ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ


Ετσι το βλέπω αυτό το αποτέλεσμα αγωνιστικά, μια νέα αρχή για μια ομάδα που δεν ήταν άσχημη στα παιχνίδια της μέχρι τώρα, αλλά η τύχη της είχε γυρίσει την πλάτη.
Αγωνιστικά είχα πει από το καλοκαίρι ότι την ομάδα δεν την φοβάμαι, ακόμα και αν δεν περάσει από την Ξάνθη, δεν μπορείς να απαξιώσεις αυτήν την ομάδα, θα έρθει η στιγμή που θα παίξει καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο.
Προχθές το βράδυ η ομάδα, είχε την τύχη που χρειάζεται κάποιος για να πάρει μια νίκη με έναν καλό αντίπαλο, και αυτή η νίκη θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, άλλωστε όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη σημασία παίζει η ψυχολογία.
Και ήταν πράγματι δύσκολο γι' αυτούς μετά από αυτές τις ήττες να σηκώσουν κεφάλι, αφού τα κατάφεραν όμως σημαίνει κάτι για την ποιότητα αυτών των ποδοσφαιριστών.
Το παιχνίδι ήταν δύσκολο προχθές γιατί η Μπενφίκα ήταν πολύ γρήγορη ομάδα από την μέση και μπροστά, και η ΑΕΚ δεν έχει και την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία στο κέντρο,  και πως να την
έχει αφού όταν μαρκάρει η ομάδα στο κέντρο το κάνει πάντα με έναν παίκτη λιγότερο.
Ο Σκόκο πάντα μαρκάρει με τα μάτια, και αυτό δεν συνέβη μόνο στο προχθεσινό παιχνίδι, αλλά σε όλα τα ματς που έχει παίξει με την ΑΕΚ.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχει ποιότητα σαν παίκτης, αλλά αυτό δεν μπορεί να το
χρησιμοποιεί συνέχεια σαν δικαιολογία για να βάζει τα χέρια στην μέση όταν χάνει την μπάλα.
και το κακό δεν είναι ότι δεν μαρκάρει μόνο όταν αμυνόμαστε, αλλά δεν βοηθάει και στο πρεσάρισμα όταν η ομάδα αποφασίσει να ανέβει ψηλά, κάτι αντίθετο ας πούμε από τον Μπλάνκο, ο οποίος ακόμα και τώρα που δεν έχει ρέντα, τον βλέπεις πόσο σκληρά μάχεται και πρεσάρει στην επίθεση.
Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθωθούν ακόμα στην ομάδα, και αυτά θα γίνουν σιγά σιγά, φτάνει να μπορεί να παίρνει και τα αποτελέσματα, κάτι βασικό ώστε να μπορεί να δουλεύει χωρίς την πίεση από τα ΜΜΕ.
Και μιας και αναφέρθηκα σε αυτούς (ΜΜΕ), είδα ότι έχουν πάρει πλέον φανερά το μέρος κάποιων από τους μετόχους που δεν θέλουν να βάλουν χρήματα, ίσως επειδή είδαν ότι με τα δάνεια γίνεται καλύτερη δουλειά και δεν χαλάμε και τα λεφτάκια μας, και προσπαθούν τώρα να μας πείσουν πόσο πολύ αγαπούν την ΑΕΚ και φοβούνται μήπως πέσει σε κακά χέρια αν δώσουν τις μετοχές στον Νοτιά.
Πόσο γελοίοι γίνονται μάλλον δεν το έχουν καταλάβει, τι νομίζουν δηλαδή, ότι βάζοντας τα παπαγαλάκια τους να γράφουν αυτές "εδώ" τις μαλακίες, υπάρχει περίπτωση να πείσουν κανέναν;  
Πόσο βλάκες νομίζουν ότι ήμαστε δηλαδή, και αυτοί και ο άλλος ο "σωτήρας" που περιμένει πότε θα ξεφτιλιστεί τελείως η ομάδα, πότε θα πιάσει πάτο, για να έρθει μετά να παριστάνει τον ΑΕΚτζή;
Δεν λέω βέβαια ότι και αυτός δεν βάζει τα δικά του φερέφωνα "εδώ", και "εδώ" , να γράφουν ότι μπορούν για να του ανοίξουν το δρόμο της επιστροφής.
Το τι ακριβώς θα δούμε στην συνέχεια το έχω γράψει "εδώ" και "εδώ" και δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι από αυτά που έχω πει από τον Αύγουστο.
Ο πόλεμος θα συνεχιστεί και από τους δύο αυτούς ανθρώπους, πάνω στην πλάτη της ομάδας.
Δεν βλέπω να νοιάζονται για τίποτα άλλο, παρά μόνο πώς θα ικανοποιήσουν το "εγώ" τους και μόνο.
Έχουν φτάσει στο σημείο να βάζουν τα παπαγαλάκια τους να γράφουν ότι μαλακία θέλεις, φτάνει να γίνει η δουλειά τους, το ότι χαμένη από αυτήν την ιστορία βγαίνει η ΑΕΚ καρφάκι δεν τους καίγεται.
Χρησιμοποιούν ακόμα και ένα έργο πνοής για την ομάδα, όπως είναι το προπονητικό, φτάνει να καταστρέψουν αυτούς που τους κλείνουν τον δρόμο προς την επιστροφή στα κοινά της ΑΕΚ.
Μπορεί τα κοράκια οι δημοσιογράφοι να λένε ότι θέλουν για "email" που έστειλε ο Θανόπουλος στους άλλους μετόχους, και ότι πρέπει να βάλουν χρήματα στην ομάδα γιατί δεν υπάρχει μία στο ταμείο,
εγώ όμως ξέρω ότι για αυτήν την χρονιά δεν υπάρχει πρόβλημα, χρήμα υπάρχει για να βγει η σεζόν χωρίς να υπάρξει κανένα μα κανένα πρόβλημα.
Τα προβλήματα θα αρχίσουν από το καλοκαίρι και μετά, για να βγάλει η ΑΕΚ την επόμενη χρονιά, και στην περίπτωση που τα πράγματα θα είναι έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα, θα πρέπει να ρίξει τα έξοδα της ακριβώς στα μισά.
Τι σημαίνει τώρα αυτό;
Σημαίνει ότι η ΑΕΚ σαν εταιρία/ομάδα αυτή την στιγμή συνολικά έχει 30 εκ. έξοδα, και θα πρέπει αυτό το νούμερο να πάει στα 15 εκ. για να γίνει βιώσιμη και να βγάλει την χρονιά.
Κάπου λοιπόν εκεί κοντά στο καλοκαίρι θα γίνει ότι είναι να γίνει, τα εξής δύο δηλαδή.
Μελισσανίδης "τζάμπα" ή ο Ντέμης μέσω αχυράνθρωπων.
Εκτός βέβαια και αν παραδώσουν τις μετοχές στον Νοτιά που θα έρθει στα μέσα του μήνα Ελλάδα.
Εγώ το θεωρό πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, βλέποντας τον πόλεμο που ήδη ξεκίνησε μέσα από την εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" η οποία πήρε το μέρος των ανενεργών μετόχων απροκάλυπτα, μου φαίνεται απίθανο πλέον να του παραδώσουν τις μετοχές όπως θέλει.
Όρεξη να έχουμε και θα δούμε αρκετά φέτος από αυτήν την σαπουνόπερα.

top