Σκέφτηκα να καθίσω να γράψω κάτι για το χθεσινό ματς αλλά τελικά είδα ότι για να γράψω όλα αυτά τα στραβά που είδα εχθές θα χρειαζόμουν μια μέρα ολόκληρη.
Οπότε τα γράφω στα αρχίδια μου όλα και όλους όσους ασχολούνται τώρα με την ομάδα και φεύγω για διακοπές.
Όταν με το καλό επιστρέψω θα ξανά ασχοληθώ με την ομάδα. τώρα προέχει η ξεκούραση και η αποτοξίνωση από όλα.......
Και επειδή εμείς δεν είμαστε σαν τους gayρους και τους βαζελους πάρτε ένα κολάζ και με τα δικά μας χάλια......


5 σχόλια:

Ντεμης είπε...

Μπράβο φίλε, πάρα πολύ μεγάλο αυτό που είπες. Όντως, οι ΑΕΚτζήδες αναγνωρίζουμε τα λάθη και τις αγωνιστικές μας αδυναμίες περισσότερο απ' τον καθέναν άλλον αντίπαλο. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά εγώ ψιλο-πρόλαβα την εποχή που παίζαμε την καλύτερη και καθαρότερη μπάλα και δεν αναγνωρίζω αυτό που παρατάχθηκε στην "έδρα" μας ψες βράδυ.... Εγώ έφυγα κλαμμένος, δεν ντέπομαι να το πω. Είχα άλλες προσδοκίες, νόμιζα πως ξέκινούσε η καινούρια εποχή για την Ένωση.
Ταλέντο έχουν, ο προπονητής μας (πρέπει να) έχει κάθε κίνητρο να δείξει την αξίας του, ας ελπίσουμε να στρωθούν στη δουλειά αυτές τις 2 εβδομάδες και να πάρουν την πρόκριση. Καλές διακοπές!

-billys- είπε...

Προσπάθησα παρά πολύ για να γράψω κάτι για το ματς μα την Ομόνοια αλλά δεν μου έβγαινε τίποτα, δεν είχα ούτε το κουράγιο να βρίζω
Είμαι στα 42 και έχω δει την ΑΕΚ να παίζει την μεγάλη μπάλα από κοντά και το όνειρο μου είναι να την ξαναδώ κάποτε να παίζει τέτοια μπάλα και ας μην πάρει ποτέ τίτλο.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε τώρα και την άλλη πραγματικότητα σχετικά με το ζήτημα ΝΤΕΜΗ. Οι δύστυχοι τωρινοί μέτοχοι και τα χρήματά τους βάζουνε και ορθολογικοί επιχειρηματίες είναι . Όμως πιστεύουν ότι ο Ντέμης και η διαχείρισή του , οι συνεχείς βλακείες του και οι επιλογές του καθώς και η ακόρεστη δίψα του γιά χρήμα , τούς έχει εκθέσει στα μάτια του κόσμου . Το τελευταίο και πολύ σημαντικό σημείο φθοράς στις σχέσεις του Νικολαΐδη με τους μετόχους ήταν ότι κάποιος εξ αυτών έφερε στοιχεία από τρίτες ομάδες ότι ο διεθνής αμυντικός ζητούσε 800.000 ευρώ και τριετές συμβόλαιο , ενώ από την ΑΕΚ έφτασε να πάρει 1,2 εκατ. ευρώ και πενταετές συμβόλαιο ( !!!!!!!!!! ) και η συζήτηση που επακολούθησε έκανε τον Ντέμη να μην ξέρει από που να φύγει και να αισθάνεται μειωμένος ακόμη και ηθικά αφού οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του γιά το θέμα ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ ήταν έντονες . Είχαν προηγηθεί οι ενστάσεις πολλών μετόχων για το ότι οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, ακόμα και ο Καπετάνος, έφυγαν ως ελεύθεροι ενώ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ έτοιμες συμφωνίες με πολύ καλά συμβόλαια και αναρωτήθηκαν ποιός πήρε ΜΙΖΕΣ γι αυτό σε βάρος της εταιρείας ; Επίσης αναρωτιούνται γιά το εξωπραγματικό παγκοσμίως συμβόλαιο του Φερέρ σε βάρος της εταιρείας , το ποσοστό του Φερέρ από τη μεταγραφή του Παπασταθόπουλου !!!!!, και πώς συμφωνήθηκε και πού πήγαν οι μίζες τέτοιων συμβολαίων και υψηλών ρητρών . Επίσης ο χειρισμός του Ντέμη στο θέμα της παραχώρησης του νεαρού αμυντικού. Ολα αυτά έχουν δημιουργήσει αρκετά μεγάλη ( αν όχι πλήρη ) δυσπιστία απέναντί του, κάτι που είχε βαρύνει κατά πολύ το κλίμα στα γραφεία της ΠΑΕ για τον φίλο μας τον Ντέμη.

Ανώνυμος είπε...

Άντε παιδιά καλορίζικος ο νέος πρόεδρος. Καί τό όνομα αυτού :Στήβ Κακέτσης.

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 25 Αύγουστος 2008
Φεύγει ο Ριβάλντο από την ΑΕΚ!
Πάει και αυτό. Την ρήμαξε την ΑΕΚ ο Ντρέμης. Ο Ριβάλντο ζήτησε να φύγει από την ΑΕΚ και από την Ελλάδα για δικούς του λόγους. Μάλιστα στον Ντέμη το ζήτησε για προσωπικούς λόγους και θέλει να φύγει και από την Ελλάδα. Προφανώς απογοητεύτηκε αφού είδε ότι έχασε το στοίχημα με τον Ολυμπιακό και χάλασε...

τζάμπα τις σχέσεις του με πολύ κόσμο. Ο Ριβάλντο μάλλον δεν θα μείνει και ο Ντέμης θα αφήσει...συντρίμια. Παίχτες έδιωξε και παίχτες φεύγουν. Δεν έμεινε και τίποτα όρθιο.


Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:10 μμ

top