Υπόγεια Ρεύματα στην ΑΕΚ

Ως τώρα η ΑΕΚ δεν φόβισε σχεδόν ποτέ τους άσπονδους φίλους της. Η ΑΕΚ από το τελευταίο της πρωτάθλημα μέχρι και σήμερα πέρασε πάρα πολλές φουρτούνες που πραγματικά θα μπορούσαν άνετα να γίνουν βιβλίο, θα πουλούσε σίγουρα πάρα πολύ.

Η φετινή αγωνιστική ανεπάρκεια της ομάδας έχει φέρει τους μετόχους ένα βήμα πριν από τη συμφωνία της ομάδας με τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία της.

Ο πολυσυζητημένος κ. Μπάγιεβιτς που από σύνθημα λατρείας έφτασε να γίνει σύνθημα απέχθειας στα στόματα ορισμένων φίλων της ΑΕΚ. Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που συγκεκριμένη μερίδα οπαδών της ΑΕΚ "ανεβοκατεβάζει" τη ψυχολογία αυτών που την ακολουθούν.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς είναι μέρος της Ιστορίας της ΑΕΚ και σίγουρα θα είναι και μέρος του μέλλοντος της.

Στην ΑΕΚ όλοι είμαστε περαστικοί, άλλοι με περισσότερο διάρκεια και άλλοι με λιγότερο. Άλλοι ως επαγγελματίες και άλλοι ως ερασιτέχνες και φουλ ερωτευμένοι με την πάρτη της.

Το μόνο που μένει ίδιο και αναλλοίωτο στο χρόνο είναι ο μαύρος βυζαντινός δικέφαλος αετός σε κίτρινο φόντο. Όλα τα άλλα αλλάζουν. ΑΕΚτζήδες καινούργιοι γεννιούνται και ΑΕΚτζήδες παλιοί πεθαίνουν. Προπονητικά καινούργια γίνονται, γήπεδα, κασκόλ καινούργια, καινούργιες φανέλες, καινούργιοι χορηγοί, καινούργια συνθήματα..

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάποιοι παρακαλάνε να μην έρθει ο Μπάγιεβιτς στην ΑΕΚ, ξέρουν ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να έρθει το τέλος των ομάδων τους. Θα σταματήσει και η μιζέρια που κρατάει 14 χρόνια στις τάξεις της ομάδας και όλα αυτά θα δημιουργήσουν νέους και μεγάλους πονοκεφάλους για τις ομάδες τους. Σε αυτή τη μάχη ποντάρουν ότι δεν είναι μόνοι τους, ξέρουν ότι μέσα στην ΑΕΚ υπάρχουν αντίθετες φωνές σε αυτή την κίνηση και αυτό τους καθησυχάζει αρκετά.

Ο Μπάγιεβιτς έκανε ένα λάθος στην ΑΕΚ, δεν τους έπεισε ότι είναι επαγγελματίας και πληρώνεται για τη δουλειά του. Οι κάποιοι οπαδοί που τον βρίζουν ήταν τόσο μπερδεμένοι που νόμιζαν ότι ο Μπάγιεβιτς εργάζεται στην ΑΕΚ ως φίλαθλος και αυτό ήταν μεγάλο λάθος και γι' αυτό δημιουργήθηκαν αυτές οι κακές εντυπώσεις.

Παρατηρώ από το πρωί τα ραδιόφωνα και το διαδίκτυο και έχω να πω ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για να αποτύχει η ΑΕΚ. Είμαι βαθύτατα λυπημένος και θα είμαι και περισσότερο αν δεν καρποφορήσει αυτή η προσπάθεια με τον Μπάγιεβιτς.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι καταδικασμένοι να κάνουν το αιώνιο λάθος να υπομένουν στις ορέξεις μιας μικρής μερίδας οπαδών που δεν έχουν καμία επαφή με το παρελθόν της ΑΕΚ, πρόκειται για 16 και 18 χρονών παιδιά που δεν γνωρίζουν σχεδόν τίποτα από την ιστορία της ΑΕΚ, τρώνε μασημένη τροφή από τους ταγούς τους και αντιπροσωπεύουν μια αρρωστημένη κατάσταση, χωρίς κίνητρο αλλά με ευεργετικά αποτελέσματα για τους αντιπάλους μας.
top