ΑΕΚ - ΜΠΟΛΤΟΝ 1-0

Σήμερα είδα ένα ωραίο ματς από την ΑΕΚ που μου έδωσε πολλές ελπίδες ότι θα δούμε κάτι πολύ ωραίο φέτος πολύ καλό πρεσινγκ σε όλους τους χώρους πολύ καλή αμυντική γραμμή και οι παίχτες με πολύ όρεξη να παίξουν μπάλα.
Θέλουμε ακόμα λίγο δουλειά στην επίθεση και ειδικά σε κλειστές άμυνες ώστε να μας βγαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί που φαίνεται ότι δουλεύονται στην ομάδα.
Απο τους παίχτες ο ΣΑΧΑ είναι φοβερός, και αν δεν πλακώνεται στις μπουνιές μέσα στους αγώνες θα έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα.
Ο ΣΚΟΚΟ είναι πολύ καλός παίχτης και ειδικά στο ένας εναντίον ενός δεν θα υπάρχει παίχτης να τον σταματήσει.
Η αποκάλυψη είναι ο ΖΟΡΜΠΑΣ και ο ΠΑΥΛΗΣ που και οι δυο θα αφήσουν εποχή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, γρήγοροι με τσαμπουκά και μεγάλο θράσος.
Ο ΧΕΤΕΜΑΙ είναι εξαιρετικός στα χαφ και φαίνεται να είναι η θέση που του ταιριάζει.
Επιτέλους βρήκαμε αριστερό μπακ μεγάλης κλάσης, ένα μηχανάκι που ανεβοκατεβαίνει την αριστερή πλευρά συνέχεια, με πολύ καλή σέντρα.
Τον ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ φυσικά τον ξέραμε τι παίχτης είναι και τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και αυτά είδαμε.
Για τον ΜΠΑΣΙΝΑ και τον ΚΥΡΙΑΚΟ δεν θα πω τίποτα γιατί είναι παίχτες που τους ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν και οι δυο.
Σίγουρα θα βοηθήσουν παρά πολύ την ΑΕΚ όταν θα είναι έτοιμη.
Πρέπει να συμφωνήσω και με τον ΔΩΝΗ που επιμένει στο συγκεκριμένο σύστημα αφού βλέπει ότι οι παίχτες μπορούν να το παίξουν καλά και επίσης να του βγάλω το καπέλο που έχει το θάρρος να βάλει μέσα στην ομάδα τους δεκαεπταχρονους και τους δεκαενιαχρονους.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!
Και ελπίζω να τους βλέπουμε και στα επίσημα παιχνίδια.

ΤΟ ΓΚΟΛ



ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ



Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ

top