Η ώρα του Μελισσανίδη

Μετά και την πληροφορία που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης(14/01), ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται μαζί με τη δική του ομάδα (Ρέστης, Γεωργιόπουλος, Λαυρεντιάδης) να αγοράσει από τώρα το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ.

Η ανησυχία του κόσμου με τα διοικητικά της ΑΕΚ για ακόμα μια φορά "χτυπάει" κόκκινο, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις ίσως επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη. Και ενώ όλα έδειχναν πως τα πράγματα θα πάνε προς Μάιο, για οποιαδήποτε διοικητική εξέλιξη, έντονη φημολογία κυκλοφόρησε χτες το βράδυ στα δημοσιογραφικά γραφεία πως ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ετοιμάζεται μαζί με τη δική του ομάδα να αναλάβει από τώρα τα ηνία του συλλόγου.

Η πληροφορία αυτή (έγραψε χθες το βράδυ το SPORT24) δημιούργησε έναν πανικό στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ και φυσικά υπάρχει σήμερα(15/01) σε όλες τις εφημερίδες. Κάποιες από αυτές όμως έχουν επιλέξει το θέμα να μπει πρωτοσέλιδο, κάτι που δείχνει την... εγκυρότητα του θέματος!

"ΜΠΑΙΝΩ στην ΑΕΚ"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η ΩΡΑ των σπορ", η αγορά της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι πλέον γεγονός και αυτό που απομένει είναι να ετοιμαστούν τα 15.000.000 ευρώ για να αγοραστεί το 90% της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η κίνηση αυτή θα γίνει τώρα και όχι τελικά τον Μάιο και σε λίγες μέρες θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο "τίγρης" έκανε και κάποιες δηλώσεις (δημοσίευσε η εφημερίδα) και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στα λεγόμενα του και τις πράξεις του.

Ερώτηση: "Πρόεδρε, μπαίνετε στην ΑΕΚ;"

Απάντηση: "...και ναι και όχι. Είμαι μέσα. Δίνουν το 90% με τα 15.000.000 ευρώ; Αν ναι; τότε ΜΠΑΙΝΩ!"

Η παραπάνω δήλωση, δείχνει τη "νέα εποχή" που ξημερώνει για την "Ένωση" με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ίσως και μέχρι το τέλος της διορίας που έβαλε η ΠΑΕ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος(23/01), να είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εφημερίδα αποκαλύπτει και επικοινωνία του Μελισσανίδη στον Κιντή τον οποίο και ρώτησε αν ισχύει αυτά που διάβασε στις εφημερίδες σχετικά με την απόκτηση του 90% με 15 εκ. ευρώ, με την απάντηση του νυν προέδρου της "Ένωσης" να είναι καταφατική.

Ανοίγει τα χαρτιά του...

Επίσης η φημολογία-πληροφορία που κυκλοφορεί είναι πως την επόμενη εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, θα μιλήσει στον κόσμο της ομάδας, σε κάποια συνέντευξη Τύπου (φήμες για συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι) προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο αλλά ίσως και να απαντήσει σε κάποιους μετόχους που έχουν δημιουργήσει άσχημο κλίμα στα μάτια του κόσμου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα μπει στην Α.Ε.Κ τον μαη ο κυριος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ?ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.

-billys- είπε...

Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος φίλε μου ούτε κολλητός του Μελισσανιδη για να ξέρω τι θα κάνει.
Από αυτά που διαβάζω και βλέπω τον τελευταίο καιρό το θεωρό αρκετά δύσκολο να μπει, αλλά όχι και απίθανο.Μετά το τέλος των πλέι οφ ελπίζω και οι μέτοχοι να ξεκαθαρίσουν την θέση τους, και να γίνουν ποιο εύκολα τα πράγματα.

top