Στράτος Γιδόπουλος

-Ένα σχόλιο για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό...

«Πιστεύω πως για 60 λεπτά σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ημασταν ισάξιοι του Παναθηναϊκού και όποιος παρακολουθούσε το παιχνίδι δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ποια ομάδα είναι καλύτερη. Μετά το 60’ άρχισαν τα προβλήματα και δεν δείξαμε τις απαιτούμενες δυνάμεις. Ο Ντούσαν τώρα περνάει τις δικές του ιδέες, έχει άλλη τακτική και νοοτροπία και θα φανούν σιγά-σιγά τα αποτελέσματά του. Το σίγουρο είναι πως από την ομάδα λείπει η ψυχολογία. Για μένα αυτό είναι το 65% σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα».

-Επαψε να κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα;

«Οταν βγαίνεις και λες το πρωτάθλημα είναι εφήμερη χαρά και μετά πως αν θέλει κάποιος πρωταθλήματα πρέπει να γίνει Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, τότε σταματάς να έχεις δικούς σου στόχους. Η ΑΕΚ έγινε μία μικρομεσαία επιχείρηση και την χρησιμοποιούν κάποιοι για ιδίους σκοπούς».

-Στη διοίκηση μαζεύονται πολλές παραιτήσεις…

«Γνώμη μου είναι πως πρέπει να βγει μπροστάρης ο Νοτιάς, αφού αυτός βάζει τα περισσότερα χρήματα, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να βάλει έναν πρόεδρο που να είναι γνώστης του αντικειμένου. Τώρα διαβάζω πως θα παραιτηθεί και ο Κιντής. Τι είναι η ΑΕΚ; Ερχόμαστε για 15 μέρες και φεύγουμε; Ζητήσανε από τον Μπάγεβιτς και τον Μανωλά να φτιάξουν λίστα με παίκτες και ο ένας την δίνει στον άλλο. Ο πρόεδρος στον μεγαλομέτοχο, μετά στους υπόλοιπους μετόχους, ο καθένας θα πει τη γνώμη του και μέχρι να βγει απόφαση θα τελειώσει το πρωτάθλημα!»

-Πιστεύετε πως δεν μπορούν να διοικήσουν;

«Δεν αμφισβητώ τις ικανότητες των κυρίων που διοικούν. Μπορεί να είναι καλοί στα οικονομικά ή ο καθένας στον τομέας του, όμως το ποδόσφαιρο είναι άλλος κόσμος. Αν δείτε την πορεία του Μπάγεβιτς, πάντα ήθελε να ξέρει ποιος είναι το αφεντικό, να μιλά μαζί του και να γνωρίζει σε ποιον να απευθυνθεί. Τώρα γίνεται χαμός».

-Μέχρι και για πώληση της ομάδας γράφτηκε….

«Το άκουσα. Λένε ότι πουλάνε 1 ευρώ την ΑΕΚ και χρωστάει 30 εκατ. ευρώ. Τι τρικ καινούργιο είναι αυτό; Τι απίστευτα πράγματα ακούμε; Γέμισαν με μεγαλόπνοα σχέδια από την εποχή Νικολαΐδη και τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν. Κατάντησαν την ομάδα μίνι μάρκετ. Ερχεται ο ένας, φεύγει ο άλλος και το αντίθετο».

-Μόνη λύση είναι ο Μελισσανίδης;

«Ο Μελισσανίδης σίγουρα είναι μία λύση, όμως κάθε φορά που γίνεται κάτι ακούγεται το όνομά του. Θα είναι καλό να πει ‘μπαίνω και κάντε όλοι στην άκρη’ ή ‘δεν ασχολούμαι, μην με ζαλίζεται’ και να τελειώσει το θέμα είτε αρνητικά είτε θετικά».

top