Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό προβλημάτισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και συνεπώς τους οπαδούς της. Αποτέλεσμα που ανάγκασε μια μερίδα φίλων της ομάδας να επισκεφτεί τη σημερινή (1/5) προπόνηση στους Θρακομακεδόνες και να ζητήσει εξηγήσεις για την ήττα, αλλά και επιβεβαιώσεις για το τι μέλει γενέσθαι… Οι αστυνομικές δυνάμεις αντιλήφθηκαν την πορεία των λιγοστών οπαδών και παρακολουθούσαν διακριτικά για τυχόν επεισόδια. Προς ευχαρίστηση τους όλα κύλησαν ομαλά και δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Η διάθεση των φίλων της «Ένωσης» ήταν κάτι παραπάνω από ήρεμη. Αρχικά, μίλησαν με τον Νίκο Κωστένογλου και ζήτησαν να μάθουν τα αίτια της χθεσινής (30/4) συντριβής από τους «πράσινους» (4-1). Ο υπηρεσιακός τεχνικός, προσπάθησε να τους καθησυχάσει και να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους. Στη συνέχεια και ενώ κανείς από τους παίκτες δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του κόσμου (έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο), επιχείρησαν να κουβεντιάσουν και με τους αρχηγούς. Πράγματι, οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας παρουσιάστηκαν ενώπιον τους και μίλησαν για την… στροφή 360ο της αγωνιστικής εικόνας της ΑΕΚ. Όπως και πριν, η κουβέντα δεν ξέφυγε από τα όρια και οι δύο αρχηγοί υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο.

Έξαλλος ο Νικολαΐδης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει τονίσει κατ’επανάληψη στους παίκτες της ΑΕΚ από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της ομάδας πως αν διακρίνει πως προσπαθούν και τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα, ακόμη και αν το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό, δεν έχει παράπονο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν διέκρινε αυτό το στοιχείο στη χθεσινή αναμέτρηση και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου από το γήπεδο.

Η επόμενη μέρα

Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσαν οι Ντάνιελ Τόζερ και Ταμαντανί Ενσαλίβα, ενώ oι Γεωργέα και Μαντούκα προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (1/5) και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα εκτός παραμένει λόγω τραυματισμού ο Χάρης Παππάς (υπέστη κάκωση δελτοειδούς συνδέσμου αριστερά της ποδοκνημικής ).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 36
ΠΑΟ 19
ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ 11
ΑΕΚ 11

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτη ψυχραιμία.Ξέρω, δεκαπέντε χρόνια είναι πολλά. Τάσος Αλιβέρι

-billys- είπε...

Εγώ είμαι πολύ ψύχραιμος αλλά σκεφτόμουνα ότι σε αυτά τα 12 η 13 χρόνια που παίρνει ο γαύρος τα πρωταθλήματα με τον τρόπο που τα παίρνει θυμάμαι ότι έχασε μόνο ένα πρωταθλημα και ακόμα φωνάζει για την διαιτησία.
Για αυτό πατριώτη μην μου λες εμένα για ψυχραιμία.

top