Ολυμπιακός-Άρης


"Την 12η νίκη τους, σε ισάριθμα παιχνίδια στο γήπεδο Καραισκάκη, πέτυχαν οι τρείς διαιτητές του σημερινού αγώνα Ολυμπιακός-Άρης. Σε ένα δύσκολο απόγευμα, το διαιτητικό τρίο αναγκάστηκε να πιάσει μεγάλα στάνταρ απόδοσης, καθώς ο αντίπαλος εμφανίστηκε σκληροτράχηλος. Κανένας εκ των τριών πρωταγωνιστών, δεν υστέρησε, αφού όλοι έδειξαν τεράστιο ζήλο, με αποτέλεσμα να... καθιστάται εξαιρετικά δύσκολο να διαλέξει κανείς τον MVP. Ο επόπτης Σταμάτογλου, πέτυχε το πρώτο γκολ από καθαρή θέση οφσαιτ, ο επόπτης Γενναίος πέτυχε το δεύτερο γκολ από καθαρή οφσαιτ και ο διαιτητής Χαραλαμπίδης άφησε στο παιχνίδι τον Άντζα, έχοντας αποβάλλει λίγα λεπτά πριν τον Βιτόλο, για ολόιδιο φαουλ.

Για λόγους χαλαρότητας, μετά το 2-0, κανένας εκ των τριών δεν ανακάλυψε κάποιον λόγο για να ακυρωθεί το αυτογκόλ που πέτυχε ο Άρης λίγο πριν το τέλος, με αποτέλεσμα στα τελευταία δευτερόλεπτα να υπάρξει αναίτιο άγχος στους θεατές του αγώνα. Η συγκεκριμένη απερισκεψία πιθανόν να στοιχίσει στους 'άρχοντες' - κυριολεκτικά και μεταφορικά - του αγώνα, την παρουσία σε κάποιο επόμενο εντός έδρας πάρτυ, στο γήπεδο Καραισκάκη.

Όπως τονίσαμε και στην αρχή για λόγους εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης, αυτή ήταν η 12η συνεχόμενη νίκη της Ελληνικής διαιτησίας, που για πρακτικούς και ανθρωπιστικούς λόγους - είναι αδύνατον να θυμάται κανείς τα ονόματα τριών διαιτητών επί τόσα παιχνίδια - χρεώνεται και αυτή στην ομάδα του Ολυμπιακού. (Ως γνωστόν άλλωστε, μια διαιτητική σφαγή είναι 'τραγωδία'. Πολλές διαιτητικές σφαγές, είναι ..στατιστική.) Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, προσμετράμε στον Τζόρτζεβιτς το πρώτο γκολ του αγώνα που σημείωσε ο επόπτης Σταμάτογλου, γκολ το οποίο είναι το δεύτερο συνεχόμενο του απέναντι στον Άρη, καθώς πέρσι του είχε προσμετρηθεί και το γκολ του ..Μαζαράκου"....ΣΥΝΕΧΕΙΑ
top