Η σημερινή ημέρα είναι καταπληκτική!!!!
Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις σε όλο το ιντερνετ, τις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα, όλα αυτά τα κοράκια τους πληρωμένους κονδυλοφόρους να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο αδικημένος τις υπόθεσης είναι ο GAY.
Είναι ασύλληπτο τι μπορούν να κάνουν μερική που νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι.Οπως αυτος ο καραγκιοζης ΕΔΩ
Αν μπορείς να κρατήσεις την οργή σου και το πάρεις χαλαρά χαίρεσαι να τους ακούς.
Δεν τους νοιάζει τίποτα παρά μόνο να εκπληρώσουν την αποστολή τους, να μας πείσουν δηλαδή ότι ο GAY δεν το ήθελε αυτό το παιχνίδι και ότι εκεί που είναι έφτασε με την άξια του και η παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου πάει να του ξεφτιλίσει το πρωτάθλημα.
Τώρα ποιο πρωτάθλημα από τα 12 να του ξεφτιλίσει δεν μας το λένε, γιατί και τα 12 σάπια είναι κανένα δεν το πήρε με την άξια και αυτό θα φανεί του χρόνου όταν θα κάνει πρόεδρο τον άνθρωπο που του τα έδωσε.
Το έχω ξανά γράψει αλλά θα τα ξανά γράψω πάλι για αυτούς που δεν λένε να το καταλάβουν.
12 χρόνια βγαίνει στο CL με τα κλεμμένα πρωταθλήματα, και παίρνει τα χρήματα του CL (τα κλεμμένα χρήματα) και κάνει τις επενδύσεις του.
12 χρόνια παίρνει κλεμμένα πρωταθλήματα και κρατάει την ομάδα χωρίς γκρίνια και χωρίς να φαίνονται τα μεγάλα ρεζιλίκια τις Ευρώπης κάτι που η άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν γιατί τα πληρωμένα δημοσιογραφακια βγαίνουν και λένε συνέχεια για την καρδιά του πρωταθλητή και όλες αυτές τις αηδίες.
Προσπαθούν συνέχεια να δημιουργήσουν φαγωμάρα στους άλλους διεκδικητές και παίζει μπάλα μόνος του.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι όπως πέταξε έξω από τον φάκελο των ολυμπιακών έργων το γήπεδο τις νέας Φιλαδέλφειας και έβαλε το Καραϊσκάκη που στη ουσία δεν του άνηκε και πέταξε στον δρόμο αυτόν που το είχε έτσι και στο γήπεδο του παναθηναϊκού αυτός κρύβεται από πίσω και δικός του δάκτυλος είναι που σταμάτησε το γήπεδο.
Και το σκεπτικό του είναι πολύ απλό αν τις έχω χωρίς γήπεδο αυτές τις 2 ομάδες που θα βρουν έσοδα να επενδύσουν στις ομάδες τους!!!
Επίσης αυτό που κάνει με τις διαιτησίες φέτος ξέρει γιατί το κάνει και είναι πάλι πολύ απλό, με αυτά που βλέπουν ποιος σοβαρός άνθρωπος θα έρθει να επενδύσει στην ΑΕΚ όταν θα ξέρει ότι όσα και να βάλει δεν πρόκειται να πάρει ποτέ του πρωτάθλημα;
Επίσης είναι και μια καλή ευκαιρία να δείξει και στους μέτοχους του παναθηναϊκού ποιος είναι το αφεντικό και πως όσα και να βάλουν πρωτάθλημα δεν πρόκειται να δουν.
Για αυτό λοιπόν ας σταματήσουν τα παπαγαλάκια του κοκκαλη να προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν τις χρειάζεται αυτές τις διαιτησίες, απεναντίας φέτος τις χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά!!!!
top