ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ


ΟΠΩΣ ΣΦΑΧΤΗΚΕ Η ΞΑΝΘΗ...ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΟΠΩΣ ΣΦΑΧΤΗΚΕ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ...ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΟΠΩΣ ΣΦΑΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΟΠΩΣ ΣΦΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...
ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...

ΕΤΣΙ ΣΦΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟΨΕ....


ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

"Στο 69΄ απέβαλε με υπερβολική δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βιτόλο (ενώ νωρίτερα είχε «χαριστεί» στον Άντζα"
"Ακόμα κι αν χρειάστηκε δύο αμφισβητούμενα γκολ (το πρώτο οριακό, το δεύτερο οφσάιντ), ακόμα και αν δεν έκανε καλή εμφάνιση, ακόμα και αν «ίδρωσε» κόντρα στον δυνατό Άρη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το αήττητο ρεκόρ του στο Καραϊσκάκη..."
Και στο 73΄ έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε σπρώξιμο(;) του Ρεγκέιρο στον Ντουντού.




Ο Γκαλέτι συνέχισε την... αρνητική παράδοση και έχασε την εσχάτη των ποινών, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Αργεντίνος πετυχαίνει γκολ, αλλά από θέση οφσάιντ!



....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ"ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΦΥΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ!

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΤΕ ΡΕ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΑΣ;

ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ομαδούλα ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΑΤΕ Η ΝΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ..ΓΑΥΡΟΥΣ...

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 15 ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΣΠΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΙ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!ΣΤΗΝ..ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Ρ Ο Μ Π Ε Σ....

Υ.Γ.:ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ!ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ!

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ
top