ο Καφές είναι καλός αλλά δεν έχει το κάτι παραπάνω που θα κάνει τη διαφορά, είναι για να συμπληρώνει μια καλή ενδεκάδα.Επίσης σε ένα αριστερό χάφ δεν θα έλεγα όχι αλλά να βάζει φωτιές όχι απλά ένα μέτριο παίχτη.Πάντως το ποιο βασικό είναι άλλο ,ότι θέλουμε έτοιμους παίχτες ενδεκάδας και που να τους βρεις τέτοιο καιρό και αν τους βρεις θα θες λεφτά,και ποιος θα βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη ?

top